kowal Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Jeśli to nie problem to proszę o przeniesienie do domku nr 20( uzgodnione z Krzysztofem 8800) oraz zwolnienie miejsca w domku nr 17. Jednocześnie przepraszam za marudzenie.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2022 OK jutro naniosę zmiany.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2022 UWAGA, UWAGA Na dzień dzisiejszy skończyły nam się miejsca noclegowe w domkach. Jest jeszcze kilka osób na liście zlotowej, które nie mają odnotowanych wpłat i one "czekają" na zakwaterowanie (stąd wolne miejsca na wykazie zakwaterowania). Wszystkie osoby, które teraz zgłoszą swój akces uczestnictwa w zlocie, będą umieszczone na liście rezerwowej.
mussum Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 cześć. Proszę o dopisanie 2 osób jeśli jeszcze jest miejsce to do domku nr 10, ewentualnie tam gdzie zostały miejsca, byle do jednego domku 🙂 214. Mussum. ../domek war.1/męska L (czw) ZAPŁACONE 215. Beata. ../domek war.1/damska M (czw) ZAPŁACONE
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zakwaterowanie uczestników 17 zlotu Burgmanii zostało zakończone. Pełna lista znajduje się w pierwszym poście. Wątek niebawem zostanie zamknięty.
Conan Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Proszę o wykreślenie z listy. Nie wiem czy będę mógł jechać jeżeli się uda to wpadnę na chwilę
Jura_husky Opublikowano 14 Maja 2022 Opublikowano 14 Maja 2022 Zapraszam mieszkańców domku 18: 1- Żelazny - 12 2- Michał Rajczak - 76 3- Jura_husky - 129 4- Eryk PZ - 98 do napisania do mnie na priv co byśmy się zgadali przed wyjazdem. pzdr
Szakal9999 Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 Witam mam do sprzedania jedno miejsce na zlot Burgmani może ktoś chętny?
niebieski Opublikowano 17 Maja 2022 Opublikowano 17 Maja 2022 A czy namiocik wchodzi w grę? Zapytam nieśmiało.
Klubowicze Ewik Opublikowano 18 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2022 10 godzin temu, niebieski napisał: A czy namiocik wchodzi w grę? Zapytam nieśmiało. W tym roku są tylko dostępne tylko dwie opcje: Wariant 1 zawiera: - Opłata pobytowa na terenie zlotu (2 doby) - 2 noclegi w domkach - Wyżywienie (2x śniadanie, 1x kolacja z daniami do wyboru, 1x obiad z daniami do wyboru, 1x wieczorny grill) - Napoje do posiłków w cenie - Wieczór z DJ połączony z imprezą na dużej sali - Gadżety wręczane podczas rejestracji - Wiele konkursów i atrakcji z możliwością wygrania ciekawych nagród - Możliwość odbycia jazd testowych - Udział w paradzie po terenie ziemi Przysucha Cena : 340,- PLN Wariant 2 (Gość) zawiera: - Opłata pobytowa na terenie zlotu w sobotę - Gadżety zlotowe wręczane podczas rejestracji - Udział w paradzie po terenie ziemi Przysucha - 1X obiad (dostępny po Paradzie) - Możliwość uczestnictwa w konkursach z ciekawymi nagrodami - Możliwość odbycia jazd testowych Cena : 120,- PLN
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2022 Mariusz nie wiem czy w dobrym temacie pisze ale prośba jest . Cały domek nasz od czwartku (Jedrzejów i Bielsko ) jak się da. Jak nie to na ławce przed się kimniemy. Temat wolnego załatwiony dopiero teraz po rozmowie z szefem .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Maja 2022 Administrator Opublikowano 18 Maja 2022 6 minut temu, subaru gtb320 napisał: Cały domek nasz od czwartku (Jedrzejów i Bielsko ) Domek M33, bo zapewne o nim mowa, widzę w rejestrach dostępny od czwartku.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2022 2 godziny temu, MariuszBurgi napisał: Domek M33, bo zapewne o nim mowa, widzę w rejestrach dostępny od czwartku. Tak 33 sorki za nie dopisanie. Oki widzimy się w czwartek
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2022 3 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Temat wolnego załatwiony dopiero teraz po rozmowie z szefem . Ciulatego masz z szefa. Ja swojego trzymam krótko 😜 1
niebieski Opublikowano 18 Maja 2022 Opublikowano 18 Maja 2022 13 godzin temu, Ewik napisał: W tym roku są tylko dostępne tylko dwie opcje: Wariant 1 zawiera: - Opłata pobytowa na terenie zlotu (2 doby) - 2 noclegi w domkach - Wyżywienie (2x śniadanie, 1x kolacja z daniami do wyboru, 1x obiad z daniami do wyboru, 1x wieczorny grill) - Napoje do posiłków w cenie - Wieczór z DJ połączony z imprezą na dużej sali - Gadżety wręczane podczas rejestracji - Wiele konkursów i atrakcji z możliwością wygrania ciekawych nagród - Możliwość odbycia jazd testowych - Udział w paradzie po terenie ziemi Przysucha Cena : 340,- PLN Wariant 2 (Gość) zawiera: - Opłata pobytowa na terenie zlotu w sobotę - Gadżety zlotowe wręczane podczas rejestracji - Udział w paradzie po terenie ziemi Przysucha - 1X obiad (dostępny po Paradzie) - Możliwość uczestnictwa w konkursach z ciekawymi nagrodami - Możliwość odbycia jazd testowych Cena : 120,- PLN To ja poproszę wariant drugi,sobotni.
Klubowicze Ewik Opublikowano 19 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2022 10 godzin temu, niebieski napisał: To ja poproszę wariant drugi,sobotni. Ze względu na zamknięcie zapisów i bardzo późne zgłoszenie musisz się liczyć z tym że nie wszystkie gadżety zlotowe mogą być dla Ciebie dostępne.
krzysztof8800 Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 Witam, nie wiem czy tą informację powinienem umieścić w tym wątku, ale w przypadku pomyłki proszę adm. do przeniesienia w stosowny. Niestety jestem zmuszony z przyczyn niezależnych ode mnie do rezygnacji z wyjazdu na Burgmanię. Jeżeli ktoś się nie zdazył zapisać lub nie było dla niego/niej już miejsca a chce skorzystać z pobytu na tak szacownej imprezie to zapraszam do wyjazdu w moje miejsce nieodpłatnie. Zainteresowanego/zainteresowaną proszę o kontakt na priw. Wiadomości odczytuję dopiero po 22 lub rano. Życzę wszystkim udanej zabawy.
Rekomendowane odpowiedzi