Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Godzinę temu, GrzechoCnik napisał(a): A tu z rana urodziny Andrzej, z rana się tyle nie pije, bo potem linia brzegowa jest chwiejna :D 1 godzinę temu, GrzechoCnik napisał(a): A tu z rana urodziny Andrzej, z rana się tyle nie pije, bo potem linia brzegowa jest chwiejna :D Grzesiu jeszcze się nie przyzwyczaiłeś przeca u mnie to norma dzień bez hlania to dIeń stracony.🤣🍹🍺🍻🥂🥃🍷
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Po zwruceniu dyskretnej uwgi kaczuszki wreszcie zaczeły dbać o swój wygląd.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Krzynio66 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 jestem juz w domku droga spokojna ale upal dal sie we znaki dziekuje wszystkim za mile spedzony czas do nastepnego 1
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Na tym czasWysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Wyprawa piracka trwaWysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Adik Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Cało i szczęśliwie już w domu, choć jazda w 30 stopniowym upale nie należała do przyjemności.Dziękujemy wszystkim za mile spędzony leniwy czas.Do zobaczenia w przyszłym roku.Wysłane z mojego 2209116AG przy użyciu Tapatalka 2
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Kurde .Chwila nieuwagi i już mi ktoś zajumał skuter 😲 A tak wyglądał na Burgmanii @Adik chyba musimy pogadać 🤣 Dawaj go spowrotem bo w sobotę wyjeżdżam na urlop. 1
Tatko Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Ogłaszam wszem i wobec cały zadowolniony dotarłem do miejsca zamieszkania samochodów było nie wiele troszkę przedemną za mną pusto.Wszystkim dziękuję że Wam się chciało było jak zawsze super i do następnego, acha zdążyłem przed upałami ale i tak było gorąco. Pozdrawiam Was serdecznie .Traaka powrotna przrbiegała tędy. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 2
Krzynio66 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 super andrzejku ze juz w domku tylko migu tam zostal i karmi kaczki
GrzechoCnik Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Pora w drogę powrotną. Mandżur spakowany. Na naszym polu został tylko Subaru i Stiopa. 1
czadzo Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 czadzo już w domu bawi zasrańce 🦮Wszystkim bardzo dziękuję za naładowanie akumulatorów.Było jak zawsze super, mój mini kamper rewelacja.Może i motura sprzedałem za to miałem najszybszy kajak we wsi bo czerwony (Dziękuję bardzo Iwonce i Jackowi że zabrali mnie na pokład swojego odrzutowca)Zawsze lubię spędzać czas w gronie "pozytywnych wariatów"Całe szczęście że jestem abstynentem to głównie czytałem książki, zajmowałem się ornitologią i zwiedzałem lokalne muzea Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 2
Adik Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 czadzo już w domu bawi zasrańce 🦮Wszystkim bardzo dziękuję za naładowanie akumulatorów.Było jak zawsze super, mój mini kamper rewelacja.Może i motura sprzedałem za to miałem najszybszy kajak we wsi bo czerwony (Dziękuję bardzo Iwonce i Jackowi że zabrali mnie na pokład swojego odrzutowca)Zawsze lubię spędzać czas w gronie "pozytywnych wariatów"Całe szczęście że jestem abstynentem to głównie czytałem książki, zajmowałem się ornitologią i zwiedzałem lokalne muzea Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaZnaczy się forum pod obserwacją sił niewieścich Wysłane z mojego 2209116AG przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Tu muszę się z Czadzem zgodzić wiedzę o biologii zoologii krajach prodokujących napoje wszelakie ma przeogromną a wykładów Jego można by słuchać godzinami😡🤬. Ale bez Takich Ludzi byłoby bardzo smutno 🤣🤣🤣👌👍💪
Maruda Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 W dniu 11.08.2023 o 19:12, Saper napisał(a): No nie wiem, nie wiem, tak daleko, może nie dojadę, albo nie trafię, poza tym gorąco takie, no nie wiem . Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10 No i nie dojechał
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Nie dojechałem, bo Burgman się na mnie obraził i odmówił dalszej współpracy. 😉
Tatko Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Grzesiu szkoda żeśmy się nie spotkali ale jak zdrowie pozwoli to bedą insze okazyje ale chyba musisz pomyśleć nad jakąś zmianą jak się obraził to musi ponieść tego konsekwencje daleko idące. Zdrowia Grzesiu i pozdrawiam
Maruda Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 12 minut temu, Saper napisał(a): Nie dojechałem, bo Burgman się na mnie obraził i odmówił dalszej współpracy. 😉 No właśnie tak to jest saperku jak się kracze to zawsze się wykracze
GrzechoCnik Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 W Wawie wylądowałem ok g.16. Zrobiłem sobie obiad i się zdziwiłem - osy nie przyleciały ;) Gdy przejeżdżałem przez Nasielsk to nad moją głową przeleciało tak ze 7 kluczy samolotów wojskowych różnych formacji w kierunku na Warszawę. Wiadomo, na paradę. Baterie podładowane. Dziękuję wszystkim obecnym za mile spędzony czas. 260km bez zsiadania z rumaka. Temperatyra przelotu 33-37stC. Na drodze totalny luz. Tylko ze 2 razy wyprzedziłem kolumnę tak ze 6-ciu aut. W miasteczkach przelotowych spokój, żadnych korków. W Warszawie też bo pojechałem bocznymi.
Krzynio66 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 grzesiu ja tez dziekuje ci za wspolny pobyt i sasiedztwo namiotowe 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (...) musisz pomyśleć nad jakąś zmianą jak się obraził to musi ponieść tego konsekwencje (...)Andrzeju, nie udało się spotkać tym razem, ale na pewno spotkamy się jeszcze nie jeden raz, co się zaś tyczy Burgmana, to "konsekwencje" zostały już wyciągnięte , jutro zobaczę co w środku.Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Super że większość dojechała i dala znać. My jeszcze troszkę leniuchowania . Panie i Panowie super było i do następnego 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. subaru gtb320 Opublikowano 20 Sierpnia 2023 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 Sierpnia 2023 My dalej leniwie pływanie z Campto szybką łajbą .Sławek wielkie dzięki było zajebiscie 4
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Podbeskidzie melduje się w domu .Wszystkim bardzo dziękujemy za imprezowanie Campto wielkie jeszcze raz dzięki za mozliwowosc w uczestniczwie na leniwcu i nie zapomnianych wrazyn na szybkiej łajbie 2
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Ładnie Seba👍👍 A to wschód czy zachód był🤔
Rekomendowane odpowiedzi