Skocz do zawartości
Forum Burgmania

3miejskie środowe spotkania...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze względu na pracę mnie dzi? nie będzie. Bawcie się dobrze gdziekolwiek b?dĽ to będzie.

Opublikowano
to gdzie w koncu spotkanie?

bo moze i my sie zjawimy !OKK

Będzie nam bardzo miło :)

Nic nowego się nie urodziło, także zapraszam do Rogatej 18.00.

Gość elwood_blues
Opublikowano

Najprawdopodobniej będę 9-go kwietnia w Trójmie?cie i chciałbym wpa?ć na ?rodowe spotkanko - nie wiem tylko, czy Rogata czy SKT?

Zupełnie już zgłupiałem....

pozdrowionka

Opublikowano

Bura suka sobie poszła :D i nie ma potrzeby umawiania się na spotkania.

Mamy sezon i spotykamy się na parkingu na Zaspie, tam gdzie zjeżdżaj? się wszyscy jedno?ladowcy 3miasta :lol:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Sezon !scooter nam się niestety powoli kończy !scooter

Dlatego chciałbym zrobić delikatne rozeznanie jak Panowie i Panie zapatruj? się na ?rodowe spotkania pozasezonowe?

Jakie? pomysły? Propozycje?

Opublikowano

przerzucić na weekendowe spotaknia barowe ....

albo robimy liste, u kogo i w jakim termini domówka :D

Opublikowano
albo robimy liste, u kogo i w jakim termini domówka :D

Pierwsza u Ciebie? :D:(:)

Opublikowano
albo robimy liste, u kogo i w jakim termini domówka !TAZ

Pierwsza u Ciebie? :D !holiday !piwko

Super, wszak jest co opijać !OKK i dotyczy to bezpo?rednio Dee Jay'a

Marcin GRATULACJE !!

następna może być u nas;)

Kasia

Opublikowano
Super, wszak jest co opijać !OKK i dotyczy to bezpo?rednio Dee Jay'a

Córka co? mi tu donosi.... !TAZ

W sumie w pierwszej chwili się zdziwiłem, że Marcin posta napisał, ostatnio ani widu ani słychu.... a to już po... :D Jaki? taki skromny nam się "Dejaj" zrobił, zamiast się od razu pochwalić !piwko

Marcin gratulację od całej rodzinki !holiday

Opublikowano

no prawda, już po

można mówić do mnie magister !!! :) (co niektórzy od magazynierów mnie tu nazwali, niech im będzie...)

imprezka u mnie może być, ale ze względów logistycznych, to dopiero weekend 14-16 listopad u mnie gra.

takze jezeli pasuje wam, to chętnych zapraszam, conieco sie u mnie osob zmie?ci ...

• Klubowicze
Opublikowano

No to Kujawy i Pomorze zaprasza Wszystko jest na naszym forum czekamy na odzef

POZDRO

:) !holiday

Opublikowano

Minister powiadasz????

Gratulacje!!!

14-16 impreza w Tucholi wpisuj sie i opijamy magisterke.

Opublikowano

Mam nadzieję ,że wszyscy z pomorskiego zamelduj? się 14-16.10 w Raci?skim Młynie i razem będziemy wódkę pić !piwko !piwko !piwko !piwko !piwko

Opublikowano

niestety, ale ten wyjazd mi nie pasuje

jednak pomysł z domowymi imprezami uwazam za dobry, wiec po Tucholi, robimy kalendarium

Opublikowano

Dobra zaczynam!

Najblizsza sobota u nas o 18.00.

Zabierac plyny i cos na przekaske , imprezka skladkowa.

KTO CHETNY ???

Opublikowano

Najblizsza sobota u nas o 18.00.

Przykro mi ale nie będę mógł być w t? sobotę u Was. !scooter Mamy najazd Marysi rodzinki.

Gdy by? przez przypadek swoje zaproszenie przesun?ł na 2008/11/22 to ja się pisze i może jeszcze kto? ze mn? ?????? !winkiss

Opublikowano

Witaj czy to znaczy, że koledzy z kujawsko-Pomorskiego !scooter też s? zaproszeni ;) masz tyle lokum !winkiss

• Klubowicze
Opublikowano
Witaj czy to znaczy, że koledzy z kujawsko-Pomorskiego !scooter też s? zaproszeni ;) masz tyle lokum :D

Nie widzę odzewu czyżby klawiatura szwankowała? !winkiss

Opublikowano

Nic nie szwankuje w robocie bylem ;)

Wracajac do pytanie Tomka , na spotkaniach 3m wszyscy sa mile widziani , ale noclegu niestety wszystkim nie moge zapewnic.

No moze "pokotem" na podlodze.

Opublikowano

mnie też w ten weekend nie bedzie ...

Opublikowano

No co jest Abach ,Romeo ??Sam mam sie nawalic?Nie to ,ze nie potrafie ale jestem zwierzakiem towarzyskim.

Opublikowano

Piotr ty pechowcu !OKK samemu to problem ;) ja ostatnio zrobiłem to przez kamerę od Skype !bicz Oczywi?cie z koleg? z 3m hihihi :D

Opublikowano

Pidzamku sam raczej nie pij :lol: zajedziemy do Ciebie cał? rodzink? :P takich spotkan raczej sie nie przepuszcza !wchair

ps.juz kroimy sałatkę :lol::lol:whist a Ty nie zapomnij o stroju kapitana :lol::D:D

Opublikowano

super czekamy ze zniecierpliwoscia.

Bedzie sie dzialo niech szm?dziaki zaluj?.Smierc frajer?!

!wchair :angry::ph34r::angry:whist:lol::D:D:P

ps . ja rżne sledzia w trzech postac

Ale byla impraaa

...co niktorzy l 10-ej rano wracallllli'

..o 14-ej bylismy u Pani Ewy na kaczynskiej.... bylo ..łoo łoo łoo...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Po wczorajszym telefonie od Brata naszła mnie taka refleksja odno?nie tematu tego w?tku....

Jeszcze rok wcze?niej w sezonie zimowym spotykali?my się regularnie co ?rodę, to w Rogatej, to w SKT i było całkiem sympatycznie. Przynajmniej raz w tygodniu widzielismy się, pogadali?my i było fajnie. Ja przynajmniej mam takie odczucia i wspomnienia. Oczywi?cie nie zawsze był komplet, nie zawsze każdemu pasowało, ale prawie w każda ?rodę spotkanie było. A teraz co? Pomysł z "domówkami" specjalnie mi się nie spodobał, bo to zupełnie innego rodzaju spotkanie. Zreszta i tak nic z nich nie wyszło. A spotkań ?rodowych nie ma. Czy jest Wam z tym fajnie? <_<