Gość elwood_blues Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Wczoraj otrzymałem poczt? film DVD pt. "Ry?". Czekałem na ten film z niecierpliwo?ci?, ponieważ jestem wielkim fanem "Misia" i Rozmów kontrolowanych", ale to co miałem nieprzyjemno?ć zobaczyć to po prostu jakie? nieporozumienie, szmira i kaszan w jednym. Pierwsze co mi przyszło do głowy to fatalna jako?ć obrazu, potem zacz?łem się przygl?dać twarzom aktorów o których od dawna my?lałem, że zeszli z tego ?wiata i którzy w tym filmie robili z siebie idiotów/idiotki. Zacz?łem się łudzić, że może film się rozkręci, że wróci dawny styl "Misia" - w końcu miała to być kontynuacja przygód Ochódzkiego, a tu nic. Wkurzony wył?czyłem film tuż po scenie przemówienia w Sejmie do pustych krzeseł. Nie obejrzałem filmu do końca. DNO. Pieni?dze wyrzucone w błoto. Nie polecam. Czy Wy też macie podobne odczucia?
ERMI Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 hehehe ja dowierzyłem nie da się obejrzeć...
Gość scottie Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja jako? nie odczułem takiego niedosytu i film obejrzałem cały. Realia się zmieniły, nie ma już tak dużo rzeczy do nabijania się jak w tamtych realiach. Fakt niektóre sceny żało?nie nudne i nieciekawe, ale i kilka wartych uwagi... Ogólnie film nie jest rewelacj?, ale jest do ogl?dnięcia
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2007 żenua... pzdr BTW: Przepraszam za lakoniczno?ć wpisu, ale nie widzę sensu szerzej się rozpisywać.
Gość elwood_blues Opublikowano 11 Grudnia 2007 Opublikowano 11 Grudnia 2007 dr.big napisał(a): KLIK Nie dowierzales !V ? Podejrzewałem, że cos jest nie tak, ale nie chciało mi się wierzyć, że Stanisław Tym mógł tak po prostu spartolić film i za jednym zamachem nadszarpn?ć swoj? reputację. pozdr.
Sympatycy Arecki Opublikowano 11 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 11 Grudnia 2007 Już inżynier Mamoń wiedział, że nie może sie podobać film który ogl?da się po raz pierwszy . A co do "Rysia" to wybrałem się nawet na ten film do kina, faktem jest że spodziewałem się czego innego i "przebrnięcie" do końca nie było łatwe, być może oczekiwania były zbyt duże i zbyt wiele porównywania do "Misia", wtedy takie żarty bawiły, dzi? trochę mniej. W sumie to chyba film bardziej do refleksji nad nasz? rzeczywisto?ci? niż czysta rozrywka. Może kiedy? spróbuje wrócić do niego bo mam wrażenie, że po jednokrotnym obejrzeniu nie sposób wyłapać wszystkiego co Tym chciał przekazać, bo mam madzieję że chciał zrobić co? więcej niż głupkowat? komedię.
Klubowicze Profesor Opublikowano 12 Grudnia 2007 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2007 beznadzieja!!!!!!!! Pozdrówko!
MISIEK Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 elwood_blues napisał(a): (...) jestem wielkim fanem "Misia" i Rozmów kontrolowanych", ale to co miałem nieprzyjemno?ć zobaczyć to po prostu jakie? nieporozumienie, szmira i kaszan w jednym.Zacz?łem się łudzić, że może film się rozkręci (...) Wkurzony wył?czyłem film (...)Nie obejrzałem filmu do końca. Potwierdzam: szmira i kaszan w jednym Jak powiadaj?: reklama dzwigni? handlu. ...A film ten był bardzo dobrze reklamowany, więc razem z żon? oczywi?cie też wypożyczyli?my ten film i ...hmm, ...zaraz go ...wył?czyli?my. Nie wiem jak inni odebrali ten film, ale ja uważam, że tego "dziadostwa" nie dało się obejrzeć...
Tomekgdz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Byłem na tym w kinie to jest wielkie GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
Gość shrek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Siemka. Film kicha do dziesi?tej potęgi. Wył?czyłem po 20 minutach. !happybth
Gość Joa?ka Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 No tak - koszmar w ciapki. NUUUUUUUUUUUUUUUDA. Kilka minut i zmiana płyty. Na tak? gdzie jest co? fajnego !happybth
Rekomendowane odpowiedzi