Skocz do zawartości
Forum Burgmania

SPAM :) nowa strona - www.motogen.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze?ć!

Zapraszam wszystkich na now? stronę: www.motogen.pl

Jest to rozwinięcie idei naszej poprzedniej strony, czyli moto-magazyn.pl. W tej chwili jeszcze przenosimy materiały i uploadujemy zdjęcia, więc nie piszcie że tu i tu nie ma fotki :lol:

Niemniej jednak czekam na uwagi i komentarze!

Pozdro

Mateusz Izzy Miziołek

Opublikowano

Zapowiada się fajna strona, zobaczymy jak j? skończysz. :lol:

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak narazie to bardzo dobra robota. Tak trzymać . :lol:

Opublikowano

Fiu fiu fiu... nie wygl?da to Ľle ba, nawet wygl?da to dobrze...

Zapowiada się fajna strona, zobaczymy jak j? sk?czysz.

Ciekawy jestem co oznacza to słowo na końcu??????

Ja rozumiem, literówka przy szybkim pisaniu ale co? takiego????? WSTYD!!!!!

To nie jest jedyne forum na którym jestem ale taki "analfabetyzm" jest tylko tutaj... Wypowiadam temu "wojnę"...

Można się pomylić, można zamiast "rz" napisać "zr" ale słowo skończyć napisać w ten sposób...

Opublikowano

ładnie ładnie ...

strona graficznie i funkcjonalnie prezentuje się ?wietnie ... czy to AJAX tam działa ??

Opublikowano

Strona bardzo ładna, dopracowana (choć pierwsze wrażanie jest takie "czy nie jest zbytnio przeładowana?", jednak wszystko jest na swoim miejscu), oraz trzeba się przyzwyczaić do wszechogarniaj?cej "ciemno?ci" (przyzwyczaiłem się i już jest znacznie lepiej :) ). Brakuje na niej ruchu. Może przydało by się lepsze wypromowanie (fora internetowe, wyszukiwarki, imprezki okoliczno?ciowe)? Mi brakuje testów akcesoriów i ubrań (oczywi?cie znalazłem testy bardzo drogich kasków raczej niedostępnych dla przeciętnego Kowalskiego). Testy bardzo miło się czyta a fotki na 5+. Bardzo dobrze, że zmienili?cie nazwę strony bo moto-magazyn.pl nie była zbyt szczę?liwa (ja najpierw wpisałem motomagazyn.pl a póĽniej z "-"). A! i macie fajne artykuły (przydatne przynajmniej dla mnie) i opowiadania. :) To tyle ode mnie, życzę sukcesów!

Opublikowano

Asynchronous JavaScript and XML - sposób oprogramowania strony, asynchroniczna komunikacja z serwerem ...