Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Administrator Opublikowano 15 Grudnia 2007 By tradycji stała się zado?ć, podobnie jak w poprzednich latach w najbliższy pi?tek będziemy ?więtować przy ?ledziku Wigilijnym. Miejsce zdarzenia: Stary Młyn, Wybrzeże Gdynskie 2, Warszawa . Data zdarzenia: 21 Grudnia 2007 roku . Godzina zdarzenia: 19- sta !V . Przewidywani go?cie specjalni: bliżej nie okre?leni . Atmosfera ?wi?teczna: będzie . Potrawy wigilijne specjalnie dla naszego Klubu przygotował Starszy Młynarz: MENU • |ledĽ w trzech smakach • Pieczywo ze smalcem • Półmis oscypka z żurawin? Dania ciepłe: • Barszcz z uszkami • Pierogi wigilijne • Bigos wigilijny • Ziemniak pieczony z masłem czosnkowym Koszt za powyższe menu wynosi 30 zł. za osobę. (+ 10% serwis obsługa). Napoje płatne według spożycia. Kawa 6 zł. Herbata 5 zł. Soki owocowe 4 zł. Napoje gazowane 6 zł. Tyskie tuba 5 l. 52 zł. Proszę o wpisywanie się osób chętnych na wspólne koledowanie przy ?ledziku...
Sympatycy spinka Opublikowano 15 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2007 !V To będzie moja trzecia Wigilja w tym sympatycznym gronie. Je?li się wyrobię czasowo /wyjazd Maleństwa/ to napewno będę, nawet na kilka chwil
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Będę i postaram się być lepiej przygotowany jak rok wcze?niej.
Sympatycy Arecki Opublikowano 15 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2007 Też chciałbym zadeklarować swój udział, my?lę że czas mi pozwoli więc s?dzę że nie przegapię takiej okazji do spotkania z Wami .
Wojtecki Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 mam nadzieje ze mnie nie"wywieje"zreszta wlasnie wrocilem z calkiem fajnej imprezy zimowej bede na 90% wojtecki
Macek Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 My z Ysabel oczywiscie tez Do zobaczenia!
dr.big Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Staram sie mocno, ale nie wiem co z tego wyjdzie ...
Administrator Artix Opublikowano 16 Grudnia 2007 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2007 No ba, oczywiscie ze bedziemy !happybth
Sympatycy Kisiel Opublikowano 16 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2007 A ja niestety w tym samym czasie mam już od zeszłego tygodnia umówione inne spotkanie (o tej samej tematyce !happybth) a wigilii spodziewałem się we czwartek !happybth No cóż spróbuję co? pomajstrować z tamtym terminem - jak mi z tego nic nie wyjdzie to smak potraw poznam tylko z opowie?ci !happybth
Sympatycy emiksik Opublikowano 16 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 16 Grudnia 2007 My też postaramy się być. Pozdrawiamy Emiksik i Mamu?ka
Kasieńka Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 My tez się wybieramy. !happybth Już jestem głodna jak sobie pomy?le o tym smacznym ?ledziku !happybth
pablos Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 No i niestety mnie też się nie uda być ... w tym samym czasie ?ledzik w firmie( atym bardziej ważny, że wręczaj? nagrody !happybth więc siła wyższa). Chyba że kolędowanie w firmie skończy się wcze?nie wtedy pojawię się na chwilkę !happybth , a do tego jeszcze na 21.00 do pracy w klubie ehhhhhh - ale zapraszam niedopitych i chc?cych potańcować do mnie do Level-a. Pozdrawiam i życzę pro-forma już dzi? wszystkim kolędnikom !happybth Wesołych i Spokojnych Swi?t Bozego Narodzenia oraz szczę?liwego Nowego Roku.
Gość Kamil Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jak nic nie stanie na przeszkodzie to Natalia i ja też powinni?my sie pojawić.
drogowiec Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 A tak liczyłem, że odbędzie się to zacne spotkanie w czwartek. Już wcze?niej zaplanowałem wyjazd do Wawy...... Ech.... W pi?tek muszę być w grodzie Karaka.... Bawcie się tam dobrze. Wesołych |wi?t. Pozdrówka
RobB. Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Z żalem, ale ja też się nie zjawię !happybth Będę/dziemy z Wami duchem, a korzystaj?c z okazji nieco Wam pożyczę !happybth Na scyń?ci na zdrowie na to Boże Narodzyni Coby?cie byli zdrowi weseli jako w niebie janieli Coby?cie mieli pełno gosci jako na gałonzce ło?ci Coby?cie mieli pełne łobory pełne pudła coby wom gospodyni przy piecu nie schudła Coby się Wom darzyło kopiło dy?lem do stodoły łobruciło Tak Wom Boze dej HEJ HEJ HEJ a w nadchodz?cym 2008r. Odrobiny ciepła i ludzkiej życzliwo?ci, odrobiny ?wiatła w mroku dzięki szczeremu u?miechowi, rado?ci w smutku dzięki ludzkiej miło?ci i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życz? Zołza !happybth i RobB. !happybth
Klubowicze Ravenka Opublikowano 19 Grudnia 2007 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2007 Istnieje duże prawdopodobieństwo, że się pojawimy... zatem do zobaczenia!
Klubowicze Profesor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zazdroszcę Wam tak wspaniałego spotkania. Nie będę osobi?cie ale t? drog? chcę złożyć jak najserdeczniejsze życzenia - zdrowych i spokojnych |wi?t Bożego Narodzenia i szczę?liwego Nowego 2008 roku. Pozdrówko!
Kubus Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 To już trzecia wigila burgmani.Mam zamiar się zjawić. Stu procentowej pewno?ci nie mam wiec napisze tak: Będę na 40 % !piwko
Gość shrek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witamy. Niestety Wigilia Burgmaniowa bedzie bez Shreków. !piwko Z tego miejsca chcieli?my życzyć całemu gronu skuteromaniaków spełnienia wszystkich marzeń i spędzenia |wi?t Bożego Narodzenia w miłej, ciepłej i rodzinnej atmosferze. Pozdrawiamy !tut
pablos Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Niestety mnie też nie uda się dotrzeć do Młyna - koliduje z imprez? w firmie. Jednocze?nie życzę Wszystkim Zdrowych i Wesołych |wi?t jak również aby Mikołaj Was nie omin?ł. Pozdrawiam Pablos i rodzinka
eMKa Opublikowano 21 Grudnia 2007 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Hmmm... Duchem jedynie. A może "aż" Ł?czę się z Wami - Burgmaniakami zgromadzonymi we "Młynie". Niech Wam wieczerza i czas ?wi?teczny w rado?ci i szczę?ciu płynie.
Rekomendowane odpowiedzi