Skocz do zawartości
Forum Burgmania

3miejskie środowe spotkania...

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Długo nie zaglądałem tu na stronę regionalną a okazało się że warto Tak sympatyczne teksty o inwestycji Dziadka napisaliście, a Abach zrobił fantastyczny artystycznie foto reportaż. Zdięcia (bez zgody autora) skopiowałem i rozesłałem mejlami rodzinie. A teraz postanowiłem wyrobic sobie nawyk zaglądania tu często.

Przyznam się że jechałem z duszą na ramieniu bo spodziewałem się pytań : a dlaczego taki nie za duży, a dlaczego taki kolor, a po co ? A tu okazała się wspólna radość i docenienie przez kolegów wysiłku emeryta, naprawdę bardzo miło było co potwierdza Abachowy reportaż.

Czołem Maxi-skuterowcy do zobaczenia w następną środę

DZIADEK

Opublikowano

Gratulacje zakupu :) , Burgman 200 jest calkiem przyjemny, jak kiedys mialem okazje sie przekonac, jezdzac na nim testowo ;) .

• Sympatycy
Opublikowano

Panie Janie, nowy nabytek jest piękny :)

Gratuluję i przyjemności z jazdy życzę.

Medialna koleżanka ;)

Opublikowano

Panie Janie ja również jeszcze raz gratuluję nowego nabytku, ładny kolorek :)

• Sympatycy
Opublikowano

Piękny sprzęt. :) Jeszcze raz gratuluję.

• Klubowicze
Opublikowano

Gratulacje Panie Janie i do zobaczenia w Warce . !OK

Opublikowano

whist No Panie Janie śliczne białe ,,maleństwo'' super razem się prezentujecie.

Gratuluję zakupu i życzę wielu km na nowym :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Panie Janku gratuluję zakupu :lol: .Pięknie się prezentuje nowy nabytek aż poszedłem sprawdzić grafik jak pracuję w przyszłą środę i mam wolne więc z wielką przyjemnością podjadę spotkać się i popatrzeć na to cacko.

Pozdrawiam Siemik.

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Siemiki dojechali szczęśliwie do domku mimo deszczu .

Dziękuje za spotkanko.Fajnie było pogadać i pooglądać nowy !happybth Dziadka.Patrząc na przebieg ( 1000 km.) kilku dniowego !happybth to aż wstyd mi że ja przez cały sezon zrobiłem może z połowę więcej.Szkoda tylko że deszcz padał i Dizel musiał już jechać ;) chyba przestraszył się deszczu :D !happybth .

Pozdrawiam.

21.38 - Zapomniałem dopisać a teraz to ważne "Cenzury FOTO nie dopuszczam"

Opublikowano

Mimo kiepskiej pogody delegacja z Elbląga i Malborka dotarła na nasze środowe spotkanie.

Sylwia, Siemik i Dizel dzięki za odwiedziny !happybth

DSC_2001.JPG

A nasz Dziadek w tydzień swoim nowym białym Burgmanem zrobił tysiąc kilometrów.

Szacun Panie Janie !happybth

Opublikowano

Ja juz bardzo dawno w domu pewnie szybciej niż Siemik (z tym deszczem to Siemik poganiał a nie ja . jak zwykle na kogoś musi zwalić wine !TAZ )

Dziękuje za spotkanie, było miło pogadać i popatrzeć na nowe sprzęty .

Do zobaczenia następnym razem .

Pozdrawiam

DIZEL

• Klubowicze
Opublikowano

Młodzi się ukonstytuowali na końcu pasa startowego.I wydawało się że maxi nie mogą wystartować. A jednak sumy maxi na tradycyjnym parkingu stawały się coraz ciekawsze i serdeczniejsze także obecnie mimo że wielu wyjechało na urlopy. Ci co zostali nieżle sobie radzą. Na wczorajszą sumę przybyli nasi z pomorskiego Siemikowie z Malborka, Dizel z Elbląga Zapanowała atmosfera radości , gościnności i wymiany poglądów

= Radość życia na wszystkich twarzach, oj warto było przyjechać.

Uwaga następna suma będzie przed wyjazdem na Zakończenie Lata do Warki.

Dotarty DZIADEK.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiadomość dla Kolegi emge: nasze spotkania nie są potajemne whist

Spotykamy się w każdą środę o 18.00 na końcu pasa startowego na Zaspie (parking przy skrzyżowaniu Al. Jana Pawła II i ul. Czarny Dwór) :D

Przy okazji, powoli zbliża się sezon zimowy, czy są jakieś propozycje miejsca spotkań bez :(

Opublikowano

No właśnie widziałem, że cisza więc myślałem, że nic ni ma :(

W tym tygodniu skuter zawieziony już do garażu, bo szkoda go już zostawiać na strzeżonym więc nie dam rady na spota wpaść w tygodniu.

• 4 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Jako "napływowa" w tym regionie ;) wysyłam w eter zapytanie:

czy szukamy jakiegoś miejsca pod dachem, żeby spotykać się w jesienne i zimowe środy????????

Opublikowano

Napływowa- TY nie szukaj nowych miejsc, tu są inne zwyczaje. Gdzie obiad? ;)

Opublikowano
Napływowa- TY nie szukaj nowych miejsc, tu są inne zwyczaje. Gdzie obiad? ;)

Hahahahahah, nie moge :):);) ...

Przepraszam za OT, ale nie moglem sie powstrzymac :) .

Opublikowano

Ale się uśmiałem ;)

czy szukamy jakiegoś miejsca pod dachem, żeby spotykać się w jesienne i zimowe środy????????

Ja jestem za, tylko coś nie możemy doczekać się reszty chętnych ;)

PS Ja już po obiedzie, a co Małgosiu planujesz na jutro? :)

• Sympatycy
Opublikowano
Gdzie obiad? ;)

Czekał na mnie w domku :) i jeszcze wybór był, bo geriatryk się nudził, gdyż "spłoszony" nie przyjął zaproszenia ;)

ps Przepisy kulinarne na innej stronie :)

• Sympatycy
Opublikowano

Kurcze a ja jutro w Olsztynie będę, tak blisko obiadu ;)

Opublikowano
Kurcze a ja jutro w Olsztynie będę, tak blisko obiadu ;)

Na Mierzeję Masz jeszcze bliżej a podróż z Olsztyna możesz pokonać razem z Bargaczami. <_<

• Sympatycy
Opublikowano

Nie dam rady Lechu, muszę być w Warszawie w Piątek rano.

• Administrator
Opublikowano
Napływowa- TY nie szukaj nowych miejsc, tu są inne zwyczaje. Gdzie obiad? !sciana

Czekał na mnie w domku[..] ps Przepisy kulinarne na innej stronie 

Stęskniłem się już za Wami !bicz

Szkoda, że nie mogę przyjechać na Mierzeje <_< ale bawcie się dobrze ;)

Opublikowano

Lechu spoko widzę, że Spinka bierze kolegę głodem <_< na Skowronki mam przygotowaną dietę rozdrobnioną !sciana <_<

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich z pomorza, mam wielką prośbę. Piszę w tym wątku bo nie chcę zaczynać nowego tematu za co przepraszam. Poszukuję dobrego adwokata na terenie Gdańsk, Sopot, Gdynia, który by poprowadził naszą sprawę w kwestii dzieci mojej przyszłej żony. Zostały wywiezione przez swojego ojca na pomorze bez zgody i wiedzy matki. Rozprawa w tej kwestii odbędzie się 7.12.2010, więc czasu jest bardzo mało a ja nie znam tam nikogo. Będę wdzięczny za waszą pomoc. Proszę o kontakt na PM.

Pozdrawiam

Piotr Windys