GrzechoCnik Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Smutno nam! Wszyscy oczy za Tobą wypatrywali. A ten burek to świnia! Jak śmiał znowu w trasie taki numer wyciąć!
Klubowicze Migu Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Teraz integracja.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Godzinę temu, Saper napisał(a): Historia lubi się powtarzać. Klątwa miejscowości Niemce. Bawcie się dobrze, mówią, że do trzech razy sztuka, zobaczymy. Oj Saperku, jak przykro to widzieć. Cóż to się stało ? I czy z Tobą wszystko ok ???
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Jutro około południa będziecie mieli odwiedziny z Warszawy 😊 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 15 Sierpnia 2024 5 godzin temu, Saper napisał(a): Historia lubi się powtarzać. Klątwa miejscowości Niemce. Bawcie się dobrze, mówią, że do trzech razy sztuka, zobaczymy. Grześ czekałem na relację i fotki lecz nie takie 😩 Powiem tak Kurcze to rzeczywiście pech . Ajajajaj 😩 🛵
Klubowicze krzytro Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2024 15 godzin temu, GrzechoCnik napisał(a): Smutno nam! Wszyscy oczy za Tobą wypatrywali. A ten burek to świnia! Jak śmiał znowu w trasie taki numer wyciąć! A ja to nawet się mijałem z Kolegą po drodze w Bieszczady
GrzechoCnik Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Parostatkiem w piękny rejs... 1
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Leniwcowy patrol w akcji 🤣 https://photos.app.goo.gl/3UGxMYLjt8H5SsUEA 1
Klubowicze Doktorek Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2024 W dniu 3.07.2024 o 16:38, arturo-bb napisał(a): Dla was jest taki specjalny ...... 69 Witajcie Bracia I SIorstry z Burgmanii, dzisiaj pod wieczór dotarłem do Bystego na spotkanie Klubowe :) , jak zwykle atmosfera widzę, że jest wspaniała 😀
Sympatycy Cormoran Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2024 A my też byliśmy na Kfilkę. co prawda nikt nas nie uwiecznił na zdjęciach ale byliśmy. Pogadaliśmy chwilkę, pośmialiśmy się i dalej w drogę. Razem było około 700 km. Zakręty, policja, szybkość itp itd. Bawcie się tam dobrze 👍 Jarko, Strażak i Cormoran 🤣🤣 I było buzi buzi z kobitkami 🤣
Klubowicze Doktorek Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2024 W domu byłem o g, 23, jechało się dobrze ale do miejsca, w którym był doży korek bo zablokowana była droga chyba był w tamtym miejscu jakiś wypadek, cdłuższą chwilę postałem w korku, ja madjechałem tam jak już służby drogowe posprzątały miejsce wypadku ... Miło było mi się z częścią Was się przywitać, nie poszedłem do innych bo żle się czułem, dla tego musiałem jechać do domu ... 😀 , którzy byli w innym miejscu ... 😀 będę w Bystrym po g. 12. Życzę Wam wszystkim miłego pobytu w Bystrym na Mazurach 😀 1
GrzechoCnik Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Olecko z Panasewiczem i tężnie Gołdap 1
GrzechoCnik Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Opublikowano 17 Sierpnia 2024 No i kartacz we Młynie w Baniach Mazurskich Traska niewielka 160km A teraz wreszcie leniwcowanie. 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Użytkownicy Opublikowano 17 Sierpnia 2024 (...) No i kartacz we Młynie w Baniach Mazurskich(...) Ale jak to tak, jedna sztuka? Przecież to tylko na jeden ząb... 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Grzecznie melduje że dojechałem do domu . W Piotrkowie kapeć 🥵 a ostatnie 30km w deszczu w ulewie 🌧️ Wszystkim dzięki że się chciało przyjechać na kolejne spotkanie .Było zaje..... jak zawsze kupa śmiechy. Jacek dzięki za organizacje. Wszystkim jeszcze raz wielkie wielkie wielkie dzieki P.s Ziucie wielkie dzieki za namówienie do konkursu na "zlocie " Nagroda czyli zestaw naprawczy do opon uratował mi dupe 😊. Wyjazd 1534km pękło Do wszystkich wracających jutro na Warszawę Omijajcie Łomże jak się da bo dziś już był dramat 🚗 😱 2
Klubowicze Doktorek Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Przepraszam, że nie pożegnałem się Basią i Jankiem oraz z pozostałymi, którzy byli w innym miejscuWysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka
Krzynio66 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 ja juz w domku 15 ostatnich km, w deszczu pozdrawiam sloneczny patrol milo bylo was znowu spotkac
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tatko Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Od jakiegoś czasu juz w domku Wszystkim dziękuję za wspólne imprezowanie Jacek szacun że Ci się chciało ogarnąć imprezę. Putek szykuj kasę na chrzciny (ale skąd się wziął 2latek? trudno 3je wychowałem to i następne dam radę ) deszczu po drodze nie napotkałem i do następnego Wszystkim zdrowia i pozdrawiam. Ups: najważniejsze bardzo Wam dziękuję za miłe przyjęcie Koleżanki Marysi . Kobitka mega zadowolona i również Wszystkich pozdrawia. 3
Rekomendowane odpowiedzi