Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Października 2021 Użytkownicy Opublikowano 8 Października 2021 Obserwuję więc wiem co było i liczę na kolejne fotki😁 Bardzo fajna wyprawa: opis, zdjęcia 💪💪 i zazdraszczam klimatu👍👍 Ociec - Bafta się ☝️😉
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2021 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2021 Fajnie poczytać relację i pooglądać zdjęcia. Ciepło leje się z ekranu. Wypoczywajcie 😎
GrzechoCnik Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 Ładna i pouczająca relacja. Świetnie że pogoda dopisała. A kolor lakieru na paznokciach operatora tys pikny 😉
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Administrator Opublikowano 7 Czerwca 2022 Κέρκυρα 2022 1
Klubowicze grzybek Opublikowano 7 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2022 Mariusz! Uważaj- za Tobą basen z wodą!🌞 Miłego... 1
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2022 Jak się tańczy zorbę to się nie patrzy na to co z tyłu 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Administrator Opublikowano 7 Czerwca 2022 Κέρκυρα 2022 cd... Zaliczamy szlaki... te, których jeszcze nie widzieliśmy. Wczoraj i dziś był trip po dzikich plażach. Na każdej krótka kąpiel. Temperatury wysokie, przy 35°C to jazda jak z "farelką w twarz" 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 7 Czerwca 2022 Użytkownicy Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zazdroscimy pogody i źyczymy super wrażeń. Może znowu się gdzieś się trafimy w podróży. Pozdrawiamy 1
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udanego wypoczynku 😀 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2022 Oddajcie nam trochę słońca !!! 🙂
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Joasia70 napisał: Oddajcie nam trochę słońca !!! 🙂 Zip'uje 🌅 i wysyłam na PM 🙃
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 8 Czerwca 2022 Chyba nie mam programu do odzipowania 😉 bo u nas pada ☔
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2022 Dziś kolejny dzień i kolejne szlaki, dotychczas niezaliczone. Plaże, schowane zabytkowe kościoły, pkt widokowe i ciekawy sklep z drewnem. Odhaczony też Kaiser William Obsevatory, czyli platforma widokowa na szczycie skalistej góry nazwana na cześć dawnego niemieckiego cesarza, słynąca z malowniczych zachodów słońca. Widać z niej, przy dobrej widoczności, prawie całą wyspę i oba brzegi (wschodni i zachodni). Poza tym kilka innych punktów. Nawinięte prawie 150 km w nieśpiesznym tempie... Ale tu każdy tak jeździ. Wybrane fotostory dnia.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Czerwca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Czerwca 2022 Naklejka u "Cysorza" przyklejona, kakakaski są, czyli bezpieczeństwo zachowane, a widoki - klekajta narody 💪. Powodzenia i bezpiecznego powrotu 👍. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Czerwca 2022 Autor Administrator Opublikowano 8 Czerwca 2022 Tak Saperku... Ochrona zawsze ale przyznam, że jechałem wczoraj kawałek w kąpielówkach i kla kla klapkach... a później nawet BEZ... Na full zdrapkę Łącze mam tu marne. EDGE 1G, wichura! Jeszcze kilka fotek... Jak się uda.Edit - może w nocy. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Czerwca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Czerwca 2022 23 minuty temu, MariuszBurgi napisał: .. że jechałem wczoraj kawałek w kąpielówkach i kla kla klapkach... a później nawet BEZ... Na full zdrapkę .... znaczy się 🤔 bez kąpielówek ? 🤔 o panie 😮 jak to ktoś widział, to tego się już nie da od zobaczyć 🤣 ale po za tym widoki piękne 🙂 , jak gigabajty się znajdą to plis o jeszcze 🙂 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 8 Czerwca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Czerwca 2022 34 minuty temu, MariuszBurgi napisał: (...) a później nawet BEZ... (...) To, że bez kąpielówek i "kla kla klapków" 😎, to jestem w stanie zrozumieć - aleeeeeee... , że bez kakakasków, że rękawic nie wspomnę 🧐, nijak pojąć nie mogę 🤣🤣🤣. Gdyby Ojciec Dyrektor, złapał lepszy przesył, to proszę więcej fotek 🥺, bo widoki super 👍. 3 minuty temu, Saper napisał: (...) bez kakakasków, że rękawic nie wspomnę 🧐 (...) Po zastanowieniu, taka herezja 🥴 nie mogła mieć miejsca 🤣. 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2022 Gdyby ktoś był w tych okolicach to polecam chłopaków - Phantom Bikes... https://maps.app.goo.gl/Jr8SoL86KRZJrTag8 Przyjazna atmosfera moto (sami latają 2oo), można posłuchać wielu anegdot o wynajmujących i ich przygodach , wszystko zgodnie z umową a w bonusie ceny ciut niższe niż u konkurencji, której tu nie brakuje. Jeszcze kilka obrazów.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Czerwca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Czerwca 2022 Super widoczki, zwłaszcza miny @Bunny🤣. Patrząc na zdjęcia środków transportowych 🛳️ ✈️. Czyżby zbliżał się koniec wycieczki? 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Czerwca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Czerwca 2022 No, widoki przednie 👍 i jakoś tak z tych zdjęć przebija że chyba nawet nie ma "tłoku" 🙂 tylko jedno mnie zastanawia. 🤔 a co się stanie jak Ryanair z oszczędności będzie miał łyse opony i się nie zatrzyma ? 😮 😲 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Administrator Opublikowano 9 Czerwca 2022 2 godziny temu, Saper napisał: Super widoczki, zwłaszcza miny @Bunny🤣. Ona tak pozdrawia 🤣 2 godziny temu, Saper napisał: Czyżby zbliżał się koniec wycieczki? Nie, to taki Spottersowy freak
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Czerwca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Czerwca 2022 No to jeszcze będą fotki.
Klubowicze grzybek Opublikowano 10 Czerwca 2022 Klubowicze Opublikowano 10 Czerwca 2022 Piękne miejsca i fotki. Urzekające. Do końca łapcie każdą słoneczną chwilę i radość z poznawania nowego😎. Sam już prawie siedzę na walizkach na Kretę i mam prośbę - pozostaw nam też trochę greckiego gorącego słońca, cieplutkiego morza i zimnego piwa.... 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Administrator Opublikowano 12 Czerwca 2022 W dniu 9.06.2022 o 22:54, Saper napisał: No to jeszcze będą fotki. Końcowo kilka fotek... Kaiser William II Observatory Bella Vista viewpoint Palaiokastritsa - zatoka i kościół na wzgórzu Okololice Kassiopi Co tu urzeka... Totalny luz, brak pośpiechu (MR. Corn rozkładający swój biznes, niespiesznie przez 1h ), bezpieczeństwo (skutery często stoją z kluczykami w stacyjce), kunszt budowlany (schody vs ściana - co tu poszło nie tak ) ale przede wszystkim - klimat i widoki Tak na finał...kiedy stoisz na greckiej wyspie, patrzysz na Albanię a za plecami kaktusy 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Czerwca 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Czerwca 2022 Dzięki za dodatkową porcję fotek, u "Cysorza" pochmurno, ale na kolejnych już super pogoda 😎, a najlepszy mech i porosty na tablicy rejestracyjnej 🤣, to pewnie z tego luzu i braku pośpiechu 👌.
Rekomendowane odpowiedzi