Gość Dragon Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Tak jak w temacie. W?tek tylko i wył?cznie dla ludzi opanowanych emocjonalnie, z wielkim poczuciem humoru... Przestrzegam przed dalszym czytaniem tych którzy nie siedz? w krze?le z oparciem i podłokietnikami... Jeszcze raz ostrzegam!!!!! Zajmijcie odpowiedni? pozycję... Zalecam dalsze czytanie w obecno?ci drugiej osoby w celu ewentualnego przywrócenia normalnego oddychania lub nie uduszenia się ze ?miechu... OSTRZEGAŁEM!!!!!! ...ja też kupiłem Smarta... dla siebie... Nazywa się Fortwo, ma 0,8 cm3 CDi i wiele fajnych gadżetów... ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2007 Marcin, to pewnie zrobić będziesz musiał mały "tjuning", polegaj?cy na wymontowaniu siedzeń, zamontowaniu kanapy, przełożeniu kierownicy centralnie i wtedy z otwartymi szybami jako? będziesz mógł jeżdzić pzdr BTW: zajefajne autko.
pablos Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 SZOK . Marcinie to się nadaje do rekordów w księdze Guinessa . Proszę wrzuć jak?? fotkę Smarcika a w ?rodku za sterami z Dragonem . Prosimy. Pozdrawiam zszokowany.
Administrator Artix Opublikowano 30 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 30 Listopada 2007 Dramatyzujecie, w srodku jest wiecej miejsca niz w wiekszosci aut klasy C. Smarcior jest niepozorny z zewnatrz wydaje sie maly a w srodku pod warunkiem ze nie patrzy sie we wsteczne lusterko jest olbrzymi.
Sympatycy Arecki Opublikowano 30 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2007 Czyżby Smart miał się stać zimowym substytutem skutera? Artixa w takim aucie widziałem ale Dragon, my?lę że to może być ciekawe . Sam pomysł na mały samochód w przypadku Smarta mi się podoba i widzę że zyskuje w naszym kraju coraz więcej zwolenników .
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2007 Super Marcin, bardzo dobry wybór !OK , ogl?dałem i siedziałem w ?rodku i tak jest jak Artix napisał, miejsca sporo. My?lę, że w ?rodku będziesz wygl?dał OK! Natomiast, przed wej?ciem do smarta będziesz wzbudzał wielkie zainteresowanie gapiów, czy to na pewno Ci się uda. . A jeszcze jedno pytanie: Jak? smart ma dopuszczaln? ładowno?ć ??
Administrator Artix Opublikowano 30 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 30 Listopada 2007 260 kg z czego do bagaznika mozna wrzucic 50 kg !OK no skuter jak nic w wersji zimowej
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 30 Listopada 2007 Dragon napisał(a): ja też kupiłem Smarta... dla siebie... To że? pojechał po bandzie... Artix napisał(a): 260 kg Czyli Dragon zje obiad i full DMC Smarta Widzę, że w okresie zimowym przerzucamy się na zloty Smarkaczy Ps. Panowie (tutaj szczególnie do Artixa)> pamiętajcie o kołach zimowych! Żadnym 4oo nie polecam jeĽdzić w zimie na letnich ale Smartem jest to abstrakcyjnie niebezpieczne lub wręcz awykonalne. !OK Ps2. Dragon> podrzuć foto Smarka
RobB. Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Artix napisał(a): Dramatyzujecie, w srodku jest wiecej miejsca niz w wiekszosci aut klasy C. Smarcior jest niepozorny z zewnatrz wydaje sie maly a w srodku pod warunkiem ze nie patrzy sie we wsteczne lusterko jest olbrzymi. Arti bez urazy, ale taki mikrometr jak Ty nie może oceniać wielko?ci samochodów Toż to by? się zmie?cił do łupiny orzecha i to kto wie czy nie laskowego i też by? pisał , że wygodnie Dragon tylko nie wchodĽ do ?rodka bez obstawy bo kto Cię wyci?gnie jakby? się zaklinował...tylko straż pożarna ze szczypcami do cięcia !OK A jak 41 KM wyci?gnęli z 0.8 cm3 to już nie wiem jaki? większy tjjjjjjjjjjjuning ?! Pozdrawiam RobB. I na co Ci Dragon przyszło
Administrator Artix Opublikowano 30 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 30 Listopada 2007 Za jedyne 400 zl mozna zwiększyc jeszcze moc do 55 KM i predkosc max o kolejne 20 km/h to dopiero jest tuning !OK
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 30 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2007 Dragonie.... jestem pod wrażeniem... Ale oprócz Ciebie to i ja bym się chyba jeszcze zmie?cił na foteliku obok, co? Tak dla równowagi.... !OK Dragon kupił sobie Smarta.... To co? w rodzaju małego gokarta.... Dziwuj? się ludziska dookoła jak On tam się zmie?cić zdoła....
Gość SzCzApA™ Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 !OK hahaha nosisz go na plecach????taki stylowy plecaczek
Gosia Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Ojej, ojej przeczytałam nagłówek olbrzymi, wielki ciałem i duchem, nastawiłam się psychicznie na porażaj?ce linki i co... nie zauważyłam tej piorunuj?cej informacji. Umknęła mi. Dopiero po przeczytaniu kolejnych postów, wróciłam do linku i przy drugim czytaniu zauważyłam tekst małym druczkiem, gdzie była ta wstrz?saj?ca wiadomo?ć o zakupie smarta. Dragon przepraszam za to niedopatrzenie. Czekam z niecierpliwo?ci? na jak? fotkę Ciebie i smarta, wrażenia będ? bezcenne. Plizz. !OK
Gość Dragon Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 No to się trochę pou?miechałem... Przyznam się, że Wasza reakcja mnie zaskoczyła... Normalna rekacja ludzi "miejscowych" był taka: "ty... co? ty, poje...ło cię buhahahahahahahahahahahahahaha???", "jak ty się tam zmie?ciszbuhahahahahahahahahahahahahaha???", "nie gadaj, że dla siebie go kupiłe?... buhahahahahahahahahahahahahaha, no fajny prezent dla żony na zakupy????" "stary, je?li masz jakie? problemy to spotkajmy się na kielicha i pogadamy..." i takie tam podobne... Prawd? jest to, że w Smarku jest bardzo dużo miejsca... z podkre?leniem słowa bardzo... Nawet przy moim wzro?cie muszę fotel podsun?ć w stronę kierownicy aby dostać do pedałów... chociaż jak go kupowałem to sobie ?piewałem: "po trzydziestce dragon ma... trochę z osła trochę z lwa..."
Administrator Artix Opublikowano 30 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 30 Listopada 2007 Hehe bo smarcior wyglada na male auto, ale tylko pozornie, w srodku jak sie wsiadzie to okazuje sie ze jest olbrzymie. Moze i mozna wytrzec tylna szybe w czasie jazdy, ale przednia juz nie. Zeby umyc przednia szybe trzeba naprawde sie nawyciagac do przodu, a w czasie jazdy nie mowy zeby dostac sie do gps'a zamontowanego na przedniej szybie. Dragonie poprostu wszyscy kochamy rzeczy oryginalne, a smart ma wiecej ze skutera niz jakiekolwiek inne auto !OK
Artemis Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Moim zdaniem najlepszy silnik do Smarta to wła?nie mały CDI. Benzynowe jednostki z turbodoładowaniem chlej? sporo benzyny. Według zaczytanych kiedy? testów w gazetkach samochodowych (np: w nieistniej?cym Moto Magazynie było porównanie LUPO 3L i Smarta, to smart bardziej podobał się recenzentom). Ostatnio w Auto |wiat był spory artykuł o używanym Smarcie (na co zwrócić uwagę przy zakupie, co się psuje itp.) jak chcesz to mogę go odszukać i zeskanować. Gratuluję wyboru, samochód oryginalny, bezpieczny (mimo małych wymiarów) i trwały!
Gość Dragon Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Artemis napisał(a): ...Ostatnio w Auto |wiat był spory artykuł o używanym Smarcie (na co zwrócić uwagę przy zakupie, co się psuje itp.) jak chcesz to mogę go odszukać i zeskanować. Gratuluję wyboru, samochód oryginalny, bezpieczny (mimo małych wymiarów) i trwały! Bardzo proszę... Edit następnego dnia. Narazie dwa zdjęcia... takie lipne ale lepszy rydz niż nic: ,
drogowiec Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Dragon... widzę, że zaszalałe? Niech Ci to pierdoletko służy Pozdrówka
Gość kamilus Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 He czyli ekipa z Burgmanji na zimę przerzuca się na smarty??Hehe i jak wrażenia Dragon??Kto? jeszcze chce się pochwalić swoim smartem?? Marcin trzeba było odrazu zaprezentować filmiki z maxiora nic nie mówiłe? że wrzucałe? haha http://www.maxior.pl/film/81798/Smart_Diablo Polecam do obejżenia...
Artemis Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam, tak jak obiecałem, podklejam link do testu używanego Smarta. Uff.. znalezienie tego artykułu w moim pokoju było nie lada wyzwaniem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cba6fe65207b5dd3.html kamilus- takie tuningowane Smary s? całkiem popularne w Europie Zachodniej, zwykle wstawiaj? w nie silniki od.... ?cigacza a dokładnie od Suzuki Hayabusa
Gość kamilus Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 No ale przecież chyba takiego czego? nie można zarejstrowac nie??No W tym jest chyba od gsxR bo widać naklejki.W takim maleństwie ok 160KM to uff zabójstwo.Ale poszaleć bym chciał
Gość Dragon Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Artemis napisał(a): Witam, tak jak obiecałem, podklejam link do testu używanego Smarta. Uff.. znalezienie tego artykułu w moim pokoju było nie lada wyzwaniem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cba6fe65207b5dd3.html kamilus- takie tuningowane Smary s? całkiem popularne w Europie Zachodniej, zwykle wstawiaj? w nie silniki od.... ?cigacza a dokładnie od Suzuki Hayabusa Bardzo Ci dziękuję dobry człowieku... Smart jest de be?ciak... Estelle napisano 6-12-2007 napisał(a): Dragonek w Smarciku Oj będzie poruszenie w Lublinie...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Administrator Opublikowano 7 Grudnia 2007 W?tek Dragonowy, więc nie robi?c OT przeniosłem post >TUTAJ<
Radio Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 No...no.... Dragon....Pogratulować....respect !happybth !happybth Odwaga jak cholera ale na pewno nie żałujesz ponieważ to dobry wybór !scooter
Rekomendowane odpowiedzi