Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 1 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2023 Nadciągamy🤫
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 1 Października 2023 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Października 2023 3
Krzynio66 Opublikowano 1 Października 2023 Opublikowano 1 Października 2023 pare kilo kielbasy zjedzono
Użytkownicy Nazir Opublikowano 1 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Października 2023 25 minut temu, Krzynio66 napisał(a): pare kilo kielbasy zjedzono Oj.. sporo😁 Jak powiedział Chop: to była piękna niedziela!!
Klubowicze nietoperz Opublikowano 1 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2023 Dziękujemy za miłe spotkanie ogniskowe i pogaduchy, ciasta, sałatki i inne takie takie😁 . Dziękujemy także wszystkim gościom który nas odwiedzili. Pozdrawiamy Sołtysa a pewnie za jakiś czas naszego nowego forumowicza jeżdżącego na burgmanie 125. Przywiózł drewno i rozpalił nam ogień! 👍
Użytkownicy Tony Opublikowano 1 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 1 Października 2023 Dziękujemy za super spotkanie, wreszcie udało mi się Was odwiedzić. Do następnego😀
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Października 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Października 2023 Ognisko , ognisko i po ognisku. Dziękuję bardzo wszystkim za tak liczną obecność. Specjalne podziękowania dla @Nazir za kiełbaskę , @ziga za ziemniaczka z czosneczkiem oraz @Tony i @karton za wspólną przejażdżkę po zamkach Jury Godzinę temu, Nazir napisał(a): Jak powiedział Chop: to była piękna niedziela!! To scyruśka prowda 👍 Do zobaczenia
mario3101 Opublikowano 1 Października 2023 Opublikowano 1 Października 2023 Dziekować za ognisko filmik z Dji :D 😁
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 1 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2023 Dziękujemy za gościnę, jak zwykle było super Was wszystkich zobaczyć i choć chwilkę porozmawiać 🙂
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Października 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2023 Dziękuję za miłe spotkanie na tradycyjnym już OZS. Jak zawsze zebrało się wielu skuterzystów, a i motocykle też były obecna. Sezon pożegnany ale jeszcze się nie kończy, bo pogoda jeszcze pozwala na przyjemne przejażdżki. Życzę wielu jeszcze miłych i bezpiecznych kilometrów.
GadekW Opublikowano 1 Października 2023 Opublikowano 1 Października 2023 I nam udało się zawitać. Miło było Was znowu zobaczyć i pogadać. Do następnego.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2023 Dzięki za gościnę, było super.
xtor Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Również dziękuję za gościnę grupie śląskiej i Pawłowi JW za szybki powrót.
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Października 2023 Fotki mówią wszystko !!!. Uroczystości rodzinne ważniejsze. Przez chwilę myślami byłem z Wami i jedną kolejkę wypiłem za wszystkich uczestników ogniska🥂. Był przedstawiciel mojego woj. to cieszy😉. Pozdrowienia dla Wszystkich. 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Października 2023 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2023 5 godzin temu, Rafa303 napisał(a): Fotki mówią wszystko !!!. Uroczystości rodzinne ważniejsze. Przez chwilę myślami byłem z Wami i jedną kolejkę wypiłem za wszystkich uczestników ogniska🥂. Był przedstawiciel mojego woj. to cieszy😉. Pozdrowienia dla Wszystkich. Zdrówko , są zeczy ważne i ważniejsze .Czasem tak bywa 🙂
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 10 Października 2023 Użytkownicy Opublikowano 10 Października 2023 A tak przy okazji 15.10.2023 r m. Czajkowa wybiera się jakaś delegacja ? bo chyba znowu sam z małopolski
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Października 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Października 2023 Ja planuję
Rekomendowane odpowiedzi