Sympatycy PawełJW Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2021 Słoneczko pięknie świeci a pontonowe śpi🤣
Tatko Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 Słonko świeci wstawać Dzieci.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaCo po niektórzy posłuchali.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 15 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2021 Tatko Ja już nie śpię.😂😂😂
Tatko Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 A strumyk płynie tak jak płynął.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaBedą zmiany?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Maja 2021 Administrator Opublikowano 15 Maja 2021 Chyba jeszcze nigdy w historii naszych imprez, myjnia bezdotykowa nie była tak blisko
GrzechoCnik Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 @czadzo była śpiewana wczoraj "kopara" i to niejednokrotnie.
Karcia Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 Piękna pogoda zaskoczyła więc pędzimy na wycieczkę..Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Maja 2021 Administrator Opublikowano 15 Maja 2021 Dobczyce
Tatko Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 To i Ja coś wrzucę. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Nazir Opublikowano 15 Maja 2021 Użytkownicy Opublikowano 15 Maja 2021 Aż korci napisać: Nuda nic się nie dzieje, żadnych straży poż, pomp, błyskawic, powalonych drzew, szybkiego nurtu..... 🤷♂️tylko fajne wycieczki, pogoda, alkohol, miłe towarzystwo... 🤔No nuda!! 🤭🤪 I tej nudy Wam zazdraszczam - nudźcie się tak do ostatniego dnia👌 Zdrówko🍻😉 2
Paul Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 PolataneWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 15 Maja 2021 Opublikowano 15 Maja 2021 a takie nasze,grupowe polatane. Z jedmego miejsca na trasie było widać pełną panoramę Tatr.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Maja 2021 Dla tych którym nie chciało się wchodzić na ostatni punkt naszej wycieczki wieża widokowa🤣🤣🤣 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 16 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2021 Meldujemy się w domu . Dziękujemy wszystkim za wspólnie spędzony czas, jak to na " pontonowe" przystało od Myślenic lepiej było by pontonem.....Malutki prezent od Jacka Wysłane gołębiem pocztowym 1
Tatko Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 Już w domu Pafeł dziękuję za organizacje oby takich wiecej i jappa para.Vince dziękuję za drogę powrotną ogóle było jak zwykle zaje...cie Wszystkim dziękuję i do następnego Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Maja 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Maja 2021 Ja też w MSD, dzięki Wszystkim za spotkanie, dobrze było się spotkać. Droga do domu bez deszczu, prognozy się nie sprawdziły na szczęście. Więc do następnego. Pafeł, był jeden mankament tego spotkania, nie było powodzi.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Maja 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Maja 2021 My również jakiś czas w domku. Dzięki wszystkim za spotkanie. Nie zdążyliśmy się z wszystkimi pożegnać, ale uciekaliśmy przed deszczem 🙂 Saperowi i Zbyszkowi dzięki za wspólny powrót - wprawdzie najkrótszą i najszybszą drogą, ale i tak było fajnie. 🙂
tomekstw Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 My jeszcze w drodze, postój na obiadek Pod Swierkami. Po drodze takie widoki.
Użytkownicy Vince Opublikowano 16 Maja 2021 Użytkownicy Opublikowano 16 Maja 2021 I ja w domu. Kwadrans po przyjeździe lunęło. Sama droga powrotna w zasadzie na sucho, choć pioruny było widać i raz nas bokiem lekko deszcz zahaczył przez momencik.Paweł, dzięki za organizację. Wreszcie ruszyły wspólne imprezy, tego mi było potrzeba.Wszystkim współbiesiadniczkom i współbiesiadnikom dziękuję za pogaduchy i wyborną atmosferę.I teraz do zobaczenia w Ślesinie.Zaległe fotki:
Karcia Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 Właśnie dojechaliśmy. 4,5 godziny trasy, w tym 40minut w deszczu. Pafcio i Anetko dziękujemy za super imprezę i wycieczki. Wszystkim za miłą atmosferę, oby tak częściej. Pozdrawia łódzkieWysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi