falco Opublikowano 10 Maja 2024 Opublikowano 10 Maja 2024 Przepraszam, że nie w temacie ale przeraża mnie obecny świat, gdzie nawet przy stole każdy siedzi ze smarkiem w ręku... Dla mnie, zaznaczam dla mnie, bo nic mi do tego jak każdy spędza swój czas, to koszmar... Tak czy siak udanego termoszaflarowania, ja mam nadzieję wkrótce też się wymoczę, choć w innej lokalizacji... ;) 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 10 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2024 Spotkanie pod szyldem burgmani😉
Klubowicze JACKM Opublikowano 10 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2024 Jak wróci z Gorącego Potoku
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 10 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2024 4 godziny temu, falco napisał(a): Przepraszam, że nie w temacie ale przeraża mnie obecny świat, gdzie nawet przy stole każdy siedzi ze smarkiem w ręku... Dobrze, że przepraszasz. Nawet nie wiesz co wtedy robiliśmy.
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2024 Bawimy się dalej.
ComoDo Opublikowano 11 Maja 2024 Opublikowano 11 Maja 2024 Ekspresowe tankowanie i już do was dojeżdżam. Zostało 10 km
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 11 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2024 Kilka fotek z wycieczki A zapomniałam o najważniejszym 🫣 Jakbyście się zastanawiali czy zajmuje się Patryk 🤔 2
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2024 Dzisiejsza wycieczka , słońce, wiatr, deszcz .... 1
Klubowicze Marzena Opublikowano 11 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2024 Godzinę temu, JACKM napisał(a): Odwiedziny Odwiedzinki a w telewizji kolonoskopia.Haha
ComoDo Opublikowano 11 Maja 2024 Opublikowano 11 Maja 2024 Właśnie dotarłem do domu. 773 km stuknęło. Dobrze że założyłem przeciwdeszczówkę przed wyjazdem z Szaflar bo pięknie pucowało w drodze do Krakowa. Za to już od Krakowa do Tarnowa lało z przerwami . Na szczęście od Tarnowa do Dębicy padało tylko przez większość czasu a od Dębicy do Mielca w końcu sucho. Ogólnie fajny wypad i żałuję że nie mogłem zostać do jutra . Tak czy owak warto było się wybrać . Dzięki i polecam się na przyszłość. 2
Sympatycy PawełJW Opublikowano 11 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 11 Maja 2024 56 minut temu, ComoDo napisał(a): Właśnie dotarłem do domu. 773 km stuknęło. Dobrze że założyłem przeciwdeszczówkę przed wyjazdem z Szaflar bo pięknie pucowało w drodze do Krakowa. Za to już od Krakowa do Tarnowa lało z przerwami . Na szczęście od Tarnowa do Dębicy padało tylko przez większość czasu a od Dębicy do Mielca w końcu sucho. Ogólnie fajny wypad i żałuję że nie mogłem zostać do jutra . Tak czy owak warto było się wybrać . Dzięki i polecam się na przyszłość. Fajnie że bezpiecznie dotarłeś do domu. Dzięki za towarzystwo na wycieczce.
Klubowicze Migu Opublikowano 11 Maja 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2024 5 godzin temu, ComoDo napisał(a): Właśnie dotarłem do domu. 773 km stuknęło. Dobrze że założyłem przeciwdeszczówkę przed wyjazdem z Szaflar bo pięknie pucowało w drodze do Krakowa. Za to już od Krakowa do Tarnowa lało z przerwami . Na szczęście od Tarnowa do Dębicy padało tylko przez większość czasu a od Dębicy do Mielca w końcu sucho. Ogólnie fajny wypad i żałuję że nie mogłem zostać do jutra . Tak czy owak warto było się wybrać . Dzięki i polecam się na przyszłość. Dzięki za odwiedziny i towarzystwo na wycieczce. Szkoda że nie mogłeś zostać (773km to niezły przelot).
Sympatycy PawełJW Opublikowano 12 Maja 2024 Sympatycy Opublikowano 12 Maja 2024 16.22 w domku po super przejażdżce przez Nidzicę i Nowy Sącz. Dzięki za super spędzony weekend, Migi miejscówa na 5+. Do zobaczenia.
Julo Opublikowano 12 Maja 2024 Opublikowano 12 Maja 2024 My też juz w Domku. Bardzo dziękujemy za wspólnie spędzony czas.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 12 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2024 Nietoperze w domu. Droga powrotna przez Szczyrk, tam oczywiście ciastko na ciepło i do domu przez Wisłę. Kilka zakrętów jeszcze wpadło. Dziękujemy wszystkim obecnym za wspaniałą atmosferę, Arturowi za trasę na Szaflary i wycieczkę z zakrętami! Największe podziękowania dla organizatorów! Migu i Halinka jesteście wielcy! Pomysł i organizacja super ! Dziś wieczorem wypijemy drineczka za wasze zdrowie !
Klubowicze ziga Opublikowano 12 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2024 Podziękowanie dla organizatorów imprezy -miejscówka super . Wycieczka objazdowa Ok oraz dziękujemy wszystkim za miłe towarzystwo, do następnego razu
Klubowicze JACKM Opublikowano 12 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2024 My o 16.30 dotarliśmy do domu. Podziękowanie dla Halinki i Miga Fajna imprezka .Warto było z Wawy jechać tyle km , choć przez moje gapiostwo nie pojechaliśmy na wycieczkę to i tak było super . Dziękujemy Wszystkim za pogaduchy, śmiechy i do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 12 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2024 Brawo, brawo, brawo! dla Miga i Halinki za pomysł, zorganizowanie i wspaniałą organizację weekendowego wyjazdu. Wszystko było przez Was super przemyślane i przygotowane. Fajna miejscówka z zapleczem noclegowym na odpowiednim poziomie i smacznymi, bardzo urozmaiconymi śniadaniami i obiadokolacjami. Podziękowania dla Szefowej Słonecznika. a Wieczorne grillowanie 🙂👍 Podziękowania dla wszystkich uczestników za miłą atmosferę. Osobne podziękowania dla KaOwca za prowadzenie przejażdżki i "możliwość" podziwiania pięknych widoków :-)
Klubowicze AREQ Opublikowano 12 Maja 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2024 My już o 16:00 w domciu Wielkie dzięki za super weekend w super towarzystwie Szczególne podziękowania dla organizatorów Miga i Halinki za super miejscówke na 6+ ogarnięcie atrakcji na miejscu i przygotowanie wieczornego grilla Pozdro i do zaś ✌️
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. frodka2 Opublikowano 12 Maja 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Maja 2024 Kilka fotek dla tych niefacebookowych😉 3
Rekomendowane odpowiedzi