Administrator Bomber Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Administrator Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Gratulacje 🤩 Szcześcia i pomyślności życzę 🤩👍
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Kwietnia 2022 To i ja się dołączam do gratulacji 👍 🙂 a przy okazji przypomniały mi się słowa mojego śp dziadka, które dawno usłyszałem. "A żeń się chłopie, co ci ma być lepiej o de mnie" 😜 😃
Klubowicze JACKM Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2022 GRATULACJE 🌷👰🤵🌹
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Prośba do osób wybierających się do Nietoperzy na ceremonię ślubną. Jeżeli pogoda nie pozwoli na przyjazd skuterami ( a mam nadzieję że jednak się uda ) to kto będzie jechał samochodem to niech weźmie kask i może kamizelkę klubową lub kurtkę. Jeśli będzie nas kilka osób to zrobilibyśmy szpaler . Ot taki pomysł kolegi @Migu Co wy na to ? 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, arturo-bb napisał: Co wy na to ? Mówisz ... masz 😉 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2022 2 godziny temu, arturo-bb napisał: Co wy na to ? Bo namówisz 👀
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Namawiam jak najbardziej 😊
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Sympatycy Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Powinni przełożyć🤔🤣 na inną sobote albo np jakiś ładny wtorek😉 taki słoneczny na takie wydarzenie 🥳
Klubowicze Patryk Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Dziwię Ci się Frodka,......🤔 ......... a Tobie Nietoperz to już bardzo ....... 😲 że dopiero teraz ! 😆 G R A T U L A C J E !!! 💐
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 😊. Zdrowia, szczęścia i słodyczy, Piootr Wam życzy 🤩
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 🥰 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Super Jeszcze raz wszystkiego dobrego 1
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Najlepszego!!! 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Super, jeszcze raz gratulacje. 🥳 1
Administrator Bomber Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Administrator Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Gratulacje 1
Klubowicze Trebor Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Aneto, Jurku widzę że nikt nie zwiał, nikt nie zrezygnował. Gratuluję i życzę Wszystkiego co Najlepsze na nowej drodze życia. 1
Klubowicze frodka2 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Kochani!!! Dziękujemy bardzo za każde mile słowo, życzenia te tutaj złożone i te "wyściskane" osobiście😉 Aneta i Jurek
MR.F Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 O! przegapiłem jak zwykle... spóźnione ciut więc tym bardziej szczere życzenia : Gratulacje oraz wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze 🙂 Bardzo miło zaskoczyliście 🙂 PS.: Willa Fitznera? DJ Maniek był? 🙂
Rekomendowane odpowiedzi