Klubowicze Campto Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2021 My również dojechaliśmy. Po drodze Raszyn i Lidzbark. Dziękujemy wszystkim za przemiły LENIWCOWY weekend. Pozdrawiamy i starych i nowych uczestników.Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu TapatalkaCzy na pewno Raszyn? A może jednak Reszel?Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Karcia Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Czy na pewno Raszyn? A może jednak Reszel?Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu TapatalkaPewnie tak jak mówisz.... Dziękujemy za sobotnią wycieczkę i rozmowy z Wami....Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Gieńka Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dzięki wszystkim za miło spędzonego kolejnego Leniwca. Do zobaczenia 😘
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Bielsko w domku cali zdrowi bez przygód. Dzięki wszystkim za super kolejnego leniwca. Do zobaczyska
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Do MSD dotarłem około 19-tej, po drodze między Łukowem a Kockiem złapał mnie prawdziwy "argagamedon" normalnie z nieba spadła ściana wody, dobrze, że chwilę przed tym zdążyłem założyć przeciwdeszczówkę bo inaczej byłby dramat. Kolejny Leniwiec przeszedł do historii, dzięki Wszystkim za miło spędzony czas, a ekipie pod przewodem Vinca, dzięki wielkie za bardzo, bardzo fajne wycieczki. Zatem od jutra odtwarzanie gotowości bojowej, bo dzisiaj totalny brak mocy przerobowych i do następnego.
GrzechoCnik Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ja w Wawie wylądowałem o g.17. Zahaczyłem po drodze o Pisz, gdzie zaopatrzyłem się w świeżo wędzone rybki (2 pstrągi, suma i dwonko troci). Dalej pojechałem kierując się na Rozogi. Droga gładka, wśród lasów i tylko jeden kawałek 0.5km we wsi Kwiatki był po kocich łbach. Ale dokładnie po takich niewiele wyjeżdżonych okrąglakach, że zgubiłbym tam wszystkie plomby z zębów i plastiki ze skutera. Całe szczęście że obok był ułożony chodnik z płyt, to po nim przejechałem. Na dodatek powolutku bo za rowerzystą, który też nie dawał rady po kamulcach. Dalej przed Myszyńcem remont drogi i 2 wahadła. Pierwsze to ponad 1km korka. Ale od czego ma się motor - ominąłem po kolei wszystkich w przerwach między nadjeżdżającymi i po problemie. Dalej nie było już problemów z korkami w drodze na Chorzele, Przasnysz i Pułtusk. Z ronda z Zegrzu pojechałem na Legionowo bo odnoga na Nieporęt była zapchana. Dzięki wszystkim za towarzystwo a niektóeym za drobne przysługi. Chciałem też oficjalnie podziękować Vincowi za opracowanie i osobiste poprowadzenie 2 tras grupowych a w szczególności za możliwość zobaczenia tego zbioru starych motocykli i wysłuchania 3 godzinnej opowieści o nich snutej przez "Baryłę". W załaczeniu fotka z pakowania oraz trasy 2 wycieczek i powrotna do Wawy. 1
Administrator Bomber Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dotarłem bezpiecznie do domudziękuje wszystkim za miły weekend . Do zobaczenia wkrótce
Klubowicze El Diablo Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Podziękowania dla wszystkich uczestników kolejnego miło spędzonego LENIWCA Pozdrawiam i do zobaczyska !!!
Użytkownicy Vince Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 15 Sierpnia 2021 I ja w domu od 18.00. Wszystkim starym i nowym "Leniwcom" serdeczne podziękowania za wspólnie spędzony czas, zarówno na wycieczkach, jak i w czasie długich wieczornych Polaków rozmów. Tradycyjnie wyborna atmosfera i naładowane akumulatory, tego mi było potrzeba. Łącznie nakręcone 1057 km (sobotnia wycieczka okazała się dłuższa niż droga do domu 😉 ) Dla chętnych dodaję link do zdjęć: https://photos.app.goo.gl/WVMqrj3Ctv4a7EjG7
Baśka Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 My również właśnie meldujemy się w domku . Późno, ponieważ z przygodami 😉 Laweta ,to też fajny sprzęt 🤣🤣🤣 Bardzo dziękujemy za ponowne spotkanie i możliwość poznania kolejnych wspaniałych osób 😁😁😁 Do zobaczyska 😁 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Sierpnia 2021 10 godzin temu, Baśka napisał: ... Laweta ,to też fajny sprzęt ... Poproszę o rozwinięcie, co poszło nie tak?
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Jaco napisał: Późno, ponieważ z przygodami Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka A co się wydarzyło, chyba Wy cali
Paul Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 12 godzin temu, Vince napisał: ) Dla chętnych dodaję link do zdjęć: https://photos.app.goo.gl/WVMqrj3Ctv4a7EjG7 I coś z mojego zasobu https://photos.app.goo.gl/4KAUrVt3sWUbqtdK7 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Użytkownicy Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Poproszę o rozwinięcie, co poszło nie tak?Mój typ: Burgman 650+dożywotni pasek , co może pójść nie tak? ;)Ale dajcie znać czy Wy cali i zdrowi. Maszynę się naprawi.
Baśka Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Saper napisał: Poproszę o rozwinięcie, co poszło nie tak? Vince oczywiście ma rację , między Elblągiem a Nowym Dworem Gdańskim strzelił nam pas , szczęście ,że jechaliśmy prawym pasem , więc bezpiecznie zjechaliśmy na pas awaryjny . No i tak sobie czekaliśmy 6 godzin na lawetę słuchając uroczych dźwięków pędzących aut . Ale najważniejsze ,że bezpiecznie i cało dotarliśmy w końcu do domku 🙂
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Współczuję Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Głowa do góry. Sie naprawi - sie pośmiga 😉 Następne 50-60 tysięcy km spokoju 👍 1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Administrator Opublikowano 16 Sierpnia 2021 42 minuty temu, Baśka napisał: między Elblągiem a Nowym Dworem Gdańskim strzelił nam pas Nie Wy pierwsi, nie ostatni... niestety. Ważne, że cało i zdrowo dotarliście do domu. Naprawiać, wymieniać bo za moment Zlot w CZ 😎 Wracając do tematu... Leniwiec po raz kolejny się odbył. Impreza luźna i przewidywalna ale co roku udana. Tak było i w tym roku, co oczywiście cieszy. Dodatkowo dopisała też pogoda. Fajnie było się z Wami spotkać. Do zobaczenia na kolejnych imprezach sezonu ✌️
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Skrzynię się naprawi, grunt, że Wam się nic nie stało. 1
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Kilka fotek od nasReszta za chwilkę Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Larwa Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Dzięki za super weekend, miłe rozmowy i kobiece wsparcie ;-)
GrzechoCnik Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zdjęcia ode mnie daję pod linkiem https://photos.app.goo.gl/nJiPHxmVu9eg6JEr8 2
Sympatycy Jaco Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Sympatycy Opublikowano 16 Sierpnia 2021 i lecimy dalejWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krzysiu Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Dzięki Sk-ce + Ciechanów + Grunwald + Gietrzwałt + Giżycko + Bunkry Mamerka + Reszel + Lidzbark_Warmiński + Nidzica + Sk-ce + WSPANIAŁA EKIPA = LENIWIEC 2021 3
Klubowicze Doktorek Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Przepraszam za opóźnienie żeby podziękować Sławkowi za jego wkład przy naszym Leniwstwie 😉, dziękuję kolegom, którzy pomogli mi w naprawieniu samochodu, niestety pojechałem na mszę św, a jak wróciłem do kampingu to nie było już Was, zostawiłem tam krzesełko zielone i już go nie było ... jeśli ktoś z Was je zabrał to proszę bardzo o jego oddanie i wysłanie jego do mnie Przemek Napieczyński Doktorek 11-700 Mrągowo ul Królewiecka 54B m 2, za przesyłkę oddam pieniądze na następnym spotkaniu na Mierzei w Skowronkach będę Wam za to wdzięczny Mój numer telefonu 606623984 Doktorek
Rekomendowane odpowiedzi