Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Kwietnia 2022 A my jako odmieńcy pojechaliśmy samotrzeć w składzie Vince, El Diablo i piszący te słowa, czyli Ja, jak zwykle na bunkry. Ale przez nieuwagę trafiliśmy do Studzianek Pancernych. Było warto. 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Użytkownicy Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Powiem krótko: Ma Chłop jeb...cie z talerzyka Ale kto bagatemu zabroni... Pozdrawiam gorąco i życzę udanej zabawyAndrzejku, nie przejmuj się.Masz wytłumaczenie
Paul Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Saper napisał: A my jako odmieńcy pojechaliśmy samotrzeć w składzie Vince, El Diablo i piszący te słowa, czyli Ja, jak zwykle na bunkry. Ale przez nieuwagę trafiliśmy do Studzianek Pancernych. Było warto. Też bym tam poleciał z takim przewodnikiem ! , Grzesiu lubię słuchać twoich opowieści - fachowca o takich artefaktach .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Paweł, ja to pikuś, Przewodnicy, przez duże "P", naprawdę byli kopalnią informacji, wizyta u Nich była naprawdę dobrym strzałem.
Tatko Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Wstawać Dzieci słonko świeci. Żal będzie wyjeżdżać Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Andrzeju widzę, że wczorajsza rozmowa na temat zwyczajowego rozpoczęcia dnia, czyli "wstawać dzieci" przyniosła zamierzony skutek.
Tatko Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Grzesiu tża zawsze słuchać Mądrzejszego. 1
Klubowicze .maniek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ja już w domku. Dziękuję organizatorowi że znowu Mu się chciało. Było jak zawsze Zajefajnie. Dzięki Tatko za wspólny przejazd tam i spowrotem.
Tatko Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Też od jakiegoś czasu juz w domku Maniuś również dziękuję za wspólny przejazd i mieszkanie. Kampto, Koala bardzo dziękuję że Wam się chciało prosimy o więcej a było lepiej niż fajnie po prostu zajefajnie. Wszystkim zdrowia i do następnego.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2022 My już w domku, udało się dojechać na sucho. Dziękujemy za super imprezkę jak zwykle na wysokim poziomie oraz za towarzystwo do białego rana😂. Do następnego👊
czadzo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ja już od dawna w domu. Cieszę się że mogłem spotkać się z Wami i naładować swoje baterie po długiej przerwie. Sławkowi z Koalą bardzo dziękuję za organizację, wszystko jak zawsze super.Do zobaczenia na Burgmanii Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Serdeczne Bóg zapłać wszystkim za świetne spotkanie. Szczególne podziękowania dla Campto za organizację. Jak zawsze wszystko prima sort. Do zobaczenia na Burgmanii 1
Zoee Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 My z Żabą również już w domu. Tym razem nie widziałam żadnych fotoradarów, oby one nie widziały mnie 😉 Jak dobrze było Was zobaczyć i pozbyć z Wami, dziękuję że jesteście ❤️ Koala, Sławku, dziękujemy za wspaniałe spotkanie z nadzieją na kolejne 🌻🍀 Do zobaczenia się z Wami na Burgmanii 😊 Ps. Już zaczęłyśmy odliczanie 😉
Klubowicze karton Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2022 My po 4godz z przerwą na kawę i wache w domu musimy podziękować organizatorom za super zlocik burgmaniowy za wycieczkę i pozostałym za biesiadowanie do następnego niebawem pozdrawiamy
Administrator Bomber Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2022 My również dotarliśmy do domu. Dziekujemy za wspaniałą imprezę Campto i Koala dziekujemy za organizację - wszystko było super.Do zobaczenia najpóźniej na Burgmanii
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2022 My już w domku,dziekujemy za super imprezę.Sławku,Elu wam szczególnie za organizację.Do zobaczenia na Burgmani.
Klubowicze JACKM Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2022 My też dotarliśmy do domu. Ela, Sławek dziękujemy za organizację i wszystkim którym się chciało za wspólnie spędzony WIOSENNY czas .Pozdrawiamy Wszystkich i do następnego .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Nie odkryję Ameryki pisząc, że było Xtra 😉 Podziękowania za niesłabnący zapał organizacyjny dla Sławka @Campto i @koala . Za rok będzie Anniversary Spring Meeting Burgmania, na który już się cieszę 😀 Dzięki przybyłym i do zobaczenia już za miesiąc 😀
Użytkownicy Vince Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownicy Opublikowano 24 Kwietnia 2022 I ja w domu. Podziękowania dla Eli i Sławka za organizację, a wszystkim, że chciało im się przyjechać, spotkać, pogadać i pobiesiadować. Do zobaczenia na Burgmanii, a może i wcześniej 😉
Klubowicze MAKI Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Do domku dojechałem na 14.00. Miło było się z Wami spotkać. Dzięki Wszystkim za spotkanie i pogaduchy , no i do za miesiąc na Burgmanii. Pozdrawiam.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Niniejszym melduję, że ja również dotarłem do MSD, bez uszczerbku, czyli przegrupowanie zakończone sukcesem. Dziękuję Eli i Sławkowi za kolejne spotkanie, zgadzam się z poprzednimi wpisami, bo było super, tym bardziej, że było to pierwsze spotkanie po długiej, zimowej przerwie. Pozostałym Uczestnikom dzięki, za całokształt i salwy śmiechu i nie tylko, zatem kończąc ten przydługi wywód, dzięki i do kolejnego.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Impreza była przednia !!! Organizacja super. Sławku Jesteś wielki. Wszystkim uczestnikom dziękuję za wspólnie spędzony czas i pogaduchy Sezon rozpoczęty 🛵 🛵 🛵 Do zobaczenia !!!
putek Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Impreza super. Dziękuje Wszystkim za fajne rozpoczęcie sezonu i do zobaczenia na Burgmanii
Klubowicze Campto Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Dziękujemy wszystkim za przybycie i super zabawę. Pozostaną niezapomniane wspomnienia. Do zobaczenia na Burgmanii. Poniżej link do naszych fotek: https://drive.google.com/drive/folders/1FE-9qX6NbKcy1l5rLdbLeuwzEDETs4RW?usp=sharing 2
Rekomendowane odpowiedzi