Użytkownicy tommac Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Użytkownicy Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Niestety, tradycyjnie praca.
Klubowicze nietoperz Opublikowano 13 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2022 Mc w remoncie wiec kawę wypijecie na stacji paliw. My jedziemy na dwa, więc mam nadzieję że nadążę za Anetą i pepusiem. Do zobaczenia w Hutkach. 1
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Migu Opublikowano 15 Maja 2022 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Maja 2022 Teraz. 3
Sympatycy PawełJW Opublikowano 15 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2022 Dzięki za spotkanie, było super, motocykl już w garażu a Ja kończę dzień na......
tomekstw Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Dzięki za spotkanie. My szczęśliwie w domu.
Moni82 Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Dziękujemy wszystkim za liczne spotkanie i odwiedziny spoza regionu. Jak zwykle było miło i wesoło. Do zobaczenia na zlocie 🙂 44 minuty temu, PawełJW napisał: a Ja kończę dzień na...... U nas tak samo 🙂 1
kaczor72 Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Dziękuje za super spotkanie w miłym gronie przy ognisku .
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2022 Dzięki za MRS (Miłe Rozpoczęcie Sezonu) na ORS'e w bardzo licznym gronie. Miło było powitać przy ognisku Burgmaniaków z odległych krańców dla których im dalej, tym lepiej. 1
shejmek Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 My również bardzo dziękujemy za przyjemne spotkanie, miło było Was poznać. Do następnego 😀
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2022 My z Marasem już w domu, skrótami wyszlo 703km 🤣.Nie spodziewałem się, że spotkam ludzi z całej Polski - zajebiście. Dzięki za spotkanie i do następnego 👌 2
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2022 3 minuty temu, SzymonSeptic napisał: My z Marasem już w domu, skrótami wyszlo 703km 🤣.Nie spodziewałem się, że spotkam ludzi z całej Polski - zajebiście. Dzięki za spotkanie i do następnego 👌 My również w domu. Dzieki😀Szymon. Wszystki tak licznie zgromadzonym również wielkie dzięki
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Maja 2022 Użytkownicy Opublikowano 15 Maja 2022 Na pewno najdalej nie miałem ale dopiero co wróciłem, więc piszę😉 Wielkie dzięki wszystkim - tym z daleka i tym bliskim. Zawsze sprawia mi wielką radość ten przelot z Wami na ognisko i te spotkanie z wieloma fajnymi ludźmi tak otwartymi i zawsze wesołymi. Dzięki wielkie dla Sapera, który jak coś powie to zdania nie zmieni i nie zapomni☝️. Twoja menażka zostanie u mnie zabunkrowana tak jak na to zasługuje😄 Za wspólne kulanko z ogniska dzięki Krzyśkowi z Sylwią i za tam i nazad Ukaszowi - bardzo fajnie było i trochę kaemóf fpadnęło na licznik😁 Jeszcze raz dzięki wszystkim za spotkanko😃👍
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Maja 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Maja 2022 2 minuty temu, Nazir napisał: (...) Twoja menażka zostanie u mnie zabunkrowana tak jak na to zasługuje😄 (...) I tam, gdzie jej miejsce 🤣.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2022 56 minut temu, subaru gtb320 napisał: My również w domu. Dzieki😀Szymon. No i tera to żeś se narobił ....W drodze powrotnej patrzę cały przekrok pokopany, se myślę - co za cielok tak wsiadał ? 🤦♂️A specjalnie takiego ładnego "stikera" przykleiłem, żebyś wiedział co Cię czeka ...🤣
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 15 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2022 Super pogoda dopisała, towarzystwo też. Śląskie ognisko staje się bardzo popularne. Do następnego.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 15 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2022 3 minuty temu, SzymonSeptic napisał: co za cielok tak wsiadał ? Ha ha ha, i już jest nowa ksywka😂😂😂😂
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2022 1 minutę temu, PawełJW napisał: Ha ha ha, i już jest nowa ksywka 🤣 Paweł, obejrzę Twoją gablotę na Burgmanii, bo jakoś czasu brakło żeby podejść. A mam ochotę se usiąść, i nic nie pokopię 🤓
GadekW Opublikowano 15 Maja 2022 Opublikowano 15 Maja 2022 Fajnie było Was wszystkich zobaczyć. Dzięki za spotkanie...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2022 Trochę późno ale i my dojechałyśmy 🙂 Fajnie było się spotkać i pogadać 🙂 Pozdrawiam , miniętych odjeżdżających 🙂 i tych, z którymi się nie przywitałam po przyjeździe, ale strasznie zakręcona byłam 🙂 Dzięki Treboru za kiełbaski 🙂 I grupie bielskiej, za drogę powrotną 🙂 ps. Dzięki Dagmara za zdjęcie .
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2022 11 godzin temu, SzymonSeptic napisał: No i tera to żeś se narobił ....W drodze powrotnej patrzę cały przekrok pokopany, se myślę - co za cielok tak wsiadał ? 🤦♂️A specjalnie takiego ładnego "stikera" przykleiłem, żebyś wiedział co Cię czeka ...🤣 Zanim dosiadłem buty zdjełem 🤪
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Maja 2022 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2022 OGŁOSZENIE PARAFIALNE ! Kto zostawił kubek metalowy srebrny ? Do odbioru u mnie na burgmanii
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Maja 2022 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2022 7 godzin temu, Joasia70 napisał: OGŁOSZENIE PARAFIALNE ! Kto zostawił kubek metalowy srebrny ? Do odbioru u mnie na burgmanii Mordek z Nowego Sącza Z tego co wiem to nie będzie ale mogę odebrać Teraz, subaru gtb320 napisał: Mordek z Nowego Sącza Z tego co wiem to nie będzie ale mogę odebrać i oddać na Valasku
Rekomendowane odpowiedzi