Elvis Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 No i kolejny miesiąc ... październik ... są tacy co mówią że to ostatnie podrygi pana ostrygi ale jak znam życie to październikowe chłody nie są problemem do latania na 2oo zwłaszcza dla zachodniopomorskich twardzieli ... zresztą, wiem to doskonale bo sam kiedyś ... ale to było kiedyś ... 😔 Fajnie że kolejna edycja majówki podsumowującej kolejne lato była udana, przynajmniej tak donieśli mi korespondenci 👍, super że ganiacie na swoich koniach nawijając wstęgi asfaltu na opony i kręcąc co raz to nowe kilometry ... o to w tym chodzi ... 😀 A zatem ... życzę wszystkim udanej październikowej pogody oraz suchych, szerokich i przyczepnych dróg ... na koń 🛵... miesiąc październik uważam za otwarty, do zobaczenia w trasie ... LwG ... 🤚 1
Kacperki Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 Zadanie przyjęte do realizacji 👍😎😜
Klubowicze grzybek Opublikowano 1 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2022 Wierzę, że jeszcze październik pozwoli nam rozwijać skuterkowe skrzydła🌞
kunisz Opublikowano 2 Października 2022 Opublikowano 2 Października 2022 Mirek jesteś nie zastąpiły👏👍
wd40 Opublikowano 3 Października 2022 Opublikowano 3 Października 2022 Dzień dobry mam na imię Waldek.
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2022 Godzinę temu, wd40 napisał: Dzień dobry mam na imię Waldek. Witaj Waldku. 🤣 1
Kacperki Opublikowano 5 Października 2022 Opublikowano 5 Października 2022 W dniu 1.10.2022 o 03:51, Elvis napisał: A zatem ... życzę wszystkim udanej październikowej pogody oraz suchych, szerokich i przyczepnych dróg .. W dniu 1.10.2022 o 11:31, grzybek napisał: Wierzę, że jeszcze październik pozwoli nam rozwijać skuterkowe skrzydła🌞 Zgodnie z wpisami Kolegów za chwilę ruszamy do Wilna. Planowany powrót - niedziela 👍😜
Klubowicze grzybek Opublikowano 5 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2022 O, widzę , że na Piaggio już są boczne kuferki😉
Kacperki Opublikowano 5 Października 2022 Opublikowano 5 Października 2022 Miało nie być ale pierwszy wyjazd na kilka dni potwierdził, że jednak muszą być.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2022 Jutro czwartek czy ktoś będzie pod Pleciugą?
czemil Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 Ja mógłbym. Ale mnie pasuje trochę wcześniej. 17.30 lub po prostu urwę się wcześniej.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kunisz Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 4 godziny temu, czemil napisał: Ja mógłbym. Ale mnie pasuje trochę wcześniej. 17.30 lub po prostu urwę się wcześniej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Będę o 17.30.
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2022 5 min. i jestem
czemil Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 Spot był. Dzięki za nieliczną ale zwartą grupę. Dziwnym trafem pod Pleciuga całkiem przypadkiem podjechał Jan Garbacz, mający kanał na YT o youngtimerach. Nawet fotkę zrobiłem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Rogierro Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 To ja nie wiem gdzie, jak i o której. Jak wreszcie się zebrałem odwiedzić brać skuterową to krążyłem pod pleciugą od 18:10 do 18:30 i żywego ducha nie widziałem. Potem doczytałem, że wcześniejsze spotkanie było i zawinąłem do domu zajeżdżając jeszcze kontrolnie pod garaż Rysia, a teraz czytam, że jednak był spot. Nie nadążam trochę 🙂.
kunisz Opublikowano 6 Października 2022 Opublikowano 6 Października 2022 34 minuty temu, Rogierro napisał: To ja nie wiem gdzie, jak i o której. Jak wreszcie się zebrałem odwiedzić brać skuterową to krążyłem pod pleciugą od 18:10 do 18:30 i żywego ducha nie widziałem. Potem doczytałem, że wcześniejsze spotkanie było i zawinąłem do domu zajeżdżając jeszcze kontrolnie pod garaż Rysia, a teraz czytam, że jednak był spot. Nie nadążam trochę 🙂. Trzeba było tylko zadzwonić i mógłbyś do nas dołączyć a my 18.oo pojechaliśmy na zapiekanki do Polic.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 7 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2022 14 godzin temu, czemil napisał: Spot był. Dzięki za nieliczną ale zwartą grupę. Dziwnym trafem pod Pleciuga całkiem przypadkiem podjechał Jan Garbacz, mający kanał na YT o youngtimerach. Nawet fotkę zrobiłem. O... Oglądam gościa na YT... I to przyjechał zakończonym, swoim najnowszym projektem, czyli odnowionym Tico... Rewelka 🙂 2
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2022 19 godzin temu, Rogierro napisał: To ja nie wiem gdzie, jak i o której. Jak wreszcie się zebrałem odwiedzić brać skuterową to krążyłem pod pleciugą od 18:10 do 18:30 i żywego ducha nie widziałem. Potem doczytałem, że wcześniejsze spotkanie było i zawinąłem do domu zajeżdżając jeszcze kontrolnie pod garaż Rysia, a teraz czytam, że jednak był spot. Nie nadążam trochę 🙂. Chłopaki byli trochę wcześniej ale my byliśmy na czas. Myślę że pojechaliśmy po 18:10 . Szkoda trzeba dzwonić Police zapiekanka.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bob Opublikowano 7 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Października 2022 ....i stało sie,zgrzeszyłem haha 3
Klubowicze grzybek Opublikowano 7 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2022 Przesiadka czyżby???🤔 To pochwal się , co i jak.
Bob Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 Na razie dzieli garaż z Burgmanem...ale zostanie....X-adv..po 15 latach jazdy typowymi skuterami,a było ich troche,jest przesiadka na coś całkiem innego....narazie jestem pod wrażeniem,warto było.....zgrzeszyć...haha 1
Kacperki Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 Bob - bardzo bardzo ładna kolorystyka 👍👍👍
Yazin Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 13 godzin temu, Bob napisał: Na razie dzieli garaż z Burgmanem...ale zostanie....X-adv..po 15 latach jazdy typowymi skuterami,a było ich troche,jest przesiadka na coś całkiem innego....narazie jestem pod wrażeniem,warto było.....zgrzeszyć...haha Bob gratuluję 👍 Jako użytkownik Xsa doradzam zakup setów. Zadowolenie z Xsa wzrośnie o kolejne 50%. Serio.
czemil Opublikowano 8 Października 2022 Opublikowano 8 Października 2022 Taki grzech to nie grzech. Gratuluję zakupu Bob. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi