Gość YARECK Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Wiem, że to trochę odrębna kategoria jedno?ladów i wybaczcie mi to "ogłoszenie", ale chcę zamie?cić je gdzie się da. Je?li znacie kogo? kto ma, miał, chce mieć XJR-kę i chciałby się doł?czyć do forum, to przekażcie owej osobie, że serdecznie zapraszam. Oczywi?cie s? to pocz?tki portalu i forum i zapewne znawcy powiedz?, że sporo jeszcze trzeba zrobic, ale po to zapraszam ludzi, żeby?my portal i forum tworzyli razem. http://www.yamahaxjrclub.pl/ - to adres rzeczonego.
Crazy_Russian Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 MIalem kiedys, fajny motocykl. Troche Europy nim zwiedzilem. Szkoda, ze stronka powstała 5 lat za pozno (jak dla mnie ) Z minusow to za nisko zawieszone wydechy, ktore przy dynamiczniejszej jezdzie scieraly sie o asfalt. Ponizej ja za mlodu
Gość YARECK Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Przepraszam. Oczywi?cie powinienem od razu zaznaczyć, że logo zrobił dla mnie kolega z forum znany jako Dee Jay. Dziękuję bardzo - sam bym sobie nie poradził.
-=Dee Jay=- Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 YARECK napisał(a): Przepraszam. Oczywi?cie powinienem od razu zaznaczyć, że logo zrobił dla mnie kolega z forum znany jako Dee Jay.Dziękuję bardzo - sam bym sobie nie poradził. oj nie o to mi chodziło, żeby? o tym mówił pozatym, tylko poprawiłem Twoj? prace życze rozwoju strony
Gość Dragon Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 -=Dee Jay=- napisał(a): YARECK napisał(a): Przepraszam. Oczywi?cie powinienem od razu zaznaczyć, że logo zrobił dla mnie kolega z forum znany jako Dee Jay.Dziękuję bardzo - sam bym sobie nie poradził. oj nie o to mi chodziło, żeby? o tym mówił !happybth pozatym, tylko poprawiłem Twoj? prace !happybth życze rozwoju strony !happybth No proszę jaki "artysta"... !happybth !happybth A mi zrobisz???
Gość YARECK Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mam teraz pytanie odnosnie wstawienia do portalu prezentacji slajdow zrobionej w powerpointcie. Czy mozna to zrobic w ten sposob, że w ustawieniach portalu wskażę ?cizkę dostepu do prezentacji wrzuconej na serwer na ktorym jest tez portal i forum?
Gość YARECK Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 -=Dee Jay=-! Strona pomału się rozwija i użytkownicy forum też coraz licznije się zjawiaj?. Niestety mam smutn? wiadomo?ć, że w większo?ci chc? zmiany logo Ale już zapowiedziałem, że skoro chc? zmieniać, niech siadaj? do kompów i my?l?, kre?l?, kombinuj?. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam Cię serdecznie i jeszcze raz dziękuję z pracę jak? włożyłes w logo pierwotne naszego portalu.
Rekomendowane odpowiedzi