Klubowicze DaniL Opublikowano 18 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2024 Urzekła mnie trójka
GadekW Opublikowano 18 Marca 2024 Opublikowano 18 Marca 2024 Hej. Padają pytania o jakość mojej fotki.. Uspokajam, że jest w bardzo dobrej jakości, jednak program nie pozwolił mi wrzucić oryginału komunikując o zbyt dużej ilości Mbit. Pierwszy raz miałem taki komunikat. Wrzuciłem więc takie bardzo poglądowe, a oryginał i tak przesyłamy na @. Nie mam pojęcia, dlaczego wyskoczyła mi ta blokada. Mój głos poleciał na Cezzara. Może jakieś podpowiedzi na przyszłość?
Administrator Bomber Opublikowano 18 Marca 2024 Administrator Opublikowano 18 Marca 2024 Głos oddany. tym razem na zicoo62 .
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Marca 2024 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2024 Głos oddany pozycja nr 2.
Użytkownicy Nazir Opublikowano 18 Marca 2024 Użytkownicy Opublikowano 18 Marca 2024 2 godziny temu, GadekW napisał(a): Może jakieś podpowiedzi na przyszłość? Ja Ci podpowiem jedynie tak: zgłaszaj problem wcześniej (już w czasie kandydatur Grzybek o tym pisał)! Podejrzewam, że to będzie już miało duuuży wpływ na wynik głosowania🤷♀️
Klubowicze grzybek Opublikowano 18 Marca 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2024 Dostrzegam dwójeczkę( 2 )🙃 Tak jak ktoś powyżej pisał-połączenie nowego ze starym w tle. Fajna kompozycja. 👌
Klubowicze Ewik Opublikowano 24 Marca 2024 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2024 Głos poleciał na zdjęcie nr. 4 - GadekW 😊👍
Klubowicze grzybek Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Zicco62 gratuluję zajęcia I miejsca i proszę abyś założył kolejny wątek konkursowy na miesiąc kwiecień😉 Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi