Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Petr Opublikowano 19 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 Września 2022 Wrzucam fotki swojego "mini-maxiskutera" 😉 Niedawno odebrany, dopiero się poznajemy, ale podczas pierwszego wyjazdu wróciłem dość późno na kolację Jakoś mi się nie spieszyło. Peugeot Django 125 Dark 🛵 4
Klubowicze grzybek Opublikowano 20 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2022 Fajny maluszek. W sam raz na miasto. Lekki, zwinny....👍 1
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Września 2022 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2022 Śliczny... 😍 1
cris76 Opublikowano 20 Września 2022 Opublikowano 20 Września 2022 W weekend czytałem test przeprowadzony przez Świat Motocykli w którym brało udział kilka skuterów, różnych marek ( brakowalo włochów). Okazało się że Django bił na łeb we wszystkich kategoriach pozostałych uczestników. Poza tym fajna stylówka. W Koszałkowie latał biały z białymi pasami na oponach - miodzio. Własciciel przesiadł się na Forza 125 1
Dzejva Opublikowano 4 Listopada 2022 Opublikowano 4 Listopada 2022 Witam się tutaj bo nie znalazłem odpowiedniego tematu. Miesiąc temu stałem się posiadaczem Pantheona 125 i bardzo polubiłem ten skuter. W planie jest zrobić kategorie A wiosną i wsiąść na większą pojemność.
tomekmajesty Opublikowano 4 Listopada 2022 Opublikowano 4 Listopada 2022 W weekend czytałem test przeprowadzony przez Świat Motocykli w którym brało udział kilka skuterów, różnych marek ( brakowalo włochów). Okazało się że Django bił na łeb we wszystkich kategoriach pozostałych uczestników. Poza tym fajna stylówka. W Koszałkowie latał biały z białymi pasami na oponach - miodzio. Własciciel przesiadł się na Forza 125Jak nie było Włochów to nic dziwnego że wygrał Francuz :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 4 Listopada 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Listopada 2022 38 minut temu, Dzejva napisał(a): Witam się tutaj bo nie znalazłem odpowiedniego tematu. a to słabo szukałeś klik klik 29 minut temu, tomekmajesty napisał(a): Jak nie było Włochów to nic dziwnego że wygrał Francuz ... Pantheon to Honda. Robili ją Francuzi ? 🤔
tomekmajesty Opublikowano 4 Listopada 2022 Opublikowano 4 Listopada 2022 Peugeot Django wygrałZdaje się francuski chociaż silnik …;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Worlan Opublikowano 5 Listopada 2022 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Listopada 2022 Zakończenie sezonu i spotkanie z młodym pokoleniem 😀 3
Użytkownicy Nazir Opublikowano 5 Listopada 2022 Użytkownicy Opublikowano 5 Listopada 2022 3 godziny temu, Worlan napisał(a): Zakończenie sezonu i spotkanie z młodym pokoleniem 😀 👍 1
Użytkownicy Rafa303 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Użytkownicy Opublikowano 2 Stycznia 2023 02 stycznia 2023 roku - nie wytrzymałem zrobiłem 93 km 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Olas1 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Stycznia 2023 No to i ja polatałem... pierwsze 200km za mną. ADV daje radę 👍 3
cezzar Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Hmm, opona taka czysta, że wygląda jakbyś zdjął z lawety tylko do zdjęcia 😉
Olas1 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Opublikowano 3 Stycznia 2023 13 minut temu, cezzar napisał(a): Hmm, opona taka czysta, że wygląda jakbyś zdjął z lawety tylko do zdjęcia 😉 Masz mnie! 🤣
Krzynio66 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Opublikowano 25 Stycznia 2023 moja handzia w warsztacie czekam na czesci z serwisu ale juz wkrotce polatam pozdrawiam wszystkich i zazdroszcze jazdy
dziara Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Tyłek swędzi , drapanie nie pomaga , kiedy wiosna pytam ja 😁
Paul Opublikowano 11 Lutego 2023 Opublikowano 11 Lutego 2023 Godzinę temu, Yazin napisał(a): Jeszcze chwilkę i będzie ☀️🌡️ 👍 Zgadzam się Janusz, co robić w nudne zimowe wieczory ? jedni zakupy w necie robią, inni maszyny w garażach dopieszczają , a ja ostatnio wszystkie łachy wyprałem .: 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GadekW Opublikowano 16 Lutego 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Lutego 2023 Wypatruje wiosny… 4
cezzar Opublikowano 17 Lutego 2023 Opublikowano 17 Lutego 2023 Przepiękne ujęcie...tylko wszystko psują mistrzowie drugiego planu. Spróbuj ich wyciąć.
Krzynio66 Opublikowano 17 Lutego 2023 Opublikowano 17 Lutego 2023 kazda honda jest piekna i te chmury swoja honde kupilem w zorach pozdrawiam
ik26 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Jakby ktoś przejeżdżał Przez Barejów na Słowacji to można jak kogoś interesuje odwiedzić muzeum The Beatles. Zdjęcie zrobione kilka lat temu. kilka
Rekomendowane odpowiedzi