Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2023 Pauza Rutki Kossaki
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Lipca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2023 1 godzinę temu, MariuszBurgi napisał(a): Ekipa Mazovia za moment startuje to brudnych moto nie wypuszczają ze stolicy ? 🤣 7 minut temu, MariuszBurgi napisał(a): Pauza Rutki Kossaki i znowu myjnia. Jak tak często będziecie myć te wasze "kunie" to na kolacje nie zdążycie 😂
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Lipca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2023 A my z Robbim mamy przerwę na zaguby i kawę. W Drohiczynie.Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10
Tatko Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 Juz na miejscu Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaTędy żeśmy pomykali.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Lipca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2023 My dopiero w Tykocinie.Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 6 Lipca 2023 Ekipa na miejscu
GrzechoCnik Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 Koncerty już wystartowały i tablica odsłonięta
Tatko Opublikowano 6 Lipca 2023 Opublikowano 6 Lipca 2023 Naprawdę jest tu pięknie. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 2
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Lipca 2023 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2023 Łoo kurna ile tam BMków pojechało 😜 brakuje tylko jeszcze tej mojej ale ona nie mogła niestety pojechać 🥺 Bawcie się tam dobrze 🍻
Klubowicze .maniek Opublikowano 6 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2023 59 minut temu, Cormoran napisał(a): Łoo kurna ile tam BMków pojechało 😜 brakuje tylko jeszcze tej mojej ale ona nie mogła niestety pojechać 🥺 Bawcie się tam dobrze 🍻 Ciekawe czy By dojechała Tam Robercik.
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2023 Witam wieczorową porą. Zapraszam do wspólnego przejazdu przez Litwę. Trasa nakreślona przez @xmarcinx. Niestety Marcin nie mógł przyjechać, ale trasa jest do przejechania. Wysyłam link do Google Maps. Zabaczcie sami czy warto. Ja napewno jadę. Start po śniadaniu około 10:00-10:30. Tempo nieśpieszne. Do zobaczenia. https://maps.app.goo.gl/TCFsvRkgf9Tp2Mk7A?g_st=ifm
Tatko Opublikowano 7 Lipca 2023 Opublikowano 7 Lipca 2023 Nie ma to jak w letniej porze można wyspać się na dworze. Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lipca 2023 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2023 Druskieniki - trip LT Cd
Tatko Opublikowano 7 Lipca 2023 Opublikowano 7 Lipca 2023 To i Ja coś wstawięWysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Lipca 2023 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2023 Musi być tam trochę chłodno skoro w kurtkach chodzicie 😀 W Wawie dzisiaj byście się udusili 🥵
GrzechoCnik Opublikowano 7 Lipca 2023 Opublikowano 7 Lipca 2023 Dżem z Sebastianem, synem Ryśka oraz Hołdys na wieczornym koncercie.
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2023 Witajcie, ja również dziś wybrałem się na Litwę. Zamiast kierunku sanatoryjnego, wszak Druskienniki słyną z tego typu atrakcji pojechałem trasą przygotowaną przez @xmarcinx . Ruszyłem niespiesznie w stronę granicy PL/LTPotem wzdłuż granicy LT/RUSMijałem ładne i malownicze miejscaDotarłem do rzeki NiemenSkorzystałem z lokalnego promuFinalnie pętle ukończyłem dojeżdżając do trasy powrotnej w kierunku PLTo był miło spędzony czas na siodełku Integry. Poniżej mapka z dzisiejszej wycieczkiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Klubowicze morwa37 Opublikowano 7 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2023 Zabawa trwa. Maki w transie
Klubowicze Piootr Opublikowano 8 Lipca 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Tatko Opublikowano 8 Lipca 2023 Opublikowano 8 Lipca 2023 Dzień dobry Wszystkim Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Lipca 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Lipca 2023 Cisza, spokój, kawa. Wysłane z AP82 wpiętego w ŁP10 1
Rekomendowane odpowiedzi