Elvis Opublikowano 1 Czerwca 2024 Opublikowano 1 Czerwca 2024 CZ jak CZerwiec .... CZ jak CZerwony .... a gdzieś tam w przesCZeni trwa burgerownia 24 .... CZyli jak by nie paCZeć CZas w miejscu nie stoi .... ..... jako że wszyszCZy jeszCZe śpią to i tak nikt tego nie przeCZyta zważywszy że jutro CZa się zbierać i lecieć do domu .... CZyli każdy w swoją stronę .... A zatem .... szerokości i bezpieCZnego powrotu .... miesiąc CZerwic uważam za otwarty .... do zobaCZenia gdzieś tam .... LwG 🤚
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2024 Oj , mylisz się. Już z rana pomyślałem, jak tam Elvis- czy aby to on nie zaspał i nie przespał otwarcia tego pięknego miesiąca, i to w Dniu, w którym wszyscy sobie uświadamiamy, że jesteśmy dziećmi. To pozwól, że dodam do tego czerwcowego otwarcia życzenia abyśmy umieli cieszyć się jak dzieci każdym dniem, każdą przyjemnością, no i oczywista naszymi zabawkami na 2oo. 😉
kunisz Opublikowano 1 Czerwca 2024 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Elvis, wielkie pokłony, jak zawsze w odpowiednim czasie na stanowisku.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2024 No proszę, to już czerwiec... Ja po Burgmanii gonię w stronę Włoch... Na razie pogoda w górach Czech i Austrii cały czas w deszczu, ale i tak jest pięknie...
darecki2059 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Brawo Sławek. Trzymaj się. Pozdrowienia.
Klubowicze grzybek Opublikowano 4 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2024 Oj faktycznie, póki co, to nie taka aura Ci towarzyszy. Życzę powodzonka, suchości, bezpieczności - no i abyś miał do kogo ,,gębę otworzyć". Szkoda , że lecisz sam😔 No i czekam na dalszą foto relację, choć zdawkową.
czemil Opublikowano 4 Czerwca 2024 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Sławek jesteś pozytywnie szalony. Życzę ci żeby się wypadało i reszty słonecznego urlopu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 4 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2024 Dziś niemal 12 godzin jazdy, no przez kręte Alpejskie drogi Austrii i Włoszech, ale już jestem w Chioggia koło Wenecji. Tutaj odpoczynek i zwiedzanie przez trzy noce (z dzisiejszą włącznie)...
Klubowicze grzybek Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 Wow😮, piękny kolorek rzeki. A swoją drogą widzę , że pojechałeś w lekkim półotwartym kasku??? Jak się sprawdzał?🤔 (Głośność )Bo zastanawiam się czy do Rumunii w sierpniu zabrać integralny, czy przeboleję na szybszych przelotowych prędkościach w półotwartym , a za to bedę mieć lepszą wentylację. 🤔 Acha. smakowita ta bułeczka🤐
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 Dziś plażing i relaks po tych dniach z deszczem. Jest ósma i już pali słońce niemiłosiernie. Jutro zwiedzanie Wenecji i Choggiaz zwanej Małą Wenecją... A na razie pomidorowa z kluskami i prawdziwa włoska kawa (bo pita we Włoszech)... PS Grzybek - to szczęśliwiec, tylko szczene odchyla się do tyłu. 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zwiedzanie Lidla... Piwo ma tu zacną pojemność 0.66 ml... 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Czerwca 2024 Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2024 Bardzo ciekawe zakupy 😉 A gdzie napój Chinotto ja się pytam?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2024 🤔 @SlawoyAMD to ta wyprawa jest sponsorowana przez producenta elektronarzędzi ? 😀
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 29 minut temu, EndriuBis napisał(a): 🤔 @SlawoyAMD to ta wyprawa jest sponsorowana przez producenta elektronarzędzi ? 😀 Prawie trafiłeś 😁 a dokładniej od przedstawiciela marki Baseus, która zasponsorowała mi giga PowerBank (20000 mAh) i po powrocie muszę coś o nim napisać na mojej stronie IN4.pl.. Przy okazji warto się zaopatrzyć w stosowną przejściówkę do korzystania z electrocity na polach campingowych... Na szczęście sklep był blisko i mogłem kupić (16 euro), ale będzie na zaś... 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2024 Sławek, nie chce Ci (wam) zaśmiecać tematu ale zaciekawiłeś mnie tą końcówką do prądu na polu namiotowym. Raczej mam słabe pojęcie o tym, a może się przydać. To we Włoszech jest jakiś inny standard jak w PL ? A co do zakupów w pewnym Niemieckim sklepie raczej chodziło mi o to po co nabyłeś końcówki do mini szlifierki ? 😲 Przecież u nasz też tego pełno ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 52 minuty temu, EndriuBis napisał(a): zaciekawiłeś mnie tą końcówką do prądu na polu namiotowym. Raczej mam słabe pojęcie o tym, a może się przydać. To we Włoszech jest jakiś inny standard jak w PL ? To jest normalna wtyczka Kempingowa. Standardowa wszędzie . ( na wielu polach namiotowo/kempingowych są takie na słupkach a nie zwykłe na 230V )
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 5 Czerwca 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2024 Też mi się tak wydawało, ale ponieważ nie mam w tym dużego doświadczenia zapytałem. 🙃 Czyli Sławek po prostu zapomniał. Bo w PL to wydatek około 30 zeta.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 5 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2024 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): A co do zakupów w pewnym Niemieckim sklepie raczej chodziło mi o to po co nabyłeś końcówki do mini szlifierki ? 😲 Przecież u nasz też tego pełno ? Ale nie po 2 euro za komplet 😄 U nas coś koło 20 zł widziałem... A co do wtyczki, zazwyczaj ląduje power bank w czasie jazdy, ale tu stacjonuje trzy noce, a prąd jest w cenie campingu, więc i przejściówka potrzebna.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zapomniałem dodać, ze więcej na temat wyprawy wrzuciłem w dziale temu poświęconym (Podróże, Wyprawy)...
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2024 Sławek brawo TY, jutro jedziemy z Zosią odwiedzić twoją żonę.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 23 Czerwca 2024 Klubowicze Opublikowano 23 Czerwca 2024 Gościmy kolegę Sebastiana (krajaneks), z okolic Jeleniej góry... Jakoś w dniu ojca udało się wyrwać chwilkę na wypad trasą widokową nad jezioro Turkusowe i lotkę w stronę Dziwnowa...
Rekomendowane odpowiedzi