putek Opublikowano 1 Września 2024 Opublikowano 1 Września 2024 Dzięki za fajne spotkanie i do następnego. Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich
Klubowicze nietoperz Opublikowano 1 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2024 Banda Nietoperzowa w domu od 20 tej ! Powrót przez pijalnie czekolady w Korczynie, zamek w Odrzykoniu, schron kolejowy w Stępinie i kawę u rodziny we Frysztaku. Powrót tylko z małym udziałem autostrady ! Dziękujemy za super spędzony czas we wspaniałym gronie znajomych ! Do następnego!
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 1 Września 2024 38 minut temu, nietoperz napisał(a): Dziękujemy za super spędzony czas we wspaniałym gronie znajomych ! Do następnego! Z tym "wspaniałym gronie" to nie przesadzaj bo twój oddech🤣 to dalej na plecach czuje 😉😂. Pozdrowienia dla reszty bandy 😁. Lwg do następnego .Było mega
Użytkownicy Vince Opublikowano 1 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 1 Września 2024 GrzechoCnik i ja też dojechaliśmy, tylko do Sapanty. Szczegóły w "podróżach"JSB - jak zawsze super, jak zawsze za krótko. Natomiast cieszę się że mogłem wszystkich zobaczyć i naładować akumulatory pozytywną energią.Do następnego! 1
jaccoo84 Opublikowano 1 Września 2024 Opublikowano 1 Września 2024 Dzięki za spotkanie. My z Emilką szczęśliwie popołudniowa porą w domku. Pozdrawiamy
Klubowicze BUGI Opublikowano 4 Września 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2024 Dziękuję Wszystkim za udział w spotkaniu, za to że Wam się chciało być. Jak to czasem w życiu bywa przed samym wyjazdem wyszło, że nie dałem rady do Was dojechać za co przepraszam, siła wyższa - a złość i żal du.. ściskał.. Po relacji widać, że spotkanie chyba się udało. Dziękuję Właścicielom Rajskiej Doliny, Agnieszce i Markowi za kolejną gościnę i Orzełkowi za pomoc w ogarnięciu.. Jest pozytywna wiadomość, będziecie mogli już zaplanować JSB2025, żeby za rok cały ośrodek był tylko dla Nas.. Zarezerwowany termin na JSB 2025r to 04.09-07.09.2025r W dniu 1.09.2024 o 19:43, Tony napisał(a): zapisuję się jako pierszy.😉 Mówisz i masz 😉 1. Tony 2. Tatko 3. Tatko +1 2
Tatko Opublikowano 4 Września 2024 Opublikowano 4 Września 2024 Pierwsi to byli Bitelsi . Pisz mnie +1 jedna osoba (Jak dożyje)
Użytkownicy Tony Opublikowano 4 Września 2024 Użytkownicy Opublikowano 4 Września 2024 35 minut temu, Tatko napisał(a): Pierwsi to byli Bitelsi . Pisz mnie +1 jedna osoba (Jak dożyje) W Bieszczadach Ich raczej nie było. A my będzemy już 19 raz na JSB(o ile się nie mylę) w przyszłm roku.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2024 Arturo-bb Tym razem poza podium 😭
Klubowicze ziga Opublikowano 4 Września 2024 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2024 Żeby nie było ja też -super miejsce ziga
Sympatycy PawełJW Opublikowano 4 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2024 2 godziny temu, BUGI napisał(a): Dziękuję Wszystkim za udział w spotkaniu, za to że Wam się chciało być. Jak to czasem w życiu bywa przed samym wyjazdem wyszło, że nie dałem rady do Was dojechać za co przepraszam, siła wyższa - a złość i żal du.. ściskał.. Po relacji widać, że spotkanie chyba się udało. Dziękuję Właścicielom Rajskiej Doliny, Agnieszce i Markowi za kolejną gościnę i Orzełkowi za pomoc w ogarnięciu.. BUGI było nadwyraz sympatycznie i klimatycznie tak więc żałuj bo masz czego. Orzeł zaopiekował się nami wszystkimi, Marek z Agnieszką również. To były dobre Bieszczady. P.S Z warszawską szarańczą już nie wracam, jesteście normalni inaczej🤣🤣🤣🤣 ale za to świetnie skaczecie na rondzie🤣🤣. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 4 Września 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2024 7 minut temu, PawełJW napisał(a): BUGI było nadwyraz sympatycznie i klimatycznie tak więc żałuj bo masz czego. Tak Paweł bardzo żałuję, ale czasu nie cofnę i okoliczności.. Super, że było dobrze czy bardzo dobrze bo Marek mi mówił, że basen się przydał w taką piękną pogodę..a o wieczorach nie wspomnę..Super, że się dobrze bawiliście 🙂👍
Tatko Opublikowano 5 Września 2024 Opublikowano 5 Września 2024 Pafelku bo jeżdzić to trza umić🤣🤣🤣🤣🦘🦘🦘 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Stycznia Sympatycy Opublikowano 1 Stycznia Jak by powstawała lista na JSB Bieszczady 2025 to proszę o dopisanie. Cormorana.
Klubowicze Marzena Opublikowano 19 Lutego Klubowicze Opublikowano 19 Lutego W dniu 4.09.2024 o 22:13, PawełJW napisał(a): BUGI było nadwyraz sympatycznie i klimatycznie tak więc żałuj bo masz czego. Orzeł zaopiekował się nami wszystkimi, Marek z Agnieszką również. To były dobre Bieszczady. P.S Z warszawską szarańczą już nie wracam, jesteście normalni inaczej🤣🤣🤣🤣 ale za to świetnie skaczecie na rondzie🤣🤣. Na rondzie to łódzkie jest najlepsze.
Rekomendowane odpowiedzi