Pleban Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 A liczylem na kregle. Musimy pogadać, więc dlatego SKT.
Abach Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Jutro 05.03.2008 r. SKT Mumia, obecno?ć obowi?zkowa
Pleban Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Nas jutro nie będzie. Idziemy na spotkanie z kultur?
Abach Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Nas jutro nie będzie. Idziemy na spotkanie z kultur? Zabierajcie j? ze sob? i dawajcie do SKT, wszyscy s? mile widziani
Pleban Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ta kultura nazywa się Chris Botti i nie wiem czy będziemy finansowo w stanie poktyć starty zwi?zane z zerwan? umow? na jutrzejszy koncert w Gdyni. No ale możemy spróbować
Mirka Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Plebania nie może, Pidzama w pracy, ja również dzisiaj nie dam rady. Może spotkanie w czwartek? !YES To taka "luĽna" propozycja.
Abach Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Zmiana planów !YES Ze względu na mał? ilo?ć osób, dzi? spotykamy się w Rogatej 18.00.
Abach Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 Jakie? propozycje? Suma na skuterach? Czy jeszcze nie.....? Wczoraj jeĽdziłem, dzisiaj jeĽdziłem ale jaka będzie pogoda w ?rodę, tego nie wiem !w00t
-=Dee Jay=- Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 naj-sam-wpierw PAS STARTOWY a potem zapadn? decyzje !OK
Pleban Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 .....naj-sam-wpierw..... Gdzie Ty chodziłe? do szkoły, je?li "wogle" chodziłe?? Mówi się (pisze) najsamwprzód !OKK
Mareczek Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Pomimo że podobno nie wolno palić, proponuje Rogat? !YES
Kasik Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 To ja zaproponuję sopocki SKT ;-) i spokojniej i klimat bardziej przyjazny ;-) .
Kasik Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 w takim razie miło spędĽcie czas my się nie pojawimy.
Abach Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Opublikowano 25 Marca 2008 Co z jutrzejszym spotkaniem? !TAZ Czekam na propozycje. !tut
Gość Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Siemanko,proponuje Rogata jest ok,bo nie wolno palic !czary !bicz !w00t
Abach Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Opublikowano 25 Marca 2008 Siemanko,proponuje Rogata jest ok,bo nie wolno palic !czary !bicz !w00t Osobi?cie dla mnie nie ma żadnego znaczenia, gdzie się spotykamy. Nie jest dla mnie problemem dojechanie gdziekolwiek w 3mie?cie. Kasi i Andrzejowi nie odpowiada Gdańsk a tym bardziej Rogata. Dobrym rozwi?zaniem jest SKT, ale problem w tym, że zorganizowanie tam spotkania jest do?ć kłopotliwe dla wła?cicieli i pracowników. Nie mówię tu, że narzekaj? czy co? bo to nie o to chodzi. Ale klub jest czynny do 18 i nasze spotkanie powoduje, że pracownicy musz? zostać dłużej. Wydaje mi się, że jak mamy spotykać się w 3 lub 4 osoby to nie warto wykorzystywać uprzejmo?ci SKT. Dlatego jak pytam gdzie się spotykamy, jedna osoba mówi SKT a druga Rogata i nikt więcej się nie odzywa to co mam zrobić? Z dugiej strony wiem, że zdecydowanie trudniejszy jest dojazd do SKT z Gdańska jak z Gdyni. |miem twierdzić, że nawet na skuterach nie będzie łatwo..... Dopóki nie wybuduj? tunelu w Sopocie, ci?gle wjazd do tego miasta będzie zablokowany od strony Gdańska. Dlatego proponuję rozważenie takiego miejsca spotkań, aby wszyscy byli zadowoleni. Wiem, że to prawie niemozliwe, ale może kto? ma jaki? pomysł, kto? pójdzie na kompromis itd. Spotkania w pełnym gronie s? nam potrzebne... to chyba jasne. Ja się dostosuje do każdej propozycji.
Ssylwia Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 to gdzie w koncu spotkanie? bo moze i my sie zjawimy !OKK
Mareczek Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Mnie w tym tygodniu na spotkaniu nie będzie< praca >druga zmiana. Osobi?cie wolał bym spotykać się nawet w Gdyni gdzie? na końcu obwodnicy aniżeli w SKT- Sopocie. Przejazd przez dwa miasta w godz. szczytu trwa czasami 1,30godz. Może w przyszło?ci zaczniemy się spotykać np. w Żukowie tak żeby każdy miał nie po drodze i nie było zbyt blisko domu. !OKK
Rekomendowane odpowiedzi