Klubowicze BUGI Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2022 3 godziny temu, Bomber napisał: Co będzie na koncertach : https://fb.watch/e2VBgJUFND/ 👍
spring Opublikowano 6 Lipca 2022 Opublikowano 6 Lipca 2022 Słuchajcie może wzorem jednego z poprzednich edycji SBF spędzić czas aktywnie i pojechać do sąsiedniego kraju. Czy w sobotę w ramach zwiedzania okolic planujecie wypad do Białorusi ? Czy jest ktoś w temacie, np. czy są problemy z przekraczaniem granicy, czy nie ma sankcji płatnościami kartami, czy koniecznie trzeba wymienić auro na ruble itp ? Otwarty jest ruch bezwizowy ale konieczny jest paszport i dobrze tez mieć parę euro (chyba 25 na każdy dzień), na granicy nie sprawdzają ale mogą. Na wszelki wypadek wezmę paszport, może znajdzie się paru chętnych...
spring Opublikowano 6 Lipca 2022 Opublikowano 6 Lipca 2022 53 minuty temu, Andrzej.S napisał: Białoruś? Dlaczego nie ? Skoro nadal są wycieczki turystyczne do Lwowa na 1 , 2 dni to tym bardziej czemu nie Białoruś. Zielona karta w tym kraju już nie działa więc pewnie trzeba wykupić ubezpieczenie graniczne, ktoś wie ile kosztuje na motocykl (czy inne niż na auto które kosztuje 17 Euro) i czy można kupić na granicy, a dokładniej na przejściu Litwa-Białoruś i czy w ogóle od strony Litwy możemy wjechać bez wizy ? Możemy spróbować, jak nie wpuszczą to najwyżej pokręcimy się po Litwie.
kowal Opublikowano 6 Lipca 2022 Opublikowano 6 Lipca 2022 Witam, ponieważ hondzia po Alpach jest w spa, będę autem. W związku z tym mogę zabrać na sobotnie nocne koncerty dodatkowo cztery osoby( chyba, że będzie możliwość zorganizowania dojazdu) W Browarze Północnym np. można zarezerwować bilet i zapłacić na miejscu.
stefanekmac Opublikowano 6 Lipca 2022 Opublikowano 6 Lipca 2022 Ja też 4 kółka i też mogę zabrać 4. Czyli wyręczymy busa.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2022 Ja dotarłem w mej podróży do Drohiczyna, muzeum kajakarstwa zaliczone, można nawet popływać. Jest też tutaj muzeum motocykli. Ciekawostka, wstęp do muzeum kajakarstwa jest bezpłatny, a bilet do muzeum motocykli kosztuje 5 zł. 2
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2022 Zaguby zjedzone, skuter zatankowany, można jechać dalej. 2
Administrator Bomber Opublikowano 7 Lipca 2022 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2022 My przed Tykocinem 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lipca 2022 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2022 Pierwsi na miejscu 2
Administrator Bomber Opublikowano 7 Lipca 2022 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2022 Ma na jedzonku w TykocinieDotarł niespodziewanie do nas Saper
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2022 18 minut temu, Bomber napisał: Ma na jedzonku w Tykocinie.. a skąd "ma" ma Sapera ? 😜 ale kurna zimno musi być. Grzesiu nawet kurtki nie ściąga 😲 miłej zabawy. Ale Wam zazdroszczę 🙂
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Lipca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Lipca 2022 Tykocin zaliczony, spotkałem innych podróżników. 1
slavko1 Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 41 minut temu, MariuszBurgi napisał: Pierwsi na miejscu To chyba ja będę z kolei ostatni, o szesnastej kończę dopiero pracę🤨 Ale to nie ważne, ważne że pogoda dopisuje i nie pada 😁
Tatko Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 Augustów cukiernia ta sama towar nie ten kawy brak.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaJest zajefajnie.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Lipca 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2022 Extra!!! Już zazdraszczam. Do zobaczenia jutro! @Saper! ty to potrafisz rodzyny po drodze wypatrzeć.. te kajaki ciekawa rzecz. 1
stefanekmac Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 Była twierdza Osowiec teraz Suwałki, za kawałek Smolniki. Pozdrawiam
Tatko Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 A tak sobie będę pomieszkiwał tylko nie mówcie nikomu🥱Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 Spacerek przed ogniskiem.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaMamy miejsce do zabawy.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Tatko Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 Jest też mostek miłości.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu TapatalkaPłonie ognisko i szumią knieje.Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Baśka Opublikowano 7 Lipca 2022 Opublikowano 7 Lipca 2022 🙈 My już w Iławie 🙈 jeszcze jutro 300 🙈 i się widzimy 💪 do zobaczenia 👌
Klubowicze BUGI Opublikowano 7 Lipca 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2022 Grzesiu Ty sam ??? 🙄
Rekomendowane odpowiedzi