Elvis Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Gdy w kalendarzu widzę że to już sierpień ... dobra, może pora spojrzeć inaczej ... gdy w kalendarzu widzę że to dopiero sierpień to myślę sobie że to połowa lata ... a jeżeli połowa to nie może być źle ... jest jeszcze mnóstwo dobrej aury, mnóstwo czasu i chęci by na 2oo co nie co pokręcić 😄 ... tak, tak ... nie ma co oglądać się za siebie ... i choć ja nie mogę znaleźć czasu (przynajmniej tak sobie tłumaczę), to myślę że jest to dobry czas by spalić trochę paliwa i pomęczyć konie drzemiące w maszynach ... A zatem życzę wszystkim szerokości i przyczepności oraz tylko udanych polatanek ... miesiąc sierpień uważam za otwarty, do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ✋ Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 No niestety, dziś w pierwszy dzień sierpnia pogoda w całej Polsce pod psem. Oby tylko dziś, a każde następne sierpniowe poranki witały nas słońcem i ciepłem. W końcu to wakacyjny miesiąc.🌞 Odnośnik do komentarza
cris76 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Przeglądając prognozy długoterminowe, można śmiało stwierdzić że lato już było. Synoptycy każą nam się cieszyć każdym promykiem słońca i temperaturami sięgającymi 20 stopni iiiiiiiiiiiiiiiiiiii deszcz, dużo deszczu.☹️ Noclegi w drodze na Bałkany już zarezerwowane i za 3 tygodnie, tam gdzie LATO. Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 W dniu 1.08.2023 o 05:23, Elvis napisał(a): Gdy w kalendarzu widzę że to już sierpień ... dobra, może pora spojrzeć inaczej ... gdy w kalendarzu widzę że to dopiero sierpień to myślę sobie że to połowa lata ... a jeżeli połowa to nie może być źle ... jest jeszcze mnóstwo dobrej aury, mnóstwo czasu i chęci by na 2oo co nie co pokręcić 😄 ... tak, tak ... nie ma co oglądać się za siebie ... i choć ja nie mogę znaleźć czasu (przynajmniej tak sobie tłumaczę), to myślę że jest to dobry czas by spalić trochę paliwa i pomęczyć konie drzemiące w maszynach ... A zatem życzę wszystkim szerokości i przyczepności oraz tylko udanych polatanek ... miesiąc sierpień uważam za otwarty, do zobaczenia gdzieś tam ... LwG ✋ Jak zawsze na stanowisku, dzięki. Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 11 godzin temu, cris76 napisał(a): Noclegi w drodze na Bałkany już zarezerwowane i za 3 tygodnie, tam gdzie LATO. No brawo Ty. A z kim i na czym zaliczasz Bałkany? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 U nas nie jest najgorzej z temperaturami, choć troszku pada… (Żeby nie dublować wpisów) Nie wiem dlaczego zdjęcia robione przednim aparatem są do góry nogami. Ale postanowiłem sie tym więcej nie zajmować. Odnośnik do komentarza
cris76 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 11 godzin temu, grzybek napisał(a): No brawo Ty. A z kim i na czym zaliczasz Bałkany? Jak co rok, wakacje na dwóch kołach ( nie ma innej opcji). lecz do tego służy motocykl długodystansowy Yamaha XVZ Venture. Wolałbym T-maxem ale nie da się spakować dwóch osób na dwa tygodnie do Maxia. Na miejscu mażę o Maxie bo jednak 400 kilo czasami daje w kość. Najciekawszym doznaniem był wjazd i zjazd na górę Sw. Jure. Kto był, wie o czym piszę. Góra Syrd koło Dubrownika, wciągam lewą dziurką od nosa. Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Góra śv. Jure zaliczona i to obowiązkowo. Widok z niej malowniczy.... Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Hejka koledzy z zachodniopomorskiego. C Pozdrawiam Was serdecznie i skromnie dopytuję, Coś się u Was kształtuje odnośnie majówki wrześniowej AD 2023? Bo nie wiem jak planować wrzesień 🤔 Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Pytałem o to samo 01.08 ale jakoś nawet nikt nie odpisał 😒 Odnośnik do komentarza
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 więc już jest nas dwóch chętnych😉 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Dzisiaj spot u Ryszarda w garażu. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 21:25, grzybek napisał(a): Hejka koledzy z zachodniopomorskiego. C Pozdrawiam Was serdecznie i skromnie dopytuję, Coś się u Was kształtuje odnośnie majówki wrześniowej AD 2023? Bo nie wiem jak planować wrzesień 🤔 Podbijam pytanie Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Tymczasem polecam wycieczkę do Cedyni,, ale przez Krajnik Górny, Piasek, Bielinek, słowem wzdłuż Odry no i obiad w Andre's & Agnieszka's Gute Stube w Osinowie Dolnym... Odnośnik do komentarza
cris76 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Ja z Asią mamy rzut beretem na Kaszuby, więc wtorek wśród pól, lasów, jezior, wąskich, urokliwych dróżek, bez puszek, komercji i turystów. Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Pozdrawiamy. Przekop zaliczony, Malbork zaliczony. Tradycyjny żuławski dom podcieniowy też odwiedzony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza
Krzynio66 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 jak to dobrze miec jeszcze urlop powodzenia Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Uuuu, fajny Czemila ten urlop... A u nas wczoraj z wieczora Janusz namierzył polatankę miejscowego klubu MC 69 (sixtynine), gdzie dołączyć mógł każdy, no to polecieliśmy się kulnąć na pętelkę 150 km... A na końcu były domowe pierogi (pychota)... 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Dzisiaj spot o 18+tej na lotnisku Dąbie.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 A jak długo i co zamierzacie robić bo ja gdzieś koło 18:30 dopiero będę wolny Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Rogierro napisał(a): A jak długo i co zamierzacie robić bo ja gdzieś koło 18:30 dopiero będę wolny Jesteśmy jeszcze Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Opowiem wam historię. Trochę ku przestrodze. Wczoraj podczas tankowania zamknąłem korek i wyjąłem kluczyk. Ten wymknął mi się z rąk i wpadł w szparę między klapka wlewu i inny plastik. Dobrze że wszystko odbyło się w Policach na Orleanie a nie w trasie. Po jakimś czasie dojechała żona z zapasowymi kluczykami i wróciłem do domu. A żona za mną patrząc czy kluczyki oryginalne nie wypadną po drodze. W domu trochę rozkręcania i zguba wydobyta. A zaraz potem montaż smyczy do kluczyków aby więcej takich przygód nie było. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Spot udany, lotka wokół komina w przestworzach zaliczona. 1 Odnośnik do komentarza
cris76 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 No nieźle polataliście. Zazdraszczam. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 W dniu 9.08.2023 o 21:25, grzybek napisał(a): Hejka koledzy z zachodniopomorskiego. C Pozdrawiam Was serdecznie i skromnie dopytuję, Coś się u Was kształtuje odnośnie majówki wrześniowej AD 2023? Bo nie wiem jak planować wrzesień 🤔 W dniu 9.08.2023 o 21:37, arturo-bb napisał(a): Pytałem o to samo 01.08 ale jakoś nawet nikt nie odpisał 😒 W dniu 13.08.2023 o 17:26, arturo-bb napisał(a): Podbijam pytanie Bardzo nam przykro i przepraszamy, ale w tym roku nie damy rady zorganizować Majówki - sprawy zawodowe i brak wolnego czasu. :-( Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi