Klubowicze Molo Opublikowano 5 Grudnia 2021 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2021 Dziękujemy za miłe spotkanie🤩 Szczególne podziękowania dla Marzenki i Volvo za przygotowanie tak zacnej imprezy😘
Gieńka Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Marzenka, Volvo wielkie ukłony za zorganizowanie tak klimatycznej Wigilii. Wszystkim dziękujemy za atmosferę, tańce i pogaduchy. Mam nadzieję że do zobaczenia w jak najszybciej 😁 Wszystkim życzymy zdrowych i spokojnych świąt 😘
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2021 Marzenka, Volvo bardzo dziękujemy, że mogliśmy uczestniczyć w Wigilii . Nawet śnieg zamówiony 👍 wszystko na poziomie. Życzymy wszystkim raz jeszcze Zdrowych i spokojnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku 😘 Gieńka Orzeł dzięki za wspólne wymoczenie dupek 🤗
stefanekmac Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Marzenki i Tomek dziękuję bardzo za gościnę jaka zorganizowaliście. Brawo Wy.
ŁukaszWP Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 W końcu dotarliśmy do domu ( po drodze obskoczylismy jeszcze imieniny u teściowej )Dziękujemy Wszystkim za super zabawę. Oczywiście w szczególności Marzence i Tomaszkowi za trud włożony w organizację Wigilii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Carl Opublikowano 5 Grudnia 2021 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Fajnie było powrócić do towarzyskiego życia Burgmanii, było jak zwykle super. Pozdrawiamy wszystkich i do zobaczenia. Marzenka, Tomasz - dziękujemy za organizację.
Klubowicze BUGI Opublikowano 5 Grudnia 2021 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2021 Dziękujemy Marzenka i Tomku, że Wam się chciało i uczestnikom Wigilii za przybycie. Bardzo fajnie, że udało nam się spotkać. Oczywiście były chwile grozy na dojeździe do ośrodka, bo wujek srogle przeorał nas 7-8 km po lesie, nie polecam 😡.. Ale dla Wszystkich Zdrowia i Wesołych 😉👊🎄🎄🎄
Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Grudnia 2021 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2021 Marzenka Tomku, świetna wigilia, bardzo wam razem z Edzią dziękujemy. Super było spotkać się i wybawić za wsze czasy. To wszystko dzięki wam dlatego tak gorące podziękowania. 😘
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Grudnia 2021 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie i biesiadę świąteczną. Jak zwykle super towarzystwo. Specjalne podziękowania dla Marzenki i Tomka za ogarnięcie całości 1
Administrator Artix Opublikowano 6 Grudnia 2021 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2021 Co tak mało fotek ? jestem zawiedziony, ja niestety nie mogłem dojechać bo mnie sanepid uziemił. Wstawiać mi tu fotki.
Andrzej 50 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Pozdrawiamy WSZYSTKICH.Przepraszamy ale nie mogliśmy.
krzysiu Opublikowano 6 Grudnia 2021 Opublikowano 6 Grudnia 2021 WIELKIE 😀 D Z I Ę K I 🤪 l♥️Marzenka i Volvo Ps. Nam jeszcze "gra" muzyka i dusza tańczy. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2021 Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2021 Bardzo miło było zobaczyć Was wszystkich. Dzięki Marzence i Tomkowi za organizację a wszystkimi przybyłym na wieczerzę, że Wam się chciało
Rekomendowane odpowiedzi