Sympatycy Jaco Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Oki, spoczkoWysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Wygląda na to, że w Nd będzie sporo dawno nie widzianych twarzy 😀 1
Klubowicze .maniek Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Może i Ja wpadnę jak będzie pogoda.
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Pogoda na niedzielę zapowiada się coraz lepiej. Na tą chwilę mamy Słoneczko :) START 30.04 niedziela Boczne asfalty Mazowsza z zakończeniem przy Ognisku nad Wkrą Miejsce startu: McD Modlińska/Żerańska godz. Startu 11.00 Proszę o wcześniejsze dotankowanie sprzętów aby nie spowalniać grupy. Kiełbaskę i wszystko do kiełbaski będzie można nabyć w miejscu docelowym - koszt ok. 20 zł plus koszty rozliczenia drewka u gajowego ;) Mamy szacowne towarzystwo w składzie: Bomber Cormoran Dunaj + Zofia Kotek + Kotkowa Krzysiek K GrzechoCnik Szyszczak + Żonka Basia + Janek Jaco + Ania .maniek Arturas + Elutka ElDiablo Orzeł Zakładam, że pewnie jeszcze ktoś dołączy znienacka, niezapowiedziany. Podaję zakładaną trasę. Docieramy nad Wkrę do m. Sobieski Trasa powrotna wg indywidualnych preferencji lub do domówienia na miejscu. Można pomyśleć o Pułtusku. 1
Administrator Bomber Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Dopisz El Diablo bo się wybiera. 1
Sympatycy orzeł Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2023 W Niedzielę mam na rano do roboty. Myślę jeżeli wyjdę o 12ej to dołączę na miejscu. No i oczywiście jak będzie normalna pogoda ,bo na 6ta do roboty nie bardzo uśmiecha mi się śmigać moturem 1
Krzysiek K Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 10 godzin temu, arturas napisał(a): Pogoda na niedzielę zapowiada się coraz lepiej. Na tą chwilę mamy Słoneczko :) START 30.04 niedziela Boczne asfalty Mazowsza z zakończeniem przy Ognisku nad Wkrą Miejsce startu: McD Modlińska/Żerańska godz. Startu 11.00 Proszę o wcześniejsze dotankowanie sprzętów aby nie spowalniać grupy. Kiełbaskę i wszystko do kiełbaski będzie można nabyć w miejscu docelowym - koszt ok. 20 zł plus koszty rozliczenia drewka u gajowego ;) Mamy szacowne towarzystwo w składzie: Bomber Crormoran Dunaj + Zofia Kotek + Kotkowa Krzysiek K GrzechoCnik Szyszczak + Żonka Basia + Janek Jaco + Ania .maniek Arturas + Elutka Zakładam, że pewnie jeszcze ktoś dołączy znienacka, niezapowiedziany. Podaję zakładaną trasę. Docieramy nad Wkrę do m. Sobieski Trasa powrotna wg indywidualnych preferencji lub do domówienia na miejscu. Można pomyśleć o Pułtusku. Trochę objeździłem te okolice( mieszkam w Wieliszewie), a ponieważ nie lubię wracać tą sama trasą zasugeruję powrót przez Joniec i Pomiechówek lub z Nasielska trasą 622 na Borową Górę. 1
Maruda Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 My dołączymy do Was gdzieś po trasie planujemy przy rądzie w Dębe ☺ 1
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Jutro pogoda wygląda nawet lepiej niż się spodziewałem. 😀💪🥰 Do zobaczyska!
Klubowicze El Diablo Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2023 EL DIABLO potwierdza swoją obecność !!! 🛵 👹 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Te nasze pogodynki to się na …. nadają 😡bo jak na razie w Piasecznie leje. Mam nadzieje ze do godziny 10,00 przestanie i trochę wyschnie. Ale bym się wk….. tyle czekałem 😉 EDIT !!! No widać tam jakieś przeswity 😊 a A Już myślałem że będę do Andrzeja dzwonił żeby wracał do Warszawy z samego rana 😂 bo to oczywiście jego wina 🤣🤣
Maruda Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Nie wiem jak w Piasecznie ale w Nowym Mieście po trasie naszego przejazdu niebo błękitne i słoneczko świeci zapowiada się że będzie piękny dzionek
Klubowicze El Diablo Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2023 W Ursusie już nie pada ,jezdnie trochę obsychają , ale słonka nie widać. Do godz 10:00 jeszcze się wypogodzi 😃
Krzysiek K Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Powiat Legionowski po trasie sucho, 10 stopni na termometrze. Dołączę do Was przed tamą w Dębem na wjeździe do szkoły. O której się Was spodziewać? 11:30? 5 minut temu, Krzysiek K napisał(a): Powiat Legionowski po trasie sucho, 10 stopni na termometrze. Dołączę do Was przed tamą w Dębem na wjeździe do szkoły. O której się Was spodziewać? 11:30? Wrrróć, widzę teraz że trasa tamtędy nie wiedzie. Więc zaraz za rondem w Zegrzu.
Klubowicze .maniek Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Cormoran napisał(a): Te nasze pogodynki to się na …. nadają 😡bo jak na razie w Piasecznie leje. Mam nadzieje ze do godziny 10,00 przestanie i trochę wyschnie. Ale bym się wk….. tyle czekałem 😉 EDIT !!! No widać tam jakieś przeswity 😊 a A Już myślałem że będę do Andrzeja dzwonił żeby wracał do Warszawy z samego rana 😂 bo to oczywiście jego wina 🤣🤣 Robercik gdzie Ci pada? Piękne słońce u Mnie.😀😀😀
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Krzysiek K napisał(a): O której się Was spodziewać? 11:30? Zakładam, że tam tak mniej więcej bedziemy
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 48 minut temu, .maniek napisał(a): Robercik gdzie Ci pada? Piękne słońce u Mnie.😀😀😀 Tera ta 😀
Krzysiek K Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Godzinę temu, arturas napisał(a): Zakładam, że tam tak mniej więcej bedziemy Czekam zatem 100mb za tablicą zegrze południowe.
GrzechoCnik Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Gorąco nie jest ale słonko piękne
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Było tak przefajnie jak kiedyś. Dziękuję Wszystkim za towarzycho ❤️💪👍
Sympatycy orzeł Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zaliczone, głowa przewietrzona. Maniek dzięki za wspólny powrót, P.s "systemy" odzywały się .znaczy działają.
GrzechoCnik Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Znowu miło było z Wami nyć na wycieczce. Kilka fotek ode mnie. 207km zrobione, wracałem przez Pułtusk. Drewniany kościółek po drodze i rzepak oczywiście. 2
Klubowicze El Diablo Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Super majowy wypadzik ! Ladne miejsce , smaczna kiełbaska i dobre towarzystwo Dzięki Basi z Jankiem za pyszną kawe z ciachem i Bomberkowi za wspólny powrót . Oby częściej pogoda nam sprzyjała ! Do zobaczyska !
Administrator Bomber Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Dziękuję wszystkim za wspólny dzień . Było jak zwykle miło
Rekomendowane odpowiedzi