Sympatycy Ziuta Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2024 My też szczęśliwie dotarliśmy do domu koło godziny16:00. Było zajefajnie . Do zobaczenia na kolejnej imprezie Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
czadzo Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Jacuś i Iwonka dzięki że pociągneliscie wątek Leniwca u mnie od Leniwca wszystkiego się zaczęło dlatego mam taki wielki sentyment Wszystkim obecnym na wydzielony dla naszej społeczności miejscu wielkie dzięki za naprawę miło spędzony czas. Chujowo mili Państwo że jest impreza ludzie piszą się na listę mamy wydzielony teren a zamiast wszyscy razem się integrować tworzą się różne grupki i pod grupki. Po co zatem się zapisywać na listę uczestników skoro nie zamierza się wspólnie spędzać czasu i razem bawić Całe szczęście jest jeszcze FUNDAMENT na który zawsze można liczyć i trzyma się zwarcie dziękuję Wam kochani Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 1
putek Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Dzięki za kolejnego Leniwca, do zobaczenia za rok P.S nie znalazł ktoś przypadkiem mojej karty, w recepcji nie było a następną dopiero będę mógł wyrobić za rok :( Pozdrawiam i do zobaczenia w Bieszczadach albo gdzieś na trasie ( dziś przypadkiem ustrzelił mnie Maki to troszkę pogadaliśmy). Jeszcze raz Wszystkich pozdrawiam
Klubowicze Marzena Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Jakąś godzinkę temu dotarliśmy do domu,było mam bardzo miło zobaczyć wasze buziaki. Jacuś,Iwonka serdecznie dziekujemy za przygarnięcie nas do swojego namiotu. Szkoda że tak krótko,może następnym razem uda nam się przyjechać na dłużej.
GrzechoCnik Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Ja się nie śpieszyłem ze składaniem ale na placu boju już o g.11 nikogo nie było. A gospodarze ciule nas żegnali Do domu dojechałem suchy, ale kilka kropel na mnie spadło. Miło się było spotkać z Wami. Dziękuję nieorganizatorom, że im się chciało nieorganizować tej impry z leniwctwa :)
Zoee Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Żaba i ja też od ponad dwóch godzin jesteśmy w domu, całe i zdrowe. Dziękujemy Wam wszystkim za spotkanie i fantastyczny czas ❤️ Iwonka i Jacek dziękujemy Wam za zorganizowanie super zlotu ❤️ Do zobaczenia na Mierzei 😊
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Bardzo dziękujemy za udany weekend. Ubaw był niesamowity 😀 Mam nadzieję, że spoty reklamowe "leniwcowego patrolu" zarobią kupę kasy🤑😂 Iwonka, Jacek super, że Wam się chciało - dzięki 😶 Patrycja zadowolona 👌👌👌
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2024 23 minuty temu, _ANETA_ 80 napisał(a): Bardzo dziękujemy za udany weekend. Ubaw był niesamowity 😀 Mam nadzieję, że spoty reklamowe "leniwcowego patrolu" zarobią kupę kasy🤑😂 Iwonka, Jacek super, że Wam się chciało - dzięki 😶 Patrycja zadowolona 👌👌👌 I pytanie konkursowe. Czyja dupa najbledsza
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2024 9 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): I pytanie konkursowe. Czyja dupa najbledsza Każdy pewnie chwali swoje 🤣
Tatko Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Ja obstawiam dupsko Czadza ups.pomyłka Mięcka.
Paul Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 12 godzin temu, _ANETA_ 80 napisał(a): Bardzo dziękujemy za udany weekend. Ubaw był niesamowity 😀 Mam nadzieję, że spoty reklamowe "leniwcowego patrolu" zarobią kupę kasy🤑😂 Iwonka, Jacek super, że Wam się chciało - dzięki 😶 Patrycja zadowolona 👌👌👌 Widzę ze fajnie się bawiliście :)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Eeeeeeeeeee tam , jakie fajnie ? Oglądać męskie dupska ?😵 Ja tam wolałbym kobiece. Ale co kto lubi 🤣
czadzo Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Eeeeeeeeeee tam , jakie fajnie ? Oglądać męskie dupska ? Ja tam wolałbym kobiece. Ale co kto lubi Nie podoba się męski słoneczny patrol kobiece dupeczki też były tylko prawdziwi dżentelmeni z Leniwca szanują Panie i nie chwalą się swoimi wakacyjnym zdobyczami co najwyżej takim marudom jak Ty pokazują dupę Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2024 A mnie słoneczny patrol wyszedł bokiem, gorączka 39 stopni. A mówiłem że woda zimna to nie, choć Paweł, będzie fajnie🤣
Tatko Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 PaFeł to pewnikiem dlatego żeście pontonu zwodować nie mogli.🤣🤣🤣🤣
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2024 2 godziny temu, PawełJW napisał(a): A mnie słoneczny patrol wyszedł bokiem, gorączka 39 stopni. A mówiłem że woda zimna to nie, choć Paweł, będzie fajnie🤣 Tak to jest jak się nago do wody włazi 🤣 lecz się bo w bieszczadach też jest woda ,podobna ekipa z ratownikiem na czele 🤣
Klubowicze Iwona666 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Andrzej też pierwsza myśl przyszła mi do głowy, że biedak tak się przejął, że aż dostał gorączki bo nie zwodował pontonu.
Klubowicze JACKM Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Podsumowując "Leniwca". Super spędzony czas . Wielkie podziękowania dla Wszystkich uczestników. Zabawy , śmiechu co nie miara . LENIWCOWY SŁONECZNY PATROL . Nasi ratownicy ( Putek i PawełJW ) ,wspólny wypad na Giżycko , nieplanowany rejs statkiem Itd. .Będzie co wspominać Karton i Sabinka dziękujemy za przejażdżkę waszym 'kamperem wodnym' Nie Wszystkim udało się dotrzeć na Leniwca. Może następnym razem . Pozdro dla Wszystkich odwiedzających ( szkoda że nie zrobiliście zdjęcia z Nami 🤣) Jeszcze raz dziękujemy Wszystkim uczestnikom za przybycie i mile spędzony czas k Ktoś się tu zmęczył wiosłowaniem
Sympatycy orzeł Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Dziękuję wszystkim za spotkanie i kupę śmiechu, trochę się ochłonąłem mogę dodać zdjęcia, P.s , ale te w miarę normalne. Bo reszta się nie nadaje do publikowania. Po dogrywkach spotu reklamowego, w niedzielę mnie też "rozłożyło" . Myślę że że to wszystko przez brak majtek podczas kąpieli. 1
Żona Marudy Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 W dniu 17.08.2024 o 21:09, Doktorek napisał(a): Przepraszam, że nie pożegnałem się Basią i Jankiem oraz z pozostałymi, którzy byli w innym miejscu Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka Doktorek najważniejsze że się przywitałeś i tak zadałeś sobie dużo trudu żeby do nas przyjść. Życzymy dużo zdrówka
Rekomendowane odpowiedzi