Gość woytekpo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No to i ja wstawię swojego BURKA
Geni Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mój dojechał w miejsce, gdzie zabrakło zdolności amfibijnych.
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Tło i Huragan nie pozwalają na zamieszczenie tej foty w konkursie miesiąca, to chociaż tu pokażę
naviliss Opublikowano 11 Maja 2013 Opublikowano 11 Maja 2013 Też się pochwale.Kupiony w maju, pierwsza własna i wymarzona maszyna. Burgman 400 2003. Na zdjęciach jak igła wygląda ale niestety gdzieniegdzie jest porysowany albo połamane plastiki ma ale zamierzam się za to wziąć solidnie......przecież to wymarzony sprzęt . Trzeba się teraz wybrać na wycieczki po warszawie z ludźmi z forum A teraz porównanie do Kawasaki ER5
froster Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jeszcze ciepła z dzisiejszej wycieczki
Dizajner Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 a to moje dzieła Sym, Piaggio, Kymko
smarciu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Untitled by smarciu, on Flickr Okolice Benecko w Czechach, zrobione przy okazji zlotu skutrmoto.cz
doom3mk Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witka. Jeszcze mój Tmaxik ...i niestety jest do oddania. Lista modyfikacja i innych na otomoto. Niestety limit postow (28 z 30 ) nie pozwala na umieszczenie ogloszenia w dziale sprzedazy. Zdjecia strzelane nad Jeziorskiem (woj. łódzkie). Pozdrowionka.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Lipca 2013 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2013 Jako świeżutki użytkownik Burgmana 650 po przesiadce z Piaggio X8 125 ccm, prezentuję swoją maszynę... Jeszcze trzeba będzie doprowadzić ją do porządku technicznego (diesluje), ale jazda jest i tak przyjemna...
mkapilkr Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Przy okazji ja wam pokaże jak w naszych stronach ludzie mają tzw. żniwa i co im przychodzi do głowy.
gim-kg Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kilka zdjęć z akcji "bezpieczne dwa kółka - 2013"
Sympatycy Worlan Opublikowano 6 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Września 2013 Pogoda piękna, piątkowe popołudnie, tylko jeździć..... Fotki z wycieczki Pruszków-Zakroczym-Czerwińsk-Wyszogród-Żelazowa Wola-Kampinos-Pruszków
senior Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 A to moje cacko Założyłem nową szybę Kappa
Gość zeb Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem forum, jak i piaggio mp3 250. Skuter sprowadzony ze Szwajcarii, do małych poprawek (po wywrotce na postoju/lekko oszlifowany) Sesji zdjęciowej jeszcze nie przeszedł, dlatego wstawiam zdjęcie z jego zakupu.
Sympatycy irasko Opublikowano 29 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2013 A to moja Majka
dmn Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Witam Was forowicze. Już się wpisywałem w temacie o zakupie. Trafił mi się dość okazyjnie (mam nadzieję ) burgman 400 k7. Przesiadam się dość nietypowo z sv650 (jakby co to jest do sprzedania). Trochę mam obawy o wyprzedzanie na trasie i brak zapasu mocy takiej, którą gwarantował mi motocykl, ale pożyjemy zobaczymy. Póki co jestem zadowolony z wygody i pozycji za sterami krążownika. Wrzucam zdjęcia zrobione młotkiem, takie po zakupie, więc sprzętu do remontu- przy sprzedaży nie będę nic ukrywał. Do wymiany lewa lampa - połamane uchwyty, brak kawałka niby możnaby reanimować, ale w druciarstwo się nie chcę bawić, czacha, "nosek" i owiewka pod spodem (kratka) - ma dziurę przy uchwycie więc po klejeniu byłoby mało estetycznie. Póki co poluję na plastiki w kolorze, może się uda, bo wolałbym mieć oryginalny kolorek. Pozdrawiam
Maser Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Mój AN250 w klimatach morskich
ALFI Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Wszyscy się chwalą to i ja przedstawię swoje zabawki. Pierwszy skuter, od którego wszystko się zaczęło, jest ze mną nadal i cieszy naszą rodzinkę: Drugi, z potrzeby zaspokojenia szybkości: Pozdrawiam
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2013 To i ja Czarnule wrzucę, takie coś mi wyszło o
Rekomendowane odpowiedzi