Gość kamilus Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam ostatnio korzystaj?c z wolnej chwili założyłem sobie konto na innym forum (nie będę pisał jakim)i co mnie zadziwiło,łepki w wieku 13 lat bluĽni? jak szewce,rozumiem gdzie? na boku lub między sob? ale nie na forum,po drugie co komu się nie podoba to urzytkownicy sobie ubliżaj? wyzywaj? itp,A admin zamiast co? działać,to jeszcze bardziej dolewa oliwy do ognia i ubliża reszcie.Normalnie mnie złapał szok jak wszedłem na to forum,może już jestem przyzwyczajony do kulturalnej Burgmanji .Mieli?ćie jakie? ciekawe przygody na innych forach??
Gość tdpocz Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 A co to za forum ??? Nie spotkałem się z takim przypadkiem.Jak powiedziałe? A to powiedz i B .
Gość MichaŁ Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Czyżby? wszedł na "skutery.net" ? Bo ja wła?nie tam co? takiego zaobserwowałem
Gość kamilus Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 "skutery.net" Nie to nie jest skutery.net ale wierze że tam jest,a to forum to skutery.vdl.pl.
Gość tdpocz Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Przegl?dn?łem to forum. To forum dla dzieci :-)
Gość kamilus Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Przegl?dn?łem to forum. To forum dla dzieci :-) Hehe tam wszyscy tylko mówi? o prędko?ć,przyspieszeniu itp.I z tego co tam rozmawiałem z nimi moja YP ma największ? pojemno?ć,ale jak to jeden z użytkowników powiedział -największa ale nie najszybsza Szukałem jeszcze jakiego? normalnego forum o maxi ale nic nie znalazłem.Pozdrawiam
Gość tdpocz Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Kamilu?, a potrzebne Ci lepsze forum ? Nie wiesz , że lepsze jest wrogiem dobrego ?
Gość kamilus Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie o to chodzi poprostu chciałem zobaczyć co sie dzieje na innym maxi forum,ale nie mogłem znaleĽć,te co znalazłem to jakie? ?mieci,a burgmanja i tak jest i będzie najlepsza.
Gość Joa?ka Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 I nie szukaj innego Forum. Bo po co? To jest !happybth POZDRAWIAM
Gość Dragon Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Kamilus. Nie rozumiem jednego - jeste? starszy od tych "łepków" 13-sto letnich zaledwie o 4 lata... Ja jestem starszy od Ciebie prawie dwa razy... jak ja mam pisać w takim razie o Tobie???? Czy uważasz, że po napisaniu o nich, że s? "łepkami" złapałe? więcej punktów na tym forum???? Takie zachowania nie poprawi? Twojego wizerunku, przynajmniej w moich oczach... Po co takie "smarowanie", że Burgmania jest najlepsza???? Burgmania jest takim samym forum jak każde inne... odpowiada Ci to jeste?... nie odpowiada Ci to sobie idziesz... Zwróć uwagę, że "tamci" mog? pisać o Burgmanii, że na tym forum s? same np. "zgredy", "sztywniaki" itd... Napisałe?, że szukałe? innego maxi forum... czy Ty wiesz co to jest maxi???? No i na koniec - ZLITUJ SIĘ PROSZĘ i zacznij stosować sprawdzanie pisowni nim wy?lesz swojego posta na forum. Naprawdę wstyd - a już kiedy? została Ci na to zwrócona uwaga... Prawda??? A moja przygoda na innym forum była taka, że nie spodobało mi się "tam" więc odszedłem... nie oznajmiaj?c o tym całemu ?wiatu...
Gość kamilus Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie rozumiem jednego - jeste? starszy od tych "łepków" 13-sto letnich zaledwie o 4 lata... Ja jestem starszy od Ciebie prawie dwa razy... jak ja mam pisać w takim razie o Tobie???? Czy uważasz, że po napisaniu o nich, że s? "łepkami" złapałe? więcej punktów na tym forum???? Takie zachowania nie poprawi? Twojego wizerunku, przynajmniej w moich oczach... Drogon mam pytanko,czy Ty byłe? kiedy? na tym forum,lub przegl?dałe? go chociaż?? !happybth Po co takie "smarowanie", że Burgmania jest najlepsza???? Burgmania jest takim samym forum jak każde inne... odpowiada Ci to jeste?... nie odpowiada Ci to sobie idziesz... Zwróć uwagę, że "tamci" mog? pisać o Burgmanii, że na tym forum s? same np. "zgredy", "sztywniaki" itd... smarowanie?? !happybth pisz?c najlepsza nie miałem na my?li że jest idealna,bo to forum ma wady i kilka sprawek mi sie też tu nie podoba ale to na marginesie.Napisałe?, że szukałe? innego maxi forum... czy Ty wiesz co to jest maxi????no wiesz staram sie nie używać słów którego nie znam znaczenia !happybth No i na koniec - ZLITUJ SIĘ PROSZĘ i zacznij stosować sprawdzanie pisowni nim wy?lesz swojego posta na forum. Naprawdę wstyd - a już kiedy? została Ci na to zwrócona uwaga... Prawda???no prawda,ale nie wiem czy zauważyłe? kolego że oprócz Ciebie nikomu nie sprawia trudno?ci czytanie moich postów,i nikt nie narzeka jako?,pisz?c staram sie nie robić błędów jak robiłem wtedy co mi zwrócono uwage,no ale bez przesady człowieku.nie oznajmiaj?c o tym całemu ?wiatu...a to sugerujesz że ja całemu ?wiatu się żale jakie tamto forum jest złe??Nie wła?nie tak nie jest przeczytaj sobie dokładnie posta tematycznego to może zrozumiesz,o co chodzi w temacie. I nie szukaj innego Forum. Bo po co? To jest thumbup1.gif POZDRAWIAMwcale nie chce szukać innego forum koleżanko wiem że burgmania jest ok i nie zamierzam zmieniać na inne,bo tu sie można dużo nauczyć od osób które siedz? w skuterach dłużej od np odemnie,chciałem tylko zobaczyć co sie dzieje na innych forach,zwi?zanych z MAXI skuterami.Pozdrawiam wszystkich.
Gość scottie Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Z Burgmani? jest jak z Demokracj?... nie jest najlepsza ale nikt nie wymy?lił nic lepszego A tak na serio, forum jak forum, tu chodzi o ludzi, a maxi znowu nie ma aż tak dużo w Polsce a większo?ć jest tu zarejestrowanych więc gdzie ty chcesz ich szukać jeszcze
Gość kamilus Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 A tak na serio, forum jak forum, tu chodzi o ludzi, a maxi znowu nie ma aż tak dużo w Polsce a większo?ć jest tu zarejestrowanych więc gdzie ty chcesz ich szukać jeszcze smile.gifNo wiadomo że forum jak każde inne tylko chciałe zobaczyc CO SIE DZIEJE na innym z forum.A tak opropo to jest temat o jaki? nie halo zachowaniach na innych z for...Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi