Sympatycy Zenek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2007 Mariusz Dobry Czarodzieju spraw, zebym na gwiazdke (czytaj w wigilie) mogl kupic w Stalowej Woli jeden egzemplarz Niestety empiku tam nie ma
Gość MichaŁ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 U mnie też empiku nie ma miejmy nadzieje że w którym? z małych saloników prasowych będzie a zreszt? najwyżej skocze do empiku we Wrocławiu - zrobie wszystko żeby przeczytać pierwszy numer
Gość Adamsoc Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jakko zobacze we Wrocku dam Ci znać!
Gość MichaŁ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jakko zobacze we Wrocku dam Ci znać! Z góry dzięki Adam
Gość MirekBurgman Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Brawo !! Bardzo się cieszę, że powstwje gazeta skuterowa. Gratuluję Autorom!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jakko zobacze we Wrocku dam Ci znać! Niestety narazie trzeba się jeszcze chwile uzbroić w cierpliwo?ć. Wynikły pewne problemy techniczne, które wymagaj? dopracowania, więc zamiast nieudanego falstartu lepiej aby o czasie numer styczniowy 2008 ukazał się w pełni dopracowany graficznie i optycznie. Jak tylko dwumiesiecznik "Skuter" trafi do kolportażu dam Wam znać... ale już teraz wiem, że będzie to po Nowym Roku.
Gość Dragon Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jakko zobacze we Wrocku dam Ci znać! Niestety narazie trzeba się jeszcze chwile uzbroić w cierpliwo?ć. Wynikły pewne problemy techniczne, które wymagaj? dopracowania, więc zamiast nieudanego falstartu lepiej aby o czasie numer styczniowy 2008 ukazał się w pełni dopracowany graficznie i optycznie. Jak tylko dwumiesiecznik "Skuter" trafi do kolportażu dam Wam znać... ale już teraz wiem, że będzie to po Nowym Roku. Mariusz. Ponawiam pytania z poprzedniego posta: Ponieważ nie "zaczytuję się w gazetach" nie okażę takiej euforii jak inni co jednak nie oznacza, że nie życzę powodzenia przede wszystkim wydawcy. Życzę wydawcy dużo powodzenia, kasy i determinacji przy wprowadzaniu na rynek nowego tytułu a za dział Mariusza będę trzymał kciuki. Mariusz. 1. Kto jest/będzie wydawc?? 2. Pierwszy nakład 25 ty? - co póĽniej? - czy to będzie zależało od pierwszej edycji? 3. Gdzie w kraju będzie można znaleĽć gazetę? - czy tylko w Waw czy i w innych miastach? 4. Gdzie będzie gazeta sprzedawana? - kioski ruchu, Empiki, sklepy z motocyklami, stacje paliw, hipermarkety inne? 5. Jaka jest Twoja rola przy tworzeniu gazety i jaki jest Twój status? Możesz??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tak: Ad1> Ta sama firma, która wydaje Giełde Motocyklow?. Ad2> Narazie założenie jest takie, że będzie 25 ty?. egz. Co póĽniej? Czas pokaże. Ad3> Generalnie ma być cała PL. Ad4> Rozmowy cały czas trwaj?. Napewno Empiki, wybrane stacje benzynowe. Tyle mogę na teraz napisać na forum.
Gość Dragon Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Tak:Ad1> Ta sama firma, która wydaje Giełde Motocyklow?. Ad2> Narazie założenie jest takie, że będzie 25 ty?. egz. Co póĽniej? Czas pokaże. Ad3> Generalnie ma być cała PL. Ad4> Rozmowy cały czas trwaj?. Napewno Empiki, wybrane stacje benzynowe. Tyle mogę na teraz napisać na forum. OK - o pi?ty nie pytam skoro "tyle możesz napisać na forum"...
MISIEK Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Mam pytanko: czy dwumiesięcznik SKUTER juz sie pojawił na rynku, bo nie moge na niego trafić, ...i nigdzie nie otrzymuję zadnych informacji czy juz był w sprzedaży...???
Bobas Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 U mnie w Chojnicach przeszukalem wszystkie punkty z gazetami. Niestety Skutera jeszcze nikt nie widział ani o nim nie słyszał.
Gość andrew Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Z dużym entuzjazmem zareagowałem na t? informację,Burgi moje szczere gratulacje,no,no! Kupować będę na 100%,wszyscy powinni kupować,którzy jeżdż? na skuterach.Prosisz o porady,my?lę, że kadra profesjonalistów wie najlepiej co ma mie?cić się w takim cacku,je?li zabraknie kiedy? wizji, to my?lę sobie, że dobrze by było aby Skuter był bardzo podobny do niemieckiego pisma ROLLER,nic uj?ć nic dodać,szkoda że tego pisma dawno nie widziałem w Empiku.Życzę polotu i szybkiego pisania artykułów,MAXIMUS będzie dobrym duchem pisma i dlatego długo utrzyma się na rynku.
dr.big Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Rollera juz chyba nie ma, jest za to Scooter&Sport i Motoretta . Mam nadzieje, ze dwumiesiecznik zawita tez do szczecinskiego Empiku .
Gość andrew Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Bigu!nawet my?lałem aby odezwać się do Ciebie, bo naprawde brakowało mi tego pisma,my?lałem, że jest w Niemczech lecz nie sprowadzaj? do Polski, teraz szukać będę innych nazw,dzięki.
kategeorg Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Czy widzieli?cie ostatni wydania " GIEŁDY " ??????? Przecież ta gazetka już "Zdycha"!!!!!!!!!!!!!!! I co? będ? dwa numery jak |wiata Skuterów" ? ? ? ? N I E W I E R Z Ę ! !
PC800 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Rollera juz chyba nie ma, jest za to Scooter&Sport i Motoretta Polecam "Scooter" tym bardziej, że można kupić e-wydanie.
Gość wdp Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja bym bardzo chciał przeczytać opisy (ale dogłębne i celowo nie używam słowa "TEST") większych skuterów dla ludzi, którym one sie podobaj?, ale nie maj? w budżecie 25 ty? zł. My?lę o maszynach z Tajwanu o pojemno?ciach 125/250 czy z południa Europy. Na pewno było by fajnie znaleĽć opisy dobrych maszyn używanych. W pi?mie nie powinno też zabrakn?ć przy opisach sprzętów informacji na temat kosztów ich eksploatacji (czyli ceny podstawowych czę?ci zamiennych, serwisów itp). Pozdrawiam WDP
MISIEK Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 i lada moment dwumiesięcznik "Skuter" numer 1 trafi do kiosków i Empików... miejmy nadzieje, że jeszcze przed ?więtami. ...przepraszam, że się powtarzam, ale zapytuję ponownie czy już kto? widział/kupił* pierwszy numer dwumiesięcznika "SKUTER"
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Administrator Opublikowano 10 Stycznia 2008 i lada moment dwumiesięcznik "Skuter" numer 1 trafi do kiosków i Empików... miejmy nadzieje, że jeszcze przed ?więtami. ...przepraszam, że się powtarzam, ale zapytuję ponownie czy już kto? widział/kupił* pierwszy numer dwumiesięcznika "SKUTER" Nie mogł nikt kupić/widzieć ponieważ jeszcze nie trafił do kiosków. Jak tylko pierwsze egezemplarze trafia na półki dam znać !vampire .
Sacetti Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Mariusz, jakies postępy w gazetce? Temat jako? przycichł !scooter Pzdr.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Administrator Opublikowano 17 Lutego 2008 Niestety ale na opóĽnienie nie mam najmniejszego wpływu. Pierwsze opracowanie graficzne okazało się zbyt "szare" i mało ciekawe. Dodatkowo nie wszystkie teksty oraz fotki nadawały się do druku. Na aktualn? chwilę mamy już na blacie w zasadzie zamknięty spis tre?ci pierwszego numeru, który powinien pojawić się w pierwszej połowie marca w sprzedaży. Kiedy tylko to nast?pi nie omieszkam zamie?cić informacji na forum.
Sacetti Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 Dzięki za info, czekam (zapewne nie tylko ja) z niecierpliwosci? na pierwszy numer i obiecuje zapisac się na prenumeratę Pzdr. Piotr
jagroski Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 który powinien pojawić się w pierwszej połowie marca w sprzedaży. Kiedy tylko to nast?pi nie omieszkam zamie?cić informacji na forum. PODAJ CHOCIAŻ ROK !TAZ Red. Naczelny Rafale D.......ki, pogoń swoich pomagierów, bo się nie doczekamy!!!!!!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Administrator Opublikowano 17 Lutego 2008 PODAJ CHOCIAŻ ROK Zważywszy na Twój wiek nic nie mogę obiecać...
jagroski Opublikowano 17 Lutego 2008 Opublikowano 17 Lutego 2008 PODAJ CHOCIAŻ ROK Zważywszy na Twój wiek nic nie mogę obiecać... Zapomniałe? jeszcze dodać, że bor?c wiek i przebyt? i niestety przeżyt? ostatnio operację, nie? Niestety przeżyłem i jeszcze kilka lat mam przed soba. Wiem, że Ci z tego powodu smutno że żyję, ale gdy mnie cięto i po wszystkim zszywano szpital jeszcze nie strajkował. PS Zostaje jeszcze reinkarnacja.
Rekomendowane odpowiedzi