Skocz do zawartości
Forum Burgmania

3miejskie środowe spotkania...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy, wszystko wskazuje na to, że pogoda w najbliższym tygodniu będzie łaskawa. Co prawda na upały jeszcze trzeba poczekać, ale myslę, że będzie można zaliczyć pierwszą Sumę w tym roku !scooter

No to do środy, jak zawsze 18.00 ;)

Opublikowano

Chetnie bym wpadl sie przywitac ale niestety ta sroda zajeta ,ale sezon sumowy dopiero sie otwiera takze next time !OK

Swoja droga to srody w 3miescie to taki fajny dzien bo zawsze wiadomo gdzie mozna sie bujnac wieczorem !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

No szkoda kolego Madej. Ja muszę wpaść bo inaczej wyglądało by że zaniedbałem przygotowanie sprzętu do sezonu.

Do zobaczenia pozdrawiam też tych co nie przyjadą.

Dziadek

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś przypadkiem załapałem sie na 3miejską sume :D

Miło bylo was spotkac i zamienić parę słów ... do zobaczenia następnym razem !OKK

PS ha byłem szybszy od Mareczka - nie dogonił mnie !OKK

Opublikowano

(...)PS ha byłem szybszy do Mareczka - nie dogonił mnie !OKK

Pewnie pomyliłeś drogi ;):P

Faktycznie miłe spotkanko się trafiło, Dziadek - jak zawsze na posterunku, Krzysiu K2, Mareczek, kolega na Madisonie z Sopotu, pogoda dopisała i nawet Waldek z "ministerstwa" się zjawił i porozdawał podkładki pod tablice "jestem z Gdańska" :) i niespodziewanie zajechał Dizel, delegat z Elbląga :)

Opublikowano

PS ha byłem szybszy do Mareczka - nie dogonił mnie !OKK

Dizel –ku. Gdybym nie musiał zajechać do swojej fabryki to bym na każdym skrzyżowaniu robił w koło Twego 4oo kołowca >>> !scooter kółeczka . 037.gif !pomidor

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Siemka

Przepraszam że się narzucam ale jest kilka osób z pomorskiego, które nie określiły się jeszcze czy przybędą na zlot.

Proszę o jakiś kontakt ze mną. Jest to dla mnie dość ważne.

Pozdrawiam Siemik