Klubowicze Campto Opublikowano 5 Marca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2021 Wszyscy ujęci na liście zgodnie z prośbą. 🙂
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2021 Proszę o dopisanie wersja A, koszulka XL.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 7 Marca 2021 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2021 Koszulki dla nas w rozmiarze,: damska i męska L poprosimy Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Marca 2021 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2021 Koszulki dla nas w rozmiarze,: damska i męska L poprosimy Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu TapatalkaZarządzenie starszyzny, bez koszulekSorka za zamieszanieWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 Ciekawy jestem Jacuś Twojej reakcji na hasło Panie bez koszulak jestem za a co jak będzie zimno? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Marca 2021 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2021 Ciekawy jestem Jacuś Twojej reakcji na hasło Panie bez koszulak jestem za a co jak będzie zimno? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaDadzą radę Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2021 Jak będzie zimno to Panowie będą rozgrzewać 😉
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Marca 2021 W związku z wprowadzeniem m.in. na terenie województwa mazowieckiego całkowitego lockdownu do dnia 28 marca, wstrzymuję się z ostateczną decyzją co do organizacji wiosennego do tego dnia. Zobaczymy co będzie wolno po tym terminie.
krzysztof8800 Opublikowano 15 Marca 2021 Opublikowano 15 Marca 2021 23 godziny temu, Campto napisał: Zobaczymy co będzie wolno po tym terminie. Kurza twarz. Byle nie tak jak w ubiegłym roku. Już opony z moich 2oo zapowiedziały że jadą. Nie puszczę ich samych 🤣. Mimo wszystko jestem dobrej myśli.👍
GrzechoCnik Opublikowano 15 Marca 2021 Opublikowano 15 Marca 2021 Sławku, lubelszczyzna nie jest obciążona zarazą. Jeśli nie wprowadzą blokady na święta w całym kraju to może weźmiesz pod uwagę np Kazimierz D. To taki luźny pomysł, bez napinki. Wiemy jaka jest sytuacja.
GrzechoCnik Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 No cóż 17 marca ogłosili zamknięcie hoteli do 9 kwietnia dla całej Polski. Można się było tego spodziewać.
Administrator Bomber Opublikowano 17 Marca 2021 Administrator Opublikowano 17 Marca 2021 Trzymajmy kciuki aby po tym terminie już było otwarte
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Marca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Marca 2021 Sprawa pozamiatana, trzymam kciuki, żeby to samo nie spotkało pozostałych planowanych imprez.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2021 Czarno to widzę. Obstawiam że może być powtórka z zeszłego roku. Za mało zaszczepionych a za dużo zarażonych.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Marca 2021 Administrator Opublikowano 17 Marca 2021 Niebawem oficjalne info.
Kamil Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 Weekend z 10tym będzie otwarte - rocznica 2
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2021 Drodzy Burgmaniacy Niestety, ale życie napisało swój scenariusz. I z przykrością stwierdzam, że jest analogiczny do tego sprzed roku. Mamy całkowity lockdown w całej Polsce do 9 kwietnia. Nie ma żadnej pewności, że po tym terminie otworzą hotele i restauracje. Pomimo bardzo zaawansowanych przygotowań ( ustalony hotel,wyżywienie, atrakcje, zapłacona zaliczka), z wielkim bólem muszę poinformować o odwołaniu Wiosennego Spotkania A.D. 2021. Mam nadzieję, że do trzech razy sztuka i za rok wreszcie się uda. Pozdrawiam ciepło i liczę na to, że to będzie jedyne odwołane nasze spotkanie w tym roku.
Tatko Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 To tylko płakać kurwmorpierwcedur.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
Administrator Bomber Opublikowano 18 Marca 2021 Administrator Opublikowano 18 Marca 2021 A jak od 9-go się wyluzuje to nie da rady jednak zorganizować otwarcia? Może indywidualnie byśmy wtedy tam uderzyli ?🙂 Tak sobie głośno myślę😀😀
krzysztof8800 Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 Dwa podejścia do tej imprezy i lipa🙄 Tak jak Sławek napisał do 3 razy sztuka .
Paul Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 To co powtórka z rozrywki i otwarcie sezonu jak w tamtym rok ?
krzysztof8800 Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 9 minut temu, Paul napisał: powtórka z rozrywki Ja nie mam nic przeciwko temu ale to było jakoś w połowie maja dopiero🙄
Klubowicze krzytro Opublikowano 18 Marca 2021 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2021 2 godziny temu, Paul napisał: To co powtórka z rozrywki i otwarcie sezonu jak w tamtym rok ? W takim razie postaram się coś zorganizować,jeśli chcecie oczywiście. 1
rafiklegia Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 Nie ma co liczyć że oni pójdą po rozum do głowy. Zaraz zamkną to co już jest zamknięte 😞 A może trzeba zorganizować jakieś ognicho na własną rękę i tyle...
czadzo Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Nie ma co liczyć że oni pójdą po rozum do głowy. Zaraz zamkną to co już jest zamknięte A może trzeba zorganizować jakieś ognicho na własną rękę i tyle...Ooooooo z tym ogniskiem to dobry pomysł jestem za a nawet przeciw Jeszce jak by ktoś miał w centrum kraju jakąś ustronną miejscówkę gdzie nikt nam nie będzie przeszkadzał i nas nie podpierdoli to byłby dobry pomysł a jak jeszcze z możliwością nocowania pod namiotem to już superCo Wy na to? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi