Skocz do zawartości
Forum Burgmania

"Skuter" Nowy dwumiesięcznik już w grudniu...

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Mariusz Dobry Czarodzieju spraw, zebym na gwiazdke (czytaj w wigilie) mogl kupic w Stalowej Woli jeden egzemplarz :P

Niestety empiku tam nie ma :)

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

10

• MISIEK

4

• Zenek

3

• jagroski

3

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie też empiku nie ma :) miejmy nadzieje że w którym? z małych saloników prasowych będzie :) a zreszt? najwyżej skocze do empiku we Wrocławiu - zrobie wszystko żeby przeczytać pierwszy numer :P:):)

Opublikowano
Jakko zobacze we Wrocku dam Ci znać! :P

Z góry dzięki Adam :)

Gość MirekBurgman
Opublikowano

Brawo !! Bardzo się cieszę, że powstwje gazeta skuterowa. Gratuluję Autorom!!

• Administrator
Opublikowano
Jakko zobacze we Wrocku dam Ci znać! :)

Niestety narazie trzeba się jeszcze chwile uzbroić w cierpliwo?ć. Wynikły pewne problemy techniczne, które wymagaj? dopracowania, więc zamiast nieudanego falstartu lepiej aby o czasie numer styczniowy 2008 ukazał się w pełni dopracowany graficznie i optycznie.

Jak tylko dwumiesiecznik "Skuter" trafi do kolportażu dam Wam znać... ale już teraz wiem, że będzie to po Nowym Roku.

Opublikowano
Jakko zobacze we Wrocku dam Ci znać! :)

Niestety narazie trzeba się jeszcze chwile uzbroić w cierpliwo?ć. Wynikły pewne problemy techniczne, które wymagaj? dopracowania, więc zamiast nieudanego falstartu lepiej aby o czasie numer styczniowy 2008 ukazał się w pełni dopracowany graficznie i optycznie.

Jak tylko dwumiesiecznik "Skuter" trafi do kolportażu dam Wam znać... ale już teraz wiem, że będzie to po Nowym Roku.

Mariusz.

Ponawiam pytania z poprzedniego posta:

Ponieważ nie "zaczytuję się w gazetach" nie okażę takiej euforii jak inni co jednak nie oznacza, że nie życzę powodzenia przede wszystkim wydawcy.

Życzę wydawcy dużo powodzenia, kasy i determinacji przy wprowadzaniu na rynek nowego tytułu a za dział Mariusza będę trzymał kciuki.

Mariusz.

1. Kto jest/będzie wydawc??

2. Pierwszy nakład 25 ty? - co póĽniej? - czy to będzie zależało od pierwszej edycji?

3. Gdzie w kraju będzie można znaleĽć gazetę? - czy tylko w Waw czy i w innych miastach?

4. Gdzie będzie gazeta sprzedawana? - kioski ruchu, Empiki, sklepy z motocyklami, stacje paliw, hipermarkety inne?

5. Jaka jest Twoja rola przy tworzeniu gazety i jaki jest Twój status?

Możesz??

• Administrator
Opublikowano

Tak:

Ad1> Ta sama firma, która wydaje Giełde Motocyklow?.

Ad2> Narazie założenie jest takie, że będzie 25 ty?. egz. Co póĽniej? Czas pokaże.

Ad3> Generalnie ma być cała PL.

Ad4> Rozmowy cały czas trwaj?. Napewno Empiki, wybrane stacje benzynowe.

Tyle mogę na teraz napisać na forum.

Opublikowano
Tak:

Ad1> Ta sama firma, która wydaje Giełde Motocyklow?.

Ad2> Narazie założenie jest takie, że będzie 25 ty?. egz. Co póĽniej? Czas pokaże.

Ad3> Generalnie ma być cała PL.

Ad4> Rozmowy cały czas trwaj?. Napewno Empiki, wybrane stacje benzynowe.

Tyle mogę na teraz napisać na forum.

OK :lol: - o pi?ty nie pytam skoro "tyle możesz napisać na forum"...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko: czy dwumiesięcznik SKUTER juz sie pojawił na rynku, bo nie moge na niego trafić, ...i nigdzie nie otrzymuję zadnych informacji czy juz był w sprzedaży...???

Opublikowano

U mnie w Chojnicach przeszukalem wszystkie punkty z gazetami. Niestety Skutera jeszcze nikt nie widział ani o nim nie słyszał.

Opublikowano

Z dużym entuzjazmem zareagowałem na t? informację,Burgi moje szczere gratulacje,no,no! Kupować będę na 100%,wszyscy powinni kupować,którzy jeżdż? na skuterach.Prosisz o porady,my?lę, że kadra profesjonalistów wie najlepiej co ma mie?cić się w takim cacku,je?li zabraknie kiedy? wizji, to my?lę sobie, że dobrze by było aby Skuter był bardzo podobny do niemieckiego pisma ROLLER,nic uj?ć nic dodać,szkoda że tego pisma dawno nie widziałem w Empiku.Życzę polotu i szybkiego pisania artykułów,MAXIMUS będzie dobrym duchem pisma i dlatego długo utrzyma się na rynku.

Opublikowano

Rollera juz chyba nie ma, jest za to Scooter&Sport i Motoretta <_< .

Mam nadzieje, ze dwumiesiecznik zawita tez do szczecinskiego Empiku :lol: .

Opublikowano

Bigu!nawet my?lałem aby odezwać się do Ciebie, bo naprawde brakowało mi tego pisma,my?lałem, że jest w Niemczech lecz nie sprowadzaj? do Polski, teraz szukać będę innych nazw,dzięki.

Opublikowano

Czy widzieli?cie ostatni wydania " GIEŁDY " ???????

Przecież ta gazetka już "Zdycha"!!!!!!!!!!!!!!!

I co? będ? dwa numery jak |wiata Skuterów" ? ? ? ? N I E W I E R Z Ę ! ! :D

Opublikowano
Rollera juz chyba nie ma, jest za to Scooter&Sport i Motoretta

Polecam "Scooter" tym bardziej, że można kupić e-wydanie.

Opublikowano

Ja bym bardzo chciał przeczytać opisy (ale dogłębne i celowo nie używam słowa "TEST") większych skuterów dla ludzi, którym one sie podobaj?, ale nie maj? w budżecie 25 ty? zł. My?lę o maszynach z Tajwanu o pojemno?ciach 125/250 czy z południa Europy. Na pewno było by fajnie znaleĽć opisy dobrych maszyn używanych. W pi?mie nie powinno też zabrakn?ć przy opisach sprzętów informacji na temat kosztów ich eksploatacji (czyli ceny podstawowych czę?ci zamiennych, serwisów itp).

Pozdrawiam

WDP

Opublikowano
i lada moment dwumiesięcznik "Skuter" numer 1 trafi do kiosków i Empików... miejmy nadzieje, że jeszcze przed ?więtami.

...przepraszam, że się powtarzam, ale zapytuję ponownie czy już kto? widział/kupił* pierwszy numer dwumiesięcznika "SKUTER"

• Administrator
Opublikowano
i lada moment dwumiesięcznik "Skuter" numer 1 trafi do kiosków i Empików... miejmy nadzieje, że jeszcze przed ?więtami.

...przepraszam, że się powtarzam, ale zapytuję ponownie czy już kto? widział/kupił* pierwszy numer dwumiesięcznika "SKUTER"

Nie mogł nikt kupić/widzieć ponieważ jeszcze nie trafił do kiosków. Jak tylko pierwsze egezemplarze trafia na półki dam znać !vampire .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mariusz, jakies postępy w gazetce? Temat jako? przycichł :angry: !scooter

Pzdr.

• Administrator
Opublikowano

Niestety ale na opóĽnienie nie mam najmniejszego wpływu.

Pierwsze opracowanie graficzne okazało się zbyt "szare" i mało ciekawe. Dodatkowo nie wszystkie teksty oraz fotki nadawały się do druku.

Na aktualn? chwilę mamy już na blacie w zasadzie zamknięty spis tre?ci pierwszego numeru, który powinien pojawić się w pierwszej połowie marca w sprzedaży.

Kiedy tylko to nast?pi nie omieszkam zamie?cić informacji na forum.

Opublikowano

Dzięki za info, czekam (zapewne nie tylko ja) z niecierpliwosci? na pierwszy numer i obiecuje zapisac się na prenumeratę :D

Pzdr.

Piotr

Opublikowano
który powinien pojawić się w pierwszej połowie marca w sprzedaży.

Kiedy tylko to nast?pi nie omieszkam zamie?cić informacji na forum.

B);):D:P PODAJ CHOCIAŻ ROK !TAZ ;)B):D

Red. Naczelny Rafale D.......ki, pogoń swoich pomagierów, bo się nie doczekamy!!!!!!! B)

• Administrator
Opublikowano
PODAJ CHOCIAŻ ROK

Zważywszy na Twój wiek B) nic nie mogę obiecać... :D;)

Opublikowano
PODAJ CHOCIAŻ ROK

Zważywszy na Twój wiek B) nic nie mogę obiecać... :D;)

Zapomniałe? jeszcze dodać, że bor?c wiek i przebyt? i niestety przeżyt? ostatnio operację, nie? Niestety przeżyłem i jeszcze kilka lat mam przed soba. Wiem, że Ci z tego powodu smutno że żyję, ale gdy mnie cięto i po wszystkim zszywano szpital jeszcze nie strajkował.

PS Zostaje jeszcze reinkarnacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...