Sympatycy PawełJW Opublikowano 31 Marca 2023 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2023 Chyba mamy komplet!!! 1
Krzynio66 Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 widze ze milo sie bawicie ale potwor bez kaganca? pozdrawiam wszystkich i milej zabawy
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Jesteśmy przy zamku Książąt Mazowieckich.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Pogoda nie rozpieszcza ale czterech śmiałków konsekwentnie realizuje plan wiosennego spotkania Campto Kymco ak550 Ziga sw-T600 ArturoBB sw-T 600 PawełJW Kymco Downtown 125,0 Zamek krzyżacki Malbork
Tatko Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Zwiedzamy.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Pogoda słaba, ale zwiedzanie w toku.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Las palmas w las Pułtusk 1
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Czas na wieczorną zabawę.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2023 W dniu 31.03.2023 o 21:18, Krzynio66 napisał(a): widze ze milo sie bawicie ale potwor bez kaganca? pozdrawiam wszystkich i milej zabawy Nie ma takiego kagańca który powstrzyma potwora 😆 Spotkanie powoli dobiega końca , ale to był bardzo miły czas 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2023 11 godzin temu, PawełJW napisał(a): Pogoda nie rozpieszcza ale czterech śmiałków konsekwentnie realizuje plan wiosennego spotkania Campto Kymco ak550 Ziga sw-T600 ArturoBB sw-T 600 PawełJW Kymco Downtown 125,0 Zamek krzyżacki Malbork Zajebiscie .Szacun Panowie
Tatko Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Od jakiegoś czasu juz w domku Wszystkim dziękuję za spotkanie Organizatorom za to że Wam się chciało reszcie ześta przyjechali Wszystkim zdrowia i do zobaczenia następną razą Diabełkowi za wspólnie chrapanie .I to by było na tyle. Pozdrawiam
Krzynio66 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 joasiu na ali expres wszystko jest i kagance pozdrowienia dla ciebie i honoratki
Sympatycy PawełJW Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Hej, dojechałem do domu około 11, ostatnie 50km w deszczu, temperatura po drodze +6, zmarzłem jak cholera. Dzięki za super weekend w fantastycznym towarzystwie. Do następnego....
Administrator Bomber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2023 My już tez w domu. Dziękujemy za spotkanie a Campto za organizację. Było fajnie choć deszczowo.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Dotarłem do MSD bez przeszkód i w jednym zmarzniętym kawałku, bo "upał lekko zelżał" 😉. Początek drogi w mżawce, ale później już bez opadów, grzane manetki i kanapa to baaardzo fajna rzecz. Dzięki Sławek za kolejne spotkanie, miałem to szczęście, że byłem obecny na wszystkich dziesięciu, fajnie było się z Wami spotkać po dłuuugiej zimowej przerwie.
czadzo Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Mi udało się dotrzeć do domu bez kropli deszczu, wszystkie ciuszki mam suche Dziękuję bardzo wszystkim za miło spędzony czas a Sławkowi jak to się u nas mówi dziękuję że Ci się chciało zorganizować to spotkanie. Do zobaczenia na następnych zlotach. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Melduje się z domu. Dziękuję za super weekend, rozmowy, śmiech, moknięcie :) Sławek dobra robota :) jak zawsze :) Pozdrawiam i do następnego :)
Klubowicze ziga Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Już jakiś czas w domu oczywiście zmarznięty Podziękowanie dla organizatora imprezy i pozdrawiam wszystkich do następnego razu
Użytkownicy Vince Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Ja też w domu. Podziękowania dla Sławka za organizacje i wszystkim za towarzystwo. Do zobaczenia na następnych imprezach
putek Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Ja też dotarłem do domku, trochę popadało ale chyba było ciepło bo nie wiało :) Dziękuję Wszystkim którym chciało się to po raz 10-ty zorganizować i Wszystkim wariatom mimo takiej aury że chciało się przyjechać. PS. Autobus Czadza się przydał robi robotę :)
Rekomendowane odpowiedzi