Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 20 Marca 2021 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2021 31 minut temu, czadzo napisał: Ooooooo z tym ogniskiem to dobry pomysł jestem za a nawet przeciw http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji12.png Jeszce jak by ktoś miał w centrum kraju jakąś ustronną miejscówkę gdzie nikt nam nie będzie przeszkadzał i nas nie podpierdoli to byłby dobry pomysł a jak jeszcze z możliwością nocowania pod namiotem to już super Co Wy na to? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Czadzo namiot idealny .Dziś u mnie pierwszy dzień wiosny🙁.Reszta jak naj bardziej.😁
czadzo Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Czadzo namiot idealny .Dziś u mnie pierwszy dzień wiosny.Reszta jak naj bardziej.Subaru nie bądź miękka faja odrobina śniegu i już wymiękasz Do końca miesiąca jeszcze się ociepli chyba że ktoś ma stodołę wtedy na sianie byłoby idealnie ale i opcja jednodniowego ogniska byłaby spoko choć z noclegiem nawet w wersji hardkor gdziekolwiek to by było to Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Andrzej 50 Opublikowano 21 Marca 2021 Opublikowano 21 Marca 2021 W Łodzi też taka ładna wiosna. Pozdrawiam Wszystkich DUŻO ZDROWIA 1
Rekomendowane odpowiedzi