Gość Izzy Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cze?ć! Zapraszam wszystkich na now? stronę: www.motogen.pl Jest to rozwinięcie idei naszej poprzedniej strony, czyli moto-magazyn.pl. W tej chwili jeszcze przenosimy materiały i uploadujemy zdjęcia, więc nie piszcie że tu i tu nie ma fotki Niemniej jednak czekam na uwagi i komentarze! Pozdro Mateusz Izzy Miziołek
szaman Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zapowiada się fajna strona, zobaczymy jak j? skończysz. Pozdrawiam
brzoza Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Jak narazie to bardzo dobra robota. Tak trzymać .
Gość Dragon Opublikowano 25 Grudnia 2007 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Fiu fiu fiu... nie wygl?da to Ľle ba, nawet wygl?da to dobrze... Zapowiada się fajna strona, zobaczymy jak j? sk?czysz. Ciekawy jestem co oznacza to słowo na końcu?????? Ja rozumiem, literówka przy szybkim pisaniu ale co? takiego????? WSTYD!!!!! To nie jest jedyne forum na którym jestem ale taki "analfabetyzm" jest tylko tutaj... Wypowiadam temu "wojnę"... Można się pomylić, można zamiast "rz" napisać "zr" ale słowo skończyć napisać w ten sposób...
-=Dee Jay=- Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 ładnie ładnie ... strona graficznie i funkcjonalnie prezentuje się ?wietnie ... czy to AJAX tam działa ??
Artemis Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Strona bardzo ładna, dopracowana (choć pierwsze wrażanie jest takie "czy nie jest zbytnio przeładowana?", jednak wszystko jest na swoim miejscu), oraz trzeba się przyzwyczaić do wszechogarniaj?cej "ciemno?ci" (przyzwyczaiłem się i już jest znacznie lepiej ). Brakuje na niej ruchu. Może przydało by się lepsze wypromowanie (fora internetowe, wyszukiwarki, imprezki okoliczno?ciowe)? Mi brakuje testów akcesoriów i ubrań (oczywi?cie znalazłem testy bardzo drogich kasków raczej niedostępnych dla przeciętnego Kowalskiego). Testy bardzo miło się czyta a fotki na 5+. Bardzo dobrze, że zmienili?cie nazwę strony bo moto-magazyn.pl nie była zbyt szczę?liwa (ja najpierw wpisałem motomagazyn.pl a póĽniej z "-"). A! i macie fajne artykuły (przydatne przynajmniej dla mnie) i opowiadania. To tyle ode mnie, życzę sukcesów!
Gość Izzy Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Dzięki za komentarze Dee... jaki AJAX?
-=Dee Jay=- Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Asynchronous JavaScript and XML - sposób oprogramowania strony, asynchroniczna komunikacja z serwerem ...
Gość Izzy Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Na szczę?cie nie muszę się na tym znać
Rekomendowane odpowiedzi