Klubowicze karton Opublikowano 16 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2021 Paweł Anet i wielu innych super było się spotkać z Wami już czekam na śleszyn ale wkurzył mnie i nie tylko incydent z Sebasiem no cóż niektórzy mają inne poczucie humoru
GrzechoCnik Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 Dojechałem w słońcu do Świdnika. Po drodze w zajeździe wszamałem schabowego po cygańsku i podziwiałem żółto zieloną szachownicę pól. I dorzucam kilka fotek z wczoraj.
krzysztof8800 Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 Przed 16 dojechałem do domciu😃 Dziękuję jeszcze raz organizatorowi za super spotkanie i imprezkę z atrakcjami oraz za polatankę @arturo-bb Droga powrotna tez była super @krzytro zorganizował przejazd widokowy i wcale nie padało🤣🤣🤣 Dzięki za wspólną jazdę do Radomia @Paul, @xmarcinx, @MariuszBurgi, @Piootr 👍 1
Klubowicze JACKM Opublikowano 16 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2021 My też w domu .Pafeł Anetka dzięki za ogarnięcie pierwszego pokovidowego spotkania .Podziękowania i pozdrowienia dla wszystkich współbiesiadników. Pozdrowienia dla grupy moto jadącej w kierunku Warszawy ( sory za klakson ) Jeszcze raz pozdro dla wszystkich i do miłego w Slesinie (mam nadzieje że kręgosłup pozwoli i już na moto , bo sie nasłuchałeeem 😀)
tomekstw Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 My też juz w domu. Anetka, Paweł dzięki za organizację spotkania. Super robota. Całej ekipie za super zabawę. Do zobaczenia za niespełna 3 tygodnie w Ślesinie
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 16 Maja 2021 Sympatycy Opublikowano 16 Maja 2021 My również w domku ,prawie bez deszczu. Paweł Aneta dzięki za możliwości pierwszego spotkania. Wszystkim innym również dzieki za wspólne km i pogaduchy. P.s złamania nie ma😉💪.Był SOR i L4
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2021 Aneta, Paweł dzięki, że chciało się Wam chcieć. Kolejna fajowa impreza, a przede wszystkim pierwsza po tak długiej przerwie. Super było znów wspólnie pobiesiadować, porozmawiać i planować wycieczki ma moto. Podczas dzisiejszego powrotu to Warszawy rogatki Krakowa powitały nas rzęsistą ulewą. Do następnego, do zo w Ślesinie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Maja 2021 Administrator Opublikowano 16 Maja 2021 Dystans wyjazdu 950 km... Aleeee, wracaliśmy "nie po szlaku", przewodnik się lekko pogubił 🤣 Paweł i Aneta - dziękuję Ekipa Pontonowego - fajnie było Was widzieć i przegadać tematy różne Do zobaczenia w Ślesinie. Ekipa powrotna - Dzięki za wspólne km'y
Klubowicze ziga Opublikowano 16 Maja 2021 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2021 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie oraz szacun wielki do organizatorów
Ziga1 Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 Cało i szczęśliwie w domciu bez opadów , Podziękowanie dla Anety i Pawła za zaproszenie i do Miłego zobaczenia. Super impreza i nowo poznane osoby.
Paul Opublikowano 16 Maja 2021 Opublikowano 16 Maja 2021 Dzięki Aneta i Paweł za zorganizowane świetnej imprezy , miło było znowu się spotkać . O 19 bezpiecznie dojechałem do domu
Sympatycy PawełJW Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2021 Cześć. I my dojechaliśmy szczęśliwie. Dziękuję wszystkim za udział w imprezie, mam nadzieję że bawiliście się świetnie tym bardziej że było to pierwsze spotkanie po tak długiej przerwie i do ostatniej chwili wszystko wisiało "na włosku". Było to drugie ale i OSTATNIE spotkanie pod hasłem "PONTONOWE" W głowie rodzą się nowe pomysły, nowe miejsca, nowe atrakcje, ale czy coś z tego wyjdzie okaże się w przyszłym roku, cierpliwość jest cnotą więc czekajmy. Kto był na PONTONOWYM bawił się świetnie, kto nie był niech żałuje. Pozdrawiam 2
Użytkownicy zicoo62 Opublikowano 17 Maja 2021 Użytkownicy Opublikowano 17 Maja 2021 Dzięki wszystkim, a zwłaszcza organizatorom za spotkanie, było super. Do zobaczenia na następnych.
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Odświeżam kotlecika i takie przyszło mi do głowy pytanie: Czy będzie jakakolwiek kontynuacja tej zacnej imprezy, która pięknie wpisała się w kalendarze braci Burgmanijnej ? Wikt i opierunek był pierwsza klasa, że o towarzystwie nie wspomnę
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Obawiam się, że nie będzie. Minione było drugim i ostatnim, co zresztą napisał sam Paweł, ze dwa posty wyżej.
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2022 W tym roku, w poświąteczny weekend (kwiecień) mamy „Wiosenne”, a w trzeci weekend maja, nietypowo, mamy Burgmanię. Biorąc to pod uwagę, trudno byłoby wcisnąć dodatkową imprezę „pomiędzy”. W środku łapiemy tzw „majówkę” którą wiele osób spędza rodzinnie. Jest dobrze
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2022 W dniu 6.04.2022 o 22:05, Paul napisał: A szkoda bo fajnie było I rzut beretem od Ciebie 😂
Rekomendowane odpowiedzi