Klubowicze dziadek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Długo nie zaglądałem tu na stronę regionalną a okazało się że warto Tak sympatyczne teksty o inwestycji Dziadka napisaliście, a Abach zrobił fantastyczny artystycznie foto reportaż. Zdięcia (bez zgody autora) skopiowałem i rozesłałem mejlami rodzinie. A teraz postanowiłem wyrobic sobie nawyk zaglądania tu często. Przyznam się że jechałem z duszą na ramieniu bo spodziewałem się pytań : a dlaczego taki nie za duży, a dlaczego taki kolor, a po co ? A tu okazała się wspólna radość i docenienie przez kolegów wysiłku emeryta, naprawdę bardzo miło było co potwierdza Abachowy reportaż. Czołem Maxi-skuterowcy do zobaczenia w następną środę DZIADEK
dr.big Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Gratulacje zakupu , Burgman 200 jest calkiem przyjemny, jak kiedys mialem okazje sie przekonac, jezdzac na nim testowo .
Sympatycy spinka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Panie Janie, nowy nabytek jest piękny Gratuluję i przyjemności z jazdy życzę. Medialna koleżanka
Daro Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Panie Janie ja również jeszcze raz gratuluję nowego nabytku, ładny kolorek
Sympatycy Worlan Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Piękny sprzęt. Jeszcze raz gratuluję.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Gratulacje Panie Janie i do zobaczenia w Warce . !OK
Kordian Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 No Panie Janie śliczne białe ,,maleństwo'' super razem się prezentujecie. Gratuluję zakupu i życzę wielu km na nowym
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Panie Janku gratuluję zakupu .Pięknie się prezentuje nowy nabytek aż poszedłem sprawdzić grafik jak pracuję w przyszłą środę i mam wolne więc z wielką przyjemnością podjadę spotkać się i popatrzeć na to cacko. Pozdrawiam Siemik.
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Siemka. Siemiki dojechali szczęśliwie do domku mimo deszczu . Dziękuje za spotkanko.Fajnie było pogadać i pooglądać nowy !happybth Dziadka.Patrząc na przebieg ( 1000 km.) kilku dniowego !happybth to aż wstyd mi że ja przez cały sezon zrobiłem może z połowę więcej.Szkoda tylko że deszcz padał i Dizel musiał już jechać chyba przestraszył się deszczu !happybth . Pozdrawiam. 21.38 - Zapomniałem dopisać a teraz to ważne "Cenzury FOTO nie dopuszczam"
Abach Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Mimo kiepskiej pogody delegacja z Elbląga i Malborka dotarła na nasze środowe spotkanie. Sylwia, Siemik i Dizel dzięki za odwiedziny !happybth A nasz Dziadek w tydzień swoim nowym białym Burgmanem zrobił tysiąc kilometrów. Szacun Panie Janie !happybth
DIZEL Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Ja juz bardzo dawno w domu pewnie szybciej niż Siemik (z tym deszczem to Siemik poganiał a nie ja . jak zwykle na kogoś musi zwalić wine !TAZ ) Dziękuje za spotkanie, było miło pogadać i popatrzeć na nowe sprzęty . Do zobaczenia następnym razem . Pozdrawiam DIZEL
Klubowicze dziadek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Młodzi się ukonstytuowali na końcu pasa startowego.I wydawało się że maxi nie mogą wystartować. A jednak sumy maxi na tradycyjnym parkingu stawały się coraz ciekawsze i serdeczniejsze także obecnie mimo że wielu wyjechało na urlopy. Ci co zostali nieżle sobie radzą. Na wczorajszą sumę przybyli nasi z pomorskiego Siemikowie z Malborka, Dizel z Elbląga Zapanowała atmosfera radości , gościnności i wymiany poglądów = Radość życia na wszystkich twarzach, oj warto było przyjechać. Uwaga następna suma będzie przed wyjazdem na Zakończenie Lata do Warki. Dotarty DZIADEK.
Abach Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 Wiadomość dla Kolegi emge: nasze spotkania nie są potajemne Spotykamy się w każdą środę o 18.00 na końcu pasa startowego na Zaspie (parking przy skrzyżowaniu Al. Jana Pawła II i ul. Czarny Dwór) Przy okazji, powoli zbliża się sezon zimowy, czy są jakieś propozycje miejsca spotkań bez
emge Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 No właśnie widziałem, że cisza więc myślałem, że nic ni ma W tym tygodniu skuter zawieziony już do garażu, bo szkoda go już zostawiać na strzeżonym więc nie dam rady na spota wpaść w tygodniu.
Sympatycy spinka Opublikowano 3 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2010 Jako "napływowa" w tym regionie wysyłam w eter zapytanie: czy szukamy jakiegoś miejsca pod dachem, żeby spotykać się w jesienne i zimowe środy????????
Gość Lech Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Napływowa- TY nie szukaj nowych miejsc, tu są inne zwyczaje. Gdzie obiad?
dr.big Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Napływowa- TY nie szukaj nowych miejsc, tu są inne zwyczaje. Gdzie obiad? Hahahahahah, nie moge ... Przepraszam za OT, ale nie moglem sie powstrzymac .
Abach Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Ale się uśmiałem czy szukamy jakiegoś miejsca pod dachem, żeby spotykać się w jesienne i zimowe środy???????? Ja jestem za, tylko coś nie możemy doczekać się reszty chętnych PS Ja już po obiedzie, a co Małgosiu planujesz na jutro?
Sympatycy spinka Opublikowano 3 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2010 Gdzie obiad? Czekał na mnie w domku i jeszcze wybór był, bo geriatryk się nudził, gdyż "spłoszony" nie przyjął zaproszenia ps Przepisy kulinarne na innej stronie
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2010 Kurcze a ja jutro w Olsztynie będę, tak blisko obiadu
Gość Lech Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Kurcze a ja jutro w Olsztynie będę, tak blisko obiadu Na Mierzeję Masz jeszcze bliżej a podróż z Olsztyna możesz pokonać razem z Bargaczami.
Sympatycy orzech Opublikowano 3 Listopada 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2010 Nie dam rady Lechu, muszę być w Warszawie w Piątek rano.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Listopada 2010 Administrator Opublikowano 4 Listopada 2010 Napływowa- TY nie szukaj nowych miejsc, tu są inne zwyczaje. Gdzie obiad? !sciana Czekał na mnie w domku[..] ps Przepisy kulinarne na innej stronie Stęskniłem się już za Wami !bicz Szkoda, że nie mogę przyjechać na Mierzeje ale bawcie się dobrze
Tomekgdz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Lechu spoko widzę, że Spinka bierze kolegę głodem na Skowronki mam przygotowaną dietę rozdrobnioną !sciana
winpio Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam serdecznie wszystkich z pomorza, mam wielką prośbę. Piszę w tym wątku bo nie chcę zaczynać nowego tematu za co przepraszam. Poszukuję dobrego adwokata na terenie Gdańsk, Sopot, Gdynia, który by poprowadził naszą sprawę w kwestii dzieci mojej przyszłej żony. Zostały wywiezione przez swojego ojca na pomorze bez zgody i wiedzy matki. Rozprawa w tej kwestii odbędzie się 7.12.2010, więc czasu jest bardzo mało a ja nie znam tam nikogo. Będę wdzięczny za waszą pomoc. Proszę o kontakt na PM. Pozdrawiam Piotr Windys
Rekomendowane odpowiedzi