Rzelu Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 Mimo że wiatr jeszcze zimny ja również zacząłem nawijać kilometry... Ważniejsze jest jednak to że w magicznym 2022 roku postanowiłem jeżdzić cruiserem czy jak to się nazywa... Muszę tylko dokupić wymarzoną kurtkę z frędzlami No i takie opony z białymi bokami to się kupuje czy trzeba samemu malować?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Marca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2022 Coś mi tu z daleka jakimś szwindlem zalatuje 😀 ale jak tak to na mus muszą być jeszcze frędzle do manetek i lisia kiat z tyłu 😃 Ale, jak mawiał Peter Fonda: To zupełnie wszystko jedno na czym jeździsz... Wystarczy cokolwiek. Jeżeli "to coś" posiada dwa koła i silnik to znaczy że spełnia wszystkie warunki ! Nie potrzebujesz rzeczy wyjątkowych abyś w pełni czuł się motocyklistą i czerpał radość ze swojej pasji. Tu przecież chodzi o styl życia i poczucie wolności... 👍 🙂 Easy Rider
qszysiek Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 Godzinę temu, Rzelu napisał: Mimo że wiatr jeszcze zimny ja również zacząłem nawijać kilometry... Ważniejsze jest jednak to że w magicznym 2022 roku postanowiłem jeżdzić cruiserem czy jak to się nazywa... Muszę tylko dokupić wymarzoną kurtkę z frędzlami No i takie opony z białymi bokami to się kupuje czy trzeba samemu malować? A wersja z białymi frędzlami jest?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 29 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2022 W Zachodniopomorskim mamy nowego kolegę, którego "zwerbowałem" na promie... Janusz Man, który zarejestrował się już na forum i pewnie niedługo się przywita osobiście... Dziś pogadaliśmy przy kawie i może nawet poleci z nami na Burgmanię. Jeździ ciekawostką w naszych stronach, bo Quadro4 o pojemności 400 ccm... Aaaa, zapomniałbym... W najbliższą niedzielę Motowyspiarze organizują tradycyjny wyjazd na Żeberka do Babigoszczy (Bar Brzoza)... Ja mam wolne, to się wybieram, więc może ktoś ze Świnoujścia i Szczecina (oraz okolic), chętny??? Jak coś, to trzeba by być trochę przed dwunastą, bo później może być kolejka po żarełko... Zrobiła się grupka już, więc wczytuję... Świnoujście na 11-tą na prom... 1 - Slawoy + Gosia 2 - Darecki 3 - Andrzej 4 - Janusz Man 5 - Może Marek62, jeśli zdecyduje się na opcję jazdy "motórem" do pracy w ten sam dzień 6 - .... to miejsce czeka na Ciebie... 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2022 Aktualizacja... Zrobiła się grupka już, więc wczytuję... Świnoujście na 11-tą na prom... 1 - Slawoy + Gosia 2 - Darecki 3 - Andrzej 4 - Janusz Man 5 - Może Marek62, jeśli zdecyduje się na opcję jazdy "motórem" do pracy w ten sam dzień 6 - Janusz Międzyzdroje 7 - Rzelu? 8 - .... to miejsce czeka na Ciebie... 1
Kacperki Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 Prosimy o dopisanie do listy. 8 - Kacperkowa Ona 9- Kacperek On * w związku z tym że nam wyjdzie łącznie około 300km to będziemy o ile temperatura będzie chociaż z 10st a z tym może być ciężko ☹️
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2022 28 minut temu, Kacperki napisał: w związku z tym że nam wyjdzie łącznie około 300km to będziemy o ile temperatura będzie chociaż z 10st a z tym może być ciężko ☹️ Nie poddawajcie się... W słońcu z pewnością będzie znośnie, choć rano nie sądzę, by było powyżej 5 st.C, więc podwójna termobielizna i hajda na koń. Za to powrót może być przyjemny 😄 Aktualizacja 2... Zrobiła się grupka już, więc wczytuję... Świnoujście na 11-tą na prom... 1 - Slawoy + Gosia 2 - Darecki 3 - Andrzej 4 - Janusz Man 5 - Może Marek62, jeśli zdecyduje się na opcję jazdy "motórem" do pracy w ten sam dzień 6 - Janusz Międzyzdroje 7 - Rzelu? 8 - Kacperkowa Ona (zależnie od temperatury) 9 - Kacperek On (zależnie od temperatury) 10 - .... to miejsce czeka na Ciebie...
Rzelu Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 Ale prom ze Szczecina jeszcze nie gotowy... https://wszczecinie.pl/aktualnosci,prom_wybudowany_w_stoczni_szczecinskiej_ma_byc_jeszcze_wiekszy_niz_zapowiadano_wiemy_kiedy_rusza_pierwsze_prace,id-29960.html
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2022 12 minut temu, Rzelu napisał: Ale prom ze Szczecina jeszcze nie gotowy... Ale tunel dla motocykli już widać, więc lecimy 😄
darecki2059 Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 Sławek ja biorę Hektora na plecaka. Dynamiczne kulanko dobrze mu zrobi. 😉
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2022 16 minut temu, darecki2059 napisał: Sławek ja biorę Hektora na plecaka. Dynamiczne kulanko dobrze mu zrobi. 😉 Hektor dopisany wyżej do listy... PS - trzeba się ubrać cieplej, bo temperaturowo szału nie będzie, szczególnie w pierwszej fazie dnia...
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2022 10 godzin temu, Rzelu napisał: Ale prom ze Szczecina jeszcze nie gotowy... https://wszczecinie.pl/aktualnosci,prom_wybudowany_w_stoczni_szczecinskiej_ma_byc_jeszcze_wiekszy_niz_zapowiadano_wiemy_kiedy_rusza_pierwsze_prace,id-29960.html 👍🤣👍
cris76 Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Chętnie przejechałbym się ale temp. 5 do 7 stopni to trochę za mało na ponad 300 km. Codziennie marznę jadąc do pracy. Udanej zabawy, wyżerki, żeberki.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 31 Marca 2022 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2022 Niektóre najnowsze prognozy zapowiadają na niedzielę deszcz, więc wtedy odwołamy wyjazd. Fakt, że z temperaturą szału nie będzie raczej, bo dziś jechałem motórem do roboty i o 6-tej było 0 stopni, a o 10.30 wzrosła tylko do 4 st.C... Nic to, byle tylko nie padało...
Rzelu Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Germańskie satelity twierdzą że padać będzie wieczorem...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Po konsultacjach telefonicznych postanowiliśmy odwołać wyjazd na żeberka... Słońce ma być co prawda w pierwszej połowie dnia, ale jazda na trasie przy temperaturze 3-4 stopni o 11-tej, nie wzbudza entuzjazmu. Wyjazd ma być przyjemnością, więc może uda się nam spotkać w drugiej połowie kwietnia, kiedy ma się zrobić zauważalnie cieplej (według synoptyków)...
melmacie Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Kontrola temperatury na trasie Szczecin Świnoujście nie spadała poniżej 5CSent from my SM-G950F using Tapatalk 1
melmacie Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Temperatura na przyjazd do Szczecina to 7C. Taka była przez większość dnia. Zmarźlaki mogły wyruszyć Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 3 Kwietnia 2022 51 minut temu, melmacie napisał: Zmarźlaki mogły wyruszyć Zdjęcie "Brzozy" z której godziny było???
melmacie Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zdjęcie "Brzozy" z której godziny było???Nie wiem....zegarek zamarzł Sent from my SM-G950F using TapatalkZawsze można zabrać pierzynę jak za zimno....ja mam tapczan podgrzewany
Rekomendowane odpowiedzi