Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2021 U mnie 20stopni sucho i nie pada😃 Idę z psiurem i zobaczę jak na zewnątrz 😜
Sympatycy robert1973 Opublikowano 30 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2021 Migu jak maszynka? Bo nie wiem czy kubek Twój braćWysłane gołębiem pocztowym
Klubowicze nietoperz Opublikowano 30 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2021 Do zobaczenia w Hutkach. Jadę w swoim tempie(nowe oponki)
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2021 Dzięki za spotkanie ORS .Pogada na ognisku dopisała. Pewnie jako jeden z nielicznych w drodze powrotnej nie zmokłem😂😜 Do zobaczenia w czwartek gdzieś w Polsce😉
Sympatycy robert1973 Opublikowano 30 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2021 Dziękujemy wszystkim którzy się nie bali deszczu i złej pogody, akumulatory dobrego humoru załadowane na max 🙂 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 30 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2021 2 minuty temu, robert1973 napisał: Dziękujemy wszystkim którzy się nie bali deszczu i złej pogody, akumulatory dobrego humoru załadowane na max 🙂 Robcio zła pogoda tylko na powrocie i teraz
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2021 I ja w domu. Dzięki wszystkim za baaaardzo fajnie spędzony czas. Do następnego.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 30 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2021 4 minuty temu, subaru gtb320 napisał: Robcio zła pogoda tylko na powrocie i teraz Tak naprawdę nie ma złej pogody...są tylko źle ubrani skuteromaniacy😉
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2021 Zeszłoroczne błoto z opon 🛵 odmoczone, skuter odymiony ze złych mocy więc można spokojnie zaczynać jazdy te dłuższe i te po zapałki do kiosku. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie ....... jak za dawnych lat :-))))) 🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵 Pysznie było spróbować wielu słodkich pyszności. Dziękuję.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 30 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 30 Maja 2021 Dzięki za spotkanie i 🔥 w deszczu, cały ArturBB, nie mogło być normalnie, zawsze coś 😂. Z Leszkiem wracaliśmy bardzo okrężnie, załapaliśmy się jeszcze na kawkę w Pińczowie, mieliśmy sucho całą drogę.
mario3101 Opublikowano 30 Maja 2021 Opublikowano 30 Maja 2021 Super jak zawsze, pierwszy raz tak wymoczony Motor 😂 na powrocie 💦 Pare fotek
Użytkownicy Nazir Opublikowano 30 Maja 2021 Użytkownicy Opublikowano 30 Maja 2021 No i..? Która telewizja kłamie? 😁 Było suuuuper, bo znowu można było Was zobaczyć i stwierdzić, że ten czas pandemii nic Was nie zmienił💪 - nadal młodzi i piękni a do tego z poczuciem humoru😉👍 Cieszę się, że i nowe twarze były👍 Dzięki wielkie za pogaduchy, kulonko, pogodę - nadal u mnie bez deszczu😃. Szkoda, że Arturo wybrał termin Pielgrzymki Mężczyzn do Piekar Śl. (☝️pewno zrobił to celowo🤪), bo musiałem się wcześniej zebrać😢 Na rzykanie nie zdążyłem ale na obiad u mamusi i budy już tak🤭 (joja nadal sprzedają ale paluchów makowych nie😢) Do szybkiego zobaczenia👍
Klubowicze Trebor Opublikowano 30 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2021 Bardzo dziękuję wszystkim za miło spędzony 🙂
Klubowicze MarP Opublikowano 30 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2021 Dziękujemy za wspólnie spędzony czas, miło było się z Wami spotkać. Foto, ORS 2021 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2021 Dziękuję za fajną niedzielę 🙂 Miło było zobaczyć Wasze uśmiechnięte i zadowolone twarze 🙂 Do następnego razu 🙂
Klubowicze nietoperz Opublikowano 31 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 31 Maja 2021 Dziękuję za super spotkanie przy ognisku ! Deszcz zaliczony więc teraz tylko piękna pogoda do końca sezonu....
Marcin 78 Opublikowano 31 Maja 2021 Opublikowano 31 Maja 2021 Dziękuję wszystkim obecnym za miło spędzony czas przy ognisku, fajnie było w końcu zobaczyć Wasze uśmiechnięte buźki i poznać nowe osoby ☺️. Pierwsze kilometry zaliczone,spotkanie w miłym towarzystwie, akumulatory pozytywnie naładowane, powrót w mega ulewie - ahhhh brakowało mi tego 😆 Dziękuję za miłe słowa i pozdrowienia dla Dawida 😊 Pozdrawiam i do następnego 👍 1
Rekomendowane odpowiedzi