Tatko Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Od jakiegoś czasu juz w domku Wszystkim dziękuję za to że Wam się chciało zasze było super ale w tym roku chyba najlepiej. Acha bym był zapomniał nie zapominajcie o kaczkach.(kto był ten wie)Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Tatko Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Żeby nie było to są.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
tomekmajesty Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Co to znaczy „Burgania Blues”?:)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Paul Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Już w domu, piękny kręty powrocik umiarkowanym tempem dziś 321 pękło, dzięki i do następnego .
stefanekmac Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Już domek. Pozdrawiam ekipę. Dzięki za towarzystwo.
GrzechoCnik Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 350km zrobione i bunkry w Bakałarzewie zaliczone. Dzięki za bluesowanie! Tamte smaki będą za mną długo chodziły.
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2023 Ja o 15 dotarłem do domu. Andrzej s i Vince , Dziękuję za fajny przelot do Warszawy. No i do następnego. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 9 Lipca 2023 Odjechałem dziś ostatni z Gościńca Jaćwing. Ruszając miałem komfortowe 22°C a w Wawie zastałem 30°C. Z resztą, przez całe 4 dni mieliśmy idealne temperatury 21-23°C i zawsze suche koło 👌 To był, jak zwykle, rewelacyjny weekend. Śmiechu było: co nie miara. Tematów przegadanych: bez liku. Miejsce robi robotę, ale najważniejsze - dobre towarzystwo, a to znów dopisało @Vince - dzięki za prowadzenie @Saper - specjal thx za rozpustę z Kofolą ❤️ @BUGI - za czystą szybę @krzytro - za wspólny kwadrat i polewanie Kilka ujęć... Dystans weekendu - przeszło 1kkm. Piątkowa wycieczka do Druskininkai na LT - mega udana. Sobota Bonus foto 1
Administrator Bomber Opublikowano 9 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 9 Lipca 2023 Dotarliśmy bezpiecznie do domu .Dziękuje wszystkim za wspólne przeloty i wspaniałą zabawę. Organizatorowi nie dziękuję bo sobie tego nie życzył. A o kaczkach będę od teraz pamiętał
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Lipca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Lipca 2023 MSD osiągnięte, przegrupowanie zakończone sukcesem. Co się będę męczył, było jak zwykle, czyli MEGA 👍. @BUGI nie dziękuję za zlot, żebyś w samouwielbienie nie wpadł 😉 🤣🤣🤣. Ojcze Dyrektorze ja o Kofoli nic nie wiem. Dzięki Wszystkim za super spędzony czas. Do kolejnego. 1
Użytkownicy Robbi Opublikowano 9 Lipca 2023 Użytkownicy Opublikowano 9 Lipca 2023 9 minut temu, Saper napisał(a): MSD osiągnięte, przegrupowanie zakończone sukcesem. Co się będę męczył, było jak zwykle, czyli MEGA 👍. @BUGI nie dziękuję za zlot, żebyś w samouwielbienie nie wpadł 😉 🤣🤣🤣. Ojcze Dyrektorze ja o Kofoli nic nie wiem. Dzięki Wszystkim za super spędzony czas. Do kolejnego. Już w domku dzięki wszystkim 👍🛵 Pozdrawiam
Klubowicze El Diablo Opublikowano 9 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2023 Wspaniały wyjazd, dużo dobrego humoru , jedzonko "mniam" ,a przede wszystkim TOWARZYSTWO 👍 P.S. Instrukcje karmienia drobiu przekarzę potomnym 🦆 ------ Dzieki wszystkim !!!
AlbertO Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Czołem Panowie, też już dotarłem najpierw "spacerowym tempem" przez Mazury z [mention=16765]Paul[/mention] a potem serwisówką wzdłuż 7-ki, a od Płonska miedzypasiem wśród tłumów powracających znad morza.Dzięki Wam za fajny wyjazd no i [mention=16389]BUGI[/mention]'emu za szybę - poler na błysk.Poniżej foty, które trzasnąłem na wyjeździe. Z wycieczki do Gołdapii, z zatykania fontanny, jak słucham bluesa i udawania Paździocha.Piaggio X7 125, Yamaha T-max 500 ABS
Baśka Opublikowano 10 Lipca 2023 Opublikowano 10 Lipca 2023 Baśka i Paweł zawitali dzisiaj do domku :) Dziękujemy za super towarzystwo i mega atmosferę :) BUGI : podobno nie wolno Ci dziękować , więc oki ..uszanuję to 😆 , no ale za tą szybę , to wybacz ,ale dziękujemyyyy! Oczywiście dziękujemy wszystkim "strażnikom" "pieczonego kurczaka"😋 I na koniec : Andrzej S. -nie byliśmy , ale z pewnością kaczki zapamiętamy😂🤣😂 Pozdrawiamy serdecznie i do następnego😉
Tatko Opublikowano 10 Lipca 2023 Opublikowano 10 Lipca 2023 Basia już ktoś Ci głupot naopowiadał🤣🤣🤣🦆🦆🦆
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 10 Lipca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Lipca 2023 Dołożę jeszcze kilka widoczków .Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2023 hmm..co mogę napisać..dziękuję wszystkim i każdemu z osobna za przybycie i biesiadowanie, pogaduchy i uśmiechy, bez Was spotkania by nie było i to Wam bardzo dziękuję bo to dzięki Wam był sens być recepcjonistą 😉, a tak poważnie bez Was nie ma sensu cokolwiek organizować..dziękuję Wam💪👏 ps.1 Artur, żeby nie turniej syna we Wrocławiu zbilibyśmy 🖐️ bo tak naprawdę to Twoja impreza...😉 ps.2 ZAPRASZAM NA BIESZCZADY 😉👊
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 11 Lipca 2023 Bonus video:Stańczykihttps://vm.tiktok.com/ZGJ4f5g4T/Veisiejú Park Narodowy Litwahttps://vm.tiktok.com/ZGJ4fMwPm/Welcome video https://vm.tiktok.com/ZGJ4fUPUG/ 1
Rekomendowane odpowiedzi