JER2Y Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Już w domku - zje..any jak koń po westernie. Fajnie było dziewczęta i chłopaki, dzięki. Prysznic, prysznic, prysznic ........
Klubowicze grzybek Opublikowano 20 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2021 Ja też po zimnej wannie, ciało piło wodę.
przemas1965 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dojechałem super dzięki wielkie
Klubowicze grzybek Opublikowano 20 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dzięki Wam ogromne- więcej w Kujawsko-pomorskim forum. Wrzuciłem tam parę fotek I zaglądajcie tam na dniach, bo będzie spocik filmowy także. 😜👍
Paul Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 2 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Co w koniu zdechło 🙁 Napęd padł , porwało pas i rozwaliło sprzęgło i kilka pinów uszkodziło w wario J.costa
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2021 11 godzin temu, Paul napisał: ale koń zdechł i teraz zero latania 😞 Współczuję i szkoda, że Cię nie było. Tych z serwisu bym za🤬
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 21 Czerwca 2021 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2021 16 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Współczuję i szkoda, że Cię nie było. Tych z serwisu bym za🤬 Zawsze może powspominać, jak wózek jeszcze jeździł 🙂
Klubowicze grzybek Opublikowano 31 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2021 Koledzy zapraszam do obejrzenia filmiku z czerwcowego wyjazdu Doliną Dolnej Wisły na forum regionalnym kujawskopomorskim😜
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Dzięki za materiał video, super filmik i super spocik ✌️Może jeszcze w tym sezonie uda się zorganizować jakieś wspólne spotkanie
Klubowicze grzybek Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2021 wstępnie planuję na sobotę 21.08 w związku ze zlotem w Gostkowo gm. Łysomice, ale poszerzyć od rana z Bydgoszczy- Chełmno- Nawra- Gostkowo. Na tym zakończyć. Może byście tam dojechali ?? Jeszcze temat rozwinę na Kujawskopomorskim😀 http://mototour.pl/zloty/imprezy-2021/297-sierpien-august-2021/2058-v-spotkanie-moto-gostkowo-2021 Sorki, chodziło mi po drodze przez Chełmżę a nie Chełmno. 🙃 Zerknijcie na post w Kujawskopomorskim. -Zapraszamy Was na wspólny , choć w części wypad.
Rekomendowane odpowiedzi