Administrator Bomber Opublikowano 18 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 18 Lipca 2023 Z przykrością informuję,że ze względów niezależnych ode mnie muszę zrezygnować z tegorocznego JSB.🥲 Mógłbym tylko być z piątku na sobotę (i to na siłę) więc przy tym dystansie odpada. Szokoda ale trudno. Zwalniam zatem jedno miejsce dla kogoś. 1
Perła Opublikowano 19 Lipca 2023 Opublikowano 19 Lipca 2023 Proszę o dopisanie do listy - Perła i Megamix od czwartku, szlafrok
Klubowicze BUGI Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2023 Dziś wieczorem będzie aktualizacja listy - miała być ale z przyczyn technicznych wpłaty do 25 Lipca. 14 godzin temu, Perła napisał(a): Proszę o dopisanie do listy - Perła i Megamix od czwartku, szlafrok Megamix już pisał.
Klubowicze AREQ Opublikowano 20 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2023 Kasa poleciała od Areq i Agusia Poz 47 i 48 pozdro
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2023 Witam serdecznie, @BUGI uprzejma prośba o wykreślenie z listy uczestników JSB2023. Jako, że już za spotkanie uiściłem, proszę o przelew zwrotny na rachunek z którego płaciłem. Wszystkim uczestniczkom i uczestnikom życzę miłej, hucznej i bezpiecznej zabawy.
Klubowicze BUGI Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2023 Lista zaktualizowana - proszę o sprawdzenie czy u każdego uczestnika wszystko się zgadza.
Paul Opublikowano 24 Lipca 2023 Opublikowano 24 Lipca 2023 Sorki nie dam rady w piątek pierwszego mam przekazanie stanowiska wraz ze szkolenie nowego pracownika. Przy moim dystansie 700 km gonić po nocy nie ma to sensu
Klubowicze BUGI Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2023 Lista zaktualizowana - Proszę o Wasze decyzje muszę przekazać info do ośrodka. 📢 Brak przelewu na koncie do 25 lipca 2023r JEST RÓWNOZNACZNY Z WYKREŚLENIEM Z LISTY UCZESTNIKÓW. Po 2 sierpnia brak możliwości zwrotu za imprezę.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 24 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2023 Kasa poleciała !!! 💰 Przepraszam za zwłokę 🫣
Klubowicze BUGI Opublikowano 24 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2023 Godzinę temu, El Diablo napisał(a): Kasa poleciała !!! 💰 Przepraszam za zwłokę 🫣 👍
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 24 Lipca 2023 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2023 Bugi odzyskałem forum 😀 Na chwilę obecną nie jestem w stanie określić czy będziemy. Nie będę wstrzymywał rezerwacji i chęci innych osób w imprezie . Wykreśl z listy Jak będę na 100% wiedział jak z wolnym urlopem dam znać(Max koniec miesiaca) Ewentualnie jestem przygotowany na opcje w ośrodku oddalonym Sorki
Klubowicze BUGI Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2023 19 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): Na chwilę obecną nie jestem w stanie określić czy będziemy. Dzięki Seba za info, miejsca powinno wystarczyć. Lista zaktualizowana.
virus Opublikowano 25 Lipca 2023 Opublikowano 25 Lipca 2023 Cześć, rzutem na taśmę. Mogę się jeszcze dopisać? Od czwartku.
Klubowicze BUGI Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2023 14 minut temu, virus napisał(a): Cześć, rzutem na taśmę. Mogę się jeszcze dopisać? Od czwartku. Zapraszam serdecznie😉, sam pobyt czy + koszulka + szlafrok?
stefanekmac Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 Przepraszam ale rezygnuję. Dobrej zabawy.
megamix Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Cześć Jeżeli są jeszcze miejsca na JSB to proszę o dopisanie do listy Munio od czwartku + szlafrok Dora od czwartku + szlafrok Jeśli potwierdzisz na forum, zaraz wykonam przelew. Jeżeli jest jeszcze możliwość zakwaterowania z Perłą i Megamixem w tym samym domku będziemy wdzięczni i organizator zostanie wychwalany po wszystkich odpustach..
Klubowicze BUGI Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2023 24 minuty temu, megamix napisał(a): Cześć Jeżeli są jeszcze miejsca na JSB to proszę o dopisanie do listy Munio od czwartku + szlafrok Dora od czwartku + szlafrok Jeśli potwierdzisz na forum, zaraz wykonam przelew. Jeżeli jest jeszcze możliwość zakwaterowania z Perłą i Megamixem w tym samym domku będziemy wdzięczni i organizator zostanie wychwalany po wszystkich odpustach.. Będzie załatwione 😉- ale bez odpustów proszę 🤣
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2023 A można już współspaczy do domków domawiać ? Bo jak by co to Ja + Ziga + Marek1980 na początek. Dwa ostatnie podałbym później .
Klubowicze BUGI Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2023 oki 14 minut temu, arturo-bb napisał(a): A można już współspaczy do domków domawiać ? TAK - Jak rok temu?
Klubowicze BUGI Opublikowano 30 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2023 44 minuty temu, arturo-bb napisał(a): TAK Dzieki +Migu + Jaccoo84? 59 minut temu, megamix napisał(a): kasa poleciała doleciała - załatwione 😉 Lista zaktualizowana.
Rekomendowane odpowiedzi