gregoryka Opublikowano 16 Maja 2024 Opublikowano 16 Maja 2024 Wątek z głosowaniem na skuter maja 2024 Ankieta zostanie zamknięta automatycznie 31.05.2024 o godz. 23:59 ZASADY: Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym. Szczegóły wątku i głosowania 1. Głosujemy do ostatniego dnia miesiąca 2. W głosowaniu oddajemy jeden głos na jedno zdjęcie 3. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny 4. Prowadzący zamyka wątek głosowanie ostatniego dnia miesiąca w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU Jeżeli wątek nie zostanie zamknięty w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. Zdobywcy największej liczby głosów za 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotoburgmania@gmail.com - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. Swój plik z foto należy przechowywać do czasu edycji klubowego kalendarza. PROPOZYCJE MAJOWE: zdjęcie nr 1 - GrzechoCnik ======================================================================================= zdjęcie nr 2 - Nazir ======================================================================================= zdjęcie nr 3 - Piootr ======================================================================================= zdjęcie nr 4 - EndriuBis ======================================================================================= zdjęcie nr 5 - DaniL
Klubowicze grzybek Opublikowano 16 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2024 Żywe kolory, nasycenie, - Nazir. fot nr 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 16 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 16 Maja 2024 Swojskie klimaty i moooc zieleni🤩 EndriuBis👍
Administrator Bomber Opublikowano 17 Maja 2024 Administrator Opublikowano 17 Maja 2024 Piootr tym razem. 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 18 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 18 Maja 2024 Mam słabość do PKiN
Klubowicze nietoperz Opublikowano 20 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2024 A ja głosuję na zdjęcie nr 2
Administrator Artix Opublikowano 20 Maja 2024 Administrator Opublikowano 20 Maja 2024 Wybacz Piootr bo też bardzo mi się podoba Twoje zdjęcie. Jednak urzekł mnie Danił może dlatego że sam lubię robić tam zdjęcia. Takie poza konkursowe i zupełnie nie pasujące do kalendarza 1
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2024 Nie ma sprawy, kto by się obrażał za zdjęcie, Artur 😉. Przyjdzie moment i będzie ładne światełko to i tam podjadę, daleko nie mam
Klubowicze kenobi Opublikowano 22 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2024 Zagłosowano. Jedyneczka.
Klubowicze Ewik Opublikowano 27 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2024 Głos tym razem na zdjęcie nr. 3 - Piootr 👍
gregoryka Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgodnie z regulaminem ogłaszam ZAMKNIĘCIE WĄTKU - głosowanie na skuter maja 2024 Wyniki: Miejsce 1. zdjęcie nr 3 - Piootr: 24 głosy (43,64%) Miejsce 2. zdjęcie nr 2 - Nazir: 10 głosów (18,18%) Zwycięzcom serdecznie gratuluję. Wszystkim oddającym głosy dziękuję. Jednocześnie Piootr nominowany został do przejęcia konkursu na SKUTER CZERWCA 2024
Rekomendowane odpowiedzi