-=Dee Jay=- Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 nie, też bym sie spotkał ale taka domowka, chociaz raz na miesiac by sie przydała ...
Abach Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czyżby dzi? pierwsza Suma w tym sezonie?
Pleban Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Na to się zanosi. Mam bynajmniej tak? nadzieję.
Mareczek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Czyżby dzi? pierwsza Suma w tym sezonie? Jak dla mnie to tak – pierwsza w 2009roku. Motocykli było mnóstwo, skuterów tylko trzy sztuki.
dr.big Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Czy na 06.05 tez cos planujecie? Spotkanie na pasie?
Abach Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Czy na 06.05 tez cos planujecie? Spotkanie na pasie? W sezonie, a można powiedzieć, że już trwa od kilku tygodni !pomidor zawsze w ?rodę spotykamy się na pasie. Trudno liczyć na komplet, ale zawsze kilka maxi jest. Wybierasz się? !w00t
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2009 Widzę że temat zapomniany a Siemik z Sylwi? zaraz ruszamy do Mareczka i razem kulniemy się na spotkanko.
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2009 Całkiem niedawno wrócili?my do domu.Fajnie było spotkać się znowu,fajnie było również poznać nowych znajomych, szkoda tylko że moja pamięć do imion i "ksywek"jest bardzo krótka .My?lę jednak że niema tego złego coby na dobre nie wyszło-trzeba będzie się czę?ciej spotykać.Dzi? tak bez okazji i zupełnie niespodziewanie odwiedziłem dwukrotnie Trójmiasto !TAZ Pozdrawiam i dzięki za mile spędzony czas.
Pleban Opublikowano 13 Maja 2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Wielki wódz Krzyżacki Ulryk von Jungingen przysłał dzi? ze swej siedziby w Malborku dwóch posłów: Siemika i Sylwię. PrzywieĽli nam nie wiadomo po co jakie? dwa nagie miecze. !TAZ My w odpowiedzi pokazali?my im morze, a potem wygnali?my do swego państwa. Dziękujemy i czekamy ponownie na wizytę.
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Maja 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Maja 2009 Hi.HI.Nie omieszkamy zawitać ponownie.Sylwi się podobało,mówi że za mało wypiła !scooter bo nie mogła zasn?ć !happybth po drodze. !happybth
Pleban Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Tylko już mieczy nie zabierajcie ze sob?. Do?ć mamy swoich !scooter
Abach Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Kto? mi zwin?ł wczorajszego posta Powtórzę, dzi? suma na "działce", podobno po 17 nie ma już padać !winkiss
pijawka Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak przestanie padać zjawię się na pewno !OK , ale jak na razie... pada, pada, pada i jako? na poprawę się nie zanosi !OK
Gość omek77 Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam. Jezeli nie będzie padało chętnie doł?czył bym w ?rodę do ekipy Burgmaniaków ..... Je?li to możliwe proszę o więcej szczegółów dzięki
Abach Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Opublikowano 26 Lipca 2009 Spotykamy się co ?rodę o 18.00 tam gdzie wszyscy motocykli?ci, na parkingu na końcu ul. Jana Pawła II, przy skrzyżowaniu z ul. Czarny Dwór.
Tomekgdz Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Hej, jaka tu cisza, co się z wami dzieje !YES Pozdrawiam wakacyjny turysta !V
jack daniels Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Tomku!!! Zaczynasz mnie drażnić, ile można być "Wakacyjnym turyst?"??? !V !YES Pozdrawiam J.D.
Abach Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Pierwsza 3miejska Suma w nowym sezonie zaliczona
Abach Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 Nikt nic nie pisze, więc ja napiszę post pod postem.... ale dwa miesiące później !scooter Gdyby ktoś pytał, "Sumy" odbywają się co środę o 18.00 Kilka zdjęć z dzisiejszej: NADUŚ
DIZEL Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Witam . A może sume przełożycie na czwartek ? Będę w Gdyni z Ściemikiem to byśmy jakieś spotkanie zaliczyli ?! Pozdrowionka DIZEL
Abach Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 To nie takie proste !vampire "Suma" to nie jest zwykłe spotkanie maxiskuterzystów. Zjeżdżają się jednośladowcy z całego 3miasta i okolic. Od wielu lat odbywa się zawsze w środę, zawsze o 18.00 i zawsze w tym samym miejscu. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek było przekładane lub odbyło się w innym terminie.
-=Dee Jay=- Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 nigdy, ew z parkingu przenosiło sie na pas startowy ...
Abach Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dziś w jednym z wątków przeczytałem, że nasz Klubowicz Dziadek zmienił sprzęt Wiemy tylko, że Burgman, ale nic więcej... Panie Janie, przede wszystkim gratuluję i mam nadzieję na prezentację podczas jutrzejszej Sumy A opijemy przy okazji !V coby się dobrze prowadził !piwko
axx1 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No i mogliśmy dziś podziwiać, biała perła Burgman 200 rok 2010!!! Pierwszy raz widziałem sprzęt bez błotka na stopkach i much na chłodnicy.
Abach Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jeszcze raz gratuluję !bicz Mimo, że zdjęcia ze spotkań nie są ostatnio "na fali", zdecydowałem się kilka umieścić NADUŚ
Rekomendowane odpowiedzi