Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to trochę odrębna kategoria jedno?ladów i wybaczcie mi to "ogłoszenie", ale chcę zamie?cić je gdzie się da.

Je?li znacie kogo? kto ma, miał, chce mieć XJR-kę i chciałby się doł?czyć do forum, to przekażcie owej osobie, że serdecznie zapraszam.

Oczywi?cie s? to pocz?tki portalu i forum i zapewne znawcy powiedz?, że sporo jeszcze trzeba zrobic, ale po to zapraszam ludzi, żeby?my portal i forum tworzyli razem.

http://www.yamahaxjrclub.pl/ - to adres rzeczonego.

Opublikowano

MIalem kiedys, fajny motocykl. Troche Europy nim zwiedzilem. Szkoda, ze stronka powstała 5 lat za pozno (jak dla mnie :P )

Z minusow to za nisko zawieszone wydechy, ktore przy dynamiczniejszej jezdzie scieraly sie o asfalt.

Ponizej ja za mlodu :)

2004%5C06%5C03%5Cbikepics-159673-800.jpg

Opublikowano

ale masz zaje*iste logo :P

Opublikowano

Przepraszam. Oczywi?cie powinienem od razu zaznaczyć, że logo zrobił dla mnie kolega z forum znany jako Dee Jay.

Dziękuję bardzo - sam bym sobie nie poradził. :P

Opublikowano
  YARECK napisał(a):
Przepraszam. Oczywi?cie powinienem od razu zaznaczyć, że logo zrobił dla mnie kolega z forum znany jako Dee Jay.

Dziękuję bardzo - sam bym sobie nie poradził. :)

oj nie o to mi chodziło, żeby? o tym mówił :)

pozatym, tylko poprawiłem Twoj? prace :)

życze rozwoju strony :)

Opublikowano
  -=Dee Jay=- napisał(a):
  YARECK napisał(a):

Dziękuję bardzo - sam bym sobie nie poradził. :lol:

oj nie o to mi chodziło, żeby? o tym mówił !happybth

pozatym, tylko poprawiłem Twoj? prace !happybth

życze rozwoju strony !happybth

No proszę jaki "artysta"... !happybth !happybth

A mi zrobisz???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam teraz pytanie odnosnie wstawienia do portalu prezentacji slajdow zrobionej w powerpointcie. Czy mozna to zrobic w ten sposob, że w ustawieniach portalu wskażę ?cizkę dostepu do prezentacji wrzuconej na serwer na ktorym jest tez portal i forum?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

-=Dee Jay=-! Strona pomału się rozwija i użytkownicy forum też coraz licznije się zjawiaj?.

Niestety mam smutn? wiadomo?ć, że w większo?ci chc? zmiany logo :lol:

Ale już zapowiedziałem, że skoro chc? zmieniać, niech siadaj? do kompów i my?l?, kre?l?, kombinuj?. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze raz dziękuję z pracę jak? włożyłes w logo pierwotne naszego portalu.