Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Maja 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2023 Już teraz to tylko moja układanka. Niestety w związku z małą frekwencją na zlocie nie będziemy mieć wszystkich domków nawet tych, które są widoczne jako dostępne. Niebawem pokaże się cały wykaz zakwaterowania. Będę się starał aby wszystkim było w miarę dogodnie.
Alojzy Opublikowano 2 Maja 2023 Opublikowano 2 Maja 2023 90 Alojzy i 91 Laura domek 122 pokój dwuosobowy, przyjazd w czwartek. Najważniejsze to pokój dwuosobowy , bo Laura ma dopiero 10lat .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Maja 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2023 13 godzin temu, Alojzy napisał(a): 90 Alojzy i 91 Laura domek 122 pokój dwuosobowy, przyjazd w czwartek. Najważniejsze to pokój dwuosobowy , bo Laura ma dopiero 10lat . Zostało to uwzględnione zanim napisałeś 😊 Końcowa lista zakwaterowania została umieszczona w pierwszym poście tego wątku. 1
Gora Opublikowano 26 Maja 2023 Opublikowano 26 Maja 2023 W dniu 1.05.2023 o 11:06, Wrzonio napisał(a): Niestety w związku z małą frekwencją na zlocie nie będziemy mieć wszystkich domków nawet tych, które są widoczne jako dostępne. Hej, mam prośbę o pokój dwuosobowy :) W jakim domku to nie wiem, bo nie byliśmy tam jeszcze, tak ze nie orientujesie co gdzie.
Rekomendowane odpowiedzi