Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Lipca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Lipca 2021 Tylko nie każdy potrafi to docenić.
Baśka Opublikowano 13 Lipca 2021 Opublikowano 13 Lipca 2021 17 godzin temu, Saper napisał: No proszę, jak się rozbrykali 😃, bardzo dobra decyzja 👍. Wychodzi na to, że Was nie wystraszyliśmy w Smolnikach, no to do zobaczenia niebawem . 🤣🤣🤣 Absolutnie 😃😃😃 Wasze działanie jest wręcz odwrotne 😃 przyciągacie , jak magnes😉 do zobaczenia 1
Tatko Opublikowano 13 Lipca 2021 Opublikowano 13 Lipca 2021 Aż się miło czyta i serce rośnie. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
czemil Opublikowano 13 Lipca 2021 Opublikowano 13 Lipca 2021 Po moje pierwszej Burgmanii 2021 jestem jak najbardziej na tak ze spotkaniami. Tym razem zabieram rodzinę w całości aby was poznała. Będzie pięknie.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 21 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2021 Cieszę się z tegorocznego Leniwca, oczywiście zgłaszam się na spotkanie i leniwstwo ... Doktorek;)
Klubowicze El Diablo Opublikowano 26 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2021 Proszę o dopisanie na listę "Leniwców" Do zobaczyska 🛵🛵🛵
Klubowicze MAKI Opublikowano 26 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2021 A Maki? Może się dopisać? Po co ja się pytam? Proszę dopisać! Bo mam najbliżej 😄😚
Klubowicze BUGI Opublikowano 26 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 26 Lipca 2021 1 godzinę temu, MAKI napisał: A Maki? Może się dopisać? Po co ja się pytam? Proszę dopisać! Bo mam najbliżej 😄😚 Daj sobie spokój, odpuść imprezę... po Smolnikach pielucha mokra do dziś 🤣🤣🤣 Maki napieraj ,będzie się działo 😉 Ps.koniecznie zabierz kota 🤣🤣🤣
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Lipca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Lipca 2021 Parafrazując klasyka: - "Bugi patrzaj, Maki wierzchem jedzie, - nie może być - na kocie?" 🤣
Klubowicze BUGI Opublikowano 27 Lipca 2021 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2021 Maki to niezły kot 🤣, ale już ciii.. bo wątek zaśmiecamy ...
tomekstw Opublikowano 27 Lipca 2021 Opublikowano 27 Lipca 2021 Są jeszcze wolne miejsca, proszę o dopisanie tomekstw + Beatka
Klubowicze Campto Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Wszystko aktualne. Oj, będzie się działo.. Niejedna osoba "będzie szukała swojego kubeczka" 😉
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2021 To i Ja "kubeczka poszukam"😉 W końcu rzut beretem do Was
WiesiaDe Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Jedziem wszyscyJa, moja lepsza połowa, dwie córy i dwa psiaki od czwartku Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaCześć, Do nas dołączy jeszcze Monika, nasza przyjaciółka. Proszę zatem o miejscówkę również dla niej (namiot i samochód).Do zobaczeniaWiesiaWysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka
czemil Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zaczynam się martwić o miejsce na namiot i auto. Może w środę przyjadę?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nie bój boja, miejsca wystarczy dla wszystkich. Niemniej nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś przybył w ...dzień jaki Ci pasuje najbardziej. 1
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Ja tak się obawiam o miejsce, że będę już od jutra 🙂
Kamil Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 A ja poproszę naszego nadwornego szamana o wytańczenie ładnej pogody 🙂
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2021 W pierwszym poście zaproponowałem 2 trasy na sobotni dzień. Jednak ostatecznie gdzie pojedziemy to ustalimy w piątkowe popołudnie.
czemil Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Campto napisał: W pierwszym poście zaproponowałem 2 trasy na sobotni dzień. Jednak ostatecznie gdzie pojedziemy to ustalimy w piątkowe popołudnie. Mnie się obie podobają, bo synek jest pasjonatem historii i przynajmniej kilka z tych miejsc miałem ochotę mu pokazać. A tak na prawdę jadę do Giżycka w sobotę, potem polecę do Białegostoku odwiedzić rodzinę, następnie dalej w kierunku Siemiatycz i Drohiczyna, skąd pochodzi rodzina mojej żony i w piątek melduję się NA LENIWCU.
tomekstw Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Wolne miejsca na polu? A tak na poważnie. My mamy zamiar zjechać już we wtorek lub środę. Ktoś już będzie? Ostatniego Leniwca spędzaliśmy jako jedyni do poniedziałku . Co prawda jakieś nasze forumowe "łobuzy" nas wyprowiantowali na kolejny tydzień. Ale bez towarzystwa, smutno. Dobrze, że zapoznaliśmy nowych łódkowych znajomych, to zostali zatankowani na tydzień w prowiant i "picie".A Dmc burgmana ma pewne ograniczenia. Stąd pytanko ktoś coś wcześniej?
Użytkownicy Vince Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 5 Sierpnia 2021 No Sławek ma być od jutra, pisał parę postów wyżej..
Rekomendowane odpowiedzi