Jorg68 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 W końcu zawitała na stałe w moim garażu
MZzz Opublikowano 10 Września 2020 Opublikowano 10 Września 2020 Niniejszym żałobę po moim Burku ogłaszam za zakończoną. Dziś nabyłem drogą kupna piękną (przynajmniej dla mnie) Yamahę XMAX. Do zobaczenia na drodze.
dr.big Opublikowano 16 Września 2020 Opublikowano 16 Września 2020 Z tej perspektywy wygląda jak nie skuter 😉 . 2
nekanda Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Moj Kymco Downtown 350i 2017r
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2020 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2020 Wygląda jak mocne proto. Brak kierunków, brak błotnika i wyraźny brak ochrony przed warunkami atmosferycznymi. Niezależnie - fajnie, że coś myślą.
Klubowicze Piootr Opublikowano 11 Listopada 2020 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2020 Podczas life'u z prezentacji szef produktu mówił, że to jest mocny prototyp, a produkt finalny raczej w drugiej połowie 2021. Traktujmy to jak ciekawostkę. Przynajmniej na jakiś czas 😉
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GadekW Opublikowano 21 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Lutego 2021 Nowy nabytek. 4
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yazinz Opublikowano 5 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Marca 2021 Wszystko wskazywało na to, że po 20 latach posiadania jakiegoś 🏍️🛵 w tym roku przyszedł czas na pusty garaż. Nie wyszło 🙂 3
gregnysa Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 Witam. Nowy sezon,nowa zabawka 🙂 w poprzednim sezonie Burek 125
ADMINISTRACJA Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Opublikowano 8 Marca 2021 CYTAT Z PIERWSZEGO WPISU W TYM WĄTKU: W tym temacie zamieszczamy zdjecia naszych skuterow. Do zdjec mozemy zamiescic tez komentarz lub krotki opis naszego skutera w tym samym poście. PS. Aby nie zasmiecac tego fajnego tematu, wszystkie wpisy nie majace na celu pokazania swojego skutera beda kasowane. Max. szerokosc zdjec tak aby nikomu nie rozjezdzalo sie forum to 800 pikseli !!! Mozna uzyc programu do zmniejszania fotek, np. tego: KLIK Gratulacje, Ochy. Achy można przekazać w tym wątku >>KLIK<<
szkuto11 Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Witam i jeszcze ja takie o to coś Quadro 350d 1
djwhite Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witajcie na forum, dopiero się zapisałem na forum. I bardzo mi miło was powitać na wstępie. Oto mój skuter - Gilera GP800 z 2010 roku. Obecny przebieg 28 tys. Pomału szykuje się do sezonu. 1
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Urbi Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Planowałem zrobić sobie urlop i przeżyć sezon, może dwa bez skutera. Niestety nie da się żyć bez maxiskutera. Wróciłem na właściwą drogę i podczas weekendowego pobytu w Warszawie, zakupiłem od kolegi z naszego Forum, wyjątkową Hondę Forza NSS250 MF10. Paweł bardzo dziękuje za poświęcony czas oraz cierpliwość jaką się wykazałeś wobec mojej osoby, a przede wszystkim za doskonały maxiskuter. Przy okazji chciałbym podziękować moim przyjaciołom: Krzysiowi, Robercikowi, Romanowi i Arturowi za doping w poszukiwaniach i wyborze oraz Piotrusiowi, za pomoc i wsparcie w podjęciu szybkiej decyzji. Przedstawiam Wam moją Forzę 5
MarcinMMz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 A niech tam... Wstawię i ja swoją maszynkę 🙂 1
Pablo72 Opublikowano 7 Maja 2021 Opublikowano 7 Maja 2021 Witam serdecznie, zakupiłem Yamahę X-Max 125 Tech Max pod koniec 2020r i jestem mocno zadowolony. Jednak będę mocnej zadowolony jak zrobię kat. A i przesiądę się na nową Forzę 750 albo XADV (jeszcze nie wiem który). Ale na razie doskonalę się w jeździe jednośladem i jeszcze 2 lata pośmigam 125 (do końca leasingu). https://flic.kr/p/2k9WvzY
igloo74 Opublikowano 9 Maja 2021 Opublikowano 9 Maja 2021 A oto i mój nowy nabytek :)Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
Użytkownicy tommac Opublikowano 2 Czerwca 2021 Użytkownicy Opublikowano 2 Czerwca 2021 Po trzech latach używania mojego burka przyszedł czas na jego odmłodzenie. Zmiana rocznika z 2007na 2014. 2
2vpc Opublikowano 8 Czerwca 2021 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Honda Forza 350 2021 Więcej opisałem, w mam, mam zakupiłem. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Forza mimo, że brana w sumie w ciemno spełnia wszystkie moje potrzeby. Jednym słowem do motocykla póki co nie wracam... No chyba że XADV albo coś w DCT 1
mckornik Opublikowano 17 Czerwca 2021 Opublikowano 17 Czerwca 2021 z racji tego, że moje zdjęcie juz trafiło do kalendarza na początku roku i nie sądzę, żeby ktoś chciał 2x Piaggio x10 oglądać (chyba że miłośnicy Piaggio, ale dla nich to miałbym zdjęć na osobny kalendarz - albo nawet na każdy tydzień roku) postaram się wrzucać zdjęcia w pięknych okolicznościach przyrody i nie tylko 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czemil Opublikowano 17 Czerwca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Czerwca 2021 Przedstawiam mój nowy nabytek i Oświadczam o rozpoczęciu nowego rozdziału maxi z kymco downtown 350i. Będzie więcej foto w miarę rozwoju sytuacji. W tle yamaha tricity 300 kolego Gregora, który jako jedyny uczestniczył w pierwszym odpaleniu skutera. Beata&Darek wy powinniście dołożyć się do ceny... Gdyby nie wy to bym nie kupił, dzieki. Sezon rozpoczęty. LwG Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka 3
Rekomendowane odpowiedzi