Pleban Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Ze względu na pracę mnie dzi? nie będzie. Bawcie się dobrze gdziekolwiek b?dĽ to będzie.
Abach Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 to gdzie w koncu spotkanie?bo moze i my sie zjawimy !OKK Będzie nam bardzo miło Nic nowego się nie urodziło, także zapraszam do Rogatej 18.00.
Gość elwood_blues Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Najprawdopodobniej będę 9-go kwietnia w Trójmie?cie i chciałbym wpa?ć na ?rodowe spotkanko - nie wiem tylko, czy Rogata czy SKT? Zupełnie już zgłupiałem.... pozdrowionka
Abach Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 Bura suka sobie poszła i nie ma potrzeby umawiania się na spotkania. Mamy sezon i spotykamy się na parkingu na Zaspie, tam gdzie zjeżdżaj? się wszyscy jedno?ladowcy 3miasta
Abach Opublikowano 28 Października 2008 Autor Opublikowano 28 Października 2008 Sezon !scooter nam się niestety powoli kończy !scooter Dlatego chciałbym zrobić delikatne rozeznanie jak Panowie i Panie zapatruj? się na ?rodowe spotkania pozasezonowe? Jakie? pomysły? Propozycje?
-=Dee Jay=- Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 przerzucić na weekendowe spotaknia barowe .... albo robimy liste, u kogo i w jakim termini domówka
Abach Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 albo robimy liste, u kogo i w jakim termini domówka Pierwsza u Ciebie?
Kasik Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 albo robimy liste, u kogo i w jakim termini domówka !TAZ Pierwsza u Ciebie? !holiday !piwko Super, wszak jest co opijać !OKK i dotyczy to bezpo?rednio Dee Jay'a Marcin GRATULACJE !! następna może być u nas;) Kasia
Abach Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 Super, wszak jest co opijać !OKK i dotyczy to bezpo?rednio Dee Jay'a Córka co? mi tu donosi.... !TAZ W sumie w pierwszej chwili się zdziwiłem, że Marcin posta napisał, ostatnio ani widu ani słychu.... a to już po... Jaki? taki skromny nam się "Dejaj" zrobił, zamiast się od razu pochwalić !piwko Marcin gratulację od całej rodzinki !holiday
-=Dee Jay=- Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 no prawda, już po można mówić do mnie magister !!! (co niektórzy od magazynierów mnie tu nazwali, niech im będzie...) imprezka u mnie może być, ale ze względów logistycznych, to dopiero weekend 14-16 listopad u mnie gra. takze jezeli pasuje wam, to chętnych zapraszam, conieco sie u mnie osob zmie?ci ...
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Października 2008 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2008 No to Kujawy i Pomorze zaprasza Wszystko jest na naszym forum czekamy na odzef POZDRO !holiday
pidzam Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Minister powiadasz???? Gratulacje!!! 14-16 impreza w Tucholi wpisuj sie i opijamy magisterke.
michu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Mam nadzieję ,że wszyscy z pomorskiego zamelduj? się 14-16.10 w Raci?skim Młynie i razem będziemy wódkę pić !piwko !piwko !piwko !piwko !piwko
-=Dee Jay=- Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 niestety, ale ten wyjazd mi nie pasuje jednak pomysł z domowymi imprezami uwazam za dobry, wiec po Tucholi, robimy kalendarium
pidzam Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Dobra zaczynam! Najblizsza sobota u nas o 18.00. Zabierac plyny i cos na przekaske , imprezka skladkowa. KTO CHETNY ???
Mareczek Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 Najblizsza sobota u nas o 18.00. Przykro mi ale nie będę mógł być w t? sobotę u Was. !scooter Mamy najazd Marysi rodzinki. Gdy by? przez przypadek swoje zaproszenie przesun?ł na 2008/11/22 to ja się pisze i może jeszcze kto? ze mn? ?????? !winkiss
Tomekgdz Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witaj czy to znaczy, że koledzy z kujawsko-Pomorskiego !scooter też s? zaproszeni masz tyle lokum !winkiss
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Listopada 2008 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2008 Witaj czy to znaczy, że koledzy z kujawsko-Pomorskiego !scooter też s? zaproszeni masz tyle lokum Nie widzę odzewu czyżby klawiatura szwankowała? !winkiss
pidzam Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Nic nie szwankuje w robocie bylem Wracajac do pytanie Tomka , na spotkaniach 3m wszyscy sa mile widziani , ale noclegu niestety wszystkim nie moge zapewnic. No moze "pokotem" na podlodze.
-=Dee Jay=- Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 mnie też w ten weekend nie bedzie ...
pidzam Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 No co jest Abach ,Romeo ??Sam mam sie nawalic?Nie to ,ze nie potrafie ale jestem zwierzakiem towarzyskim.
Tomekgdz Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Piotr ty pechowcu !OKK samemu to problem ja ostatnio zrobiłem to przez kamerę od Skype !bicz Oczywi?cie z koleg? z 3m hihihi
Gość Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Pidzamku sam raczej nie pij zajedziemy do Ciebie cał? rodzink? takich spotkan raczej sie nie przepuszcza !wchair ps.juz kroimy sałatkę a Ty nie zapomnij o stroju kapitana
pidzam Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 super czekamy ze zniecierpliwoscia. Bedzie sie dzialo niech szm?dziaki zaluj?.Smierc frajer?! !wchair ps . ja rżne sledzia w trzech postac Ale byla impraaa ...co niktorzy l 10-ej rano wracallllli' ..o 14-ej bylismy u Pani Ewy na kaczynskiej.... bylo ..łoo łoo łoo...
Abach Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Po wczorajszym telefonie od Brata naszła mnie taka refleksja odno?nie tematu tego w?tku.... Jeszcze rok wcze?niej w sezonie zimowym spotykali?my się regularnie co ?rodę, to w Rogatej, to w SKT i było całkiem sympatycznie. Przynajmniej raz w tygodniu widzielismy się, pogadali?my i było fajnie. Ja przynajmniej mam takie odczucia i wspomnienia. Oczywi?cie nie zawsze był komplet, nie zawsze każdemu pasowało, ale prawie w każda ?rodę spotkanie było. A teraz co? Pomysł z "domówkami" specjalnie mi się nie spodobał, bo to zupełnie innego rodzaju spotkanie. Zreszta i tak nic z nich nie wyszło. A spotkań ?rodowych nie ma. Czy jest Wam z tym fajnie?
Rekomendowane odpowiedzi