Sympatycy Arecki Opublikowano 22 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 22 Grudnia 2007 Dziękuję Wam wszystkim za wspólne ?więtowanie i dobr? zabawę i zapraszam do obejrzenia pierwszych zdjęć: Wigilia 2007
Kubus Opublikowano 22 Grudnia 2007 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Było miło i fajnie. Podziekowanie dla szuwarków, ktorzy teleportowali mnie na wileniaka.
Sympatycy orzech Opublikowano 23 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ja również dziękuję za odstawienie do domu, Macek, Ysabell stokrotne dzięki Zabawa była przednia. Szkoda tylko, że następna większa wspólna biesiada to dopiero Burgmania !happybth
Komar Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Bzzzzzz Co straciłem , to straciłem, ale jajeczka nie odpuszczę. Pozdrawiam wszystkich zakręconych skutermaniaków. Bzzzzzz
Kubus Opublikowano 26 Grudnia 2007 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Kilka fotek z wigili Sa na samym dole stronki głównej Fotki z wigilii
Gość Kamil Opublikowano 27 Grudnia 2007 Opublikowano 27 Grudnia 2007 No i nie udało się :/ S?dz?c po fotach to bawili?cie się ?wietnie ...może za rok w końcu trafimy. Zdroowka.
Rekomendowane odpowiedzi