Gość Cobesh Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 dało by radę wpi?ć duży A3 składany plakat z maxi? My?lę, że jest to realne. Trzeba tylko pomy?leć jaki model wrzucimy do pierwszego numeru. (...) Chyba mnie ma innej opcji jak Vespa lub Lambretta w pierwszym numerku. zenek20 dobrze zauważył opinie użytkowników przy testach.
Sympatycy Worlan Opublikowano 17 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 17 Listopada 2007 !scooter Pogratulować pomysłu, wreszcie co? będzie można poczytać o naszych miło?ciach !happybth Z niecierpliwo?ci? czekam na 1 numer...
Abach Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Mariusz !happybth Gdzie można zamówić prenumeratę? !scooter Popieram pomysł rafałka, skuterowy kalendarz na 2008 byłby super !tut
Gość Dragon Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Ponieważ nie "zaczytuję się w gazetach" nie okażę takiej euforii jak inni co jednak nie oznacza, że nie życzę powodzenia przede wszystkim wydawcy. Życzę wydawcy dużo powodzenia, kasy i determinacji przy wprowadzaniu na rynek nowego tytułu a za dział Mariusza będę trzymał kciuki. Mariusz. 1. Kto jest/będzie wydawc?? 2. Pierwszy nakład 25 ty? - co póĽniej? - czy to będzie zależało od pierwszej edycji? 3. Gdzie w kraju będzie można znaleĽć gazetę? - czy tylko w Waw czy i w innych miastach? 4. Gdzie będzie gazeta sprzedawana? - kioski ruchu, Empiki, sklepy z motocyklami, stacje paliw, hipermarkety inne? 5. Jaka jest Twoja rola przy tworzeniu gazety i jaki jest Twój status?
Pleban Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Wła?nie przeczytałem post i natychmiast udałem się do sklepu nocnego, ale niestety tam jeszcze nie mieli tego periodyku. Nie wiem czy wracać i czekać na rann? dostawę prasy? !OK A poważnie, cieszę się i z niecierpliwo?ci? oczekuję premiery. Boję się jednak, że kr?g odbiorców może być niezbyt szeroki. Z całego serca moje błogosławieństwo i kciuki trzymam
ciochin Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam !happybth Super pomysł z now? gazetk?, miło będzie poczytać w zimowe wieczory Na pewno przydałyby się testy skuterów, opinie użytkowników, awaryjno?ć egzemplarzy. W jednym z numerów fajnie byłoby opisać dokładnie zakup skutera, na co zwrócić uwagę przy oględzinach i ocenie stanu skutera jego bezwypadkow?ci itp. !OK Pozdrawiam ciochin
eMKa Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Nieeee... no BOMBA, jak dla mnie - bomba !kisss Pomysł z kalendarzem jest super; testy długodystansowe i zwi?zane z nimi opinie użytkowników - bardzo przydatne; i koniecznie wersję "on-line" proponuję bo to dobra zachęta do sięgnięcia po "papier" i łatwo?ć sięgnięcia do archiwaliów (z opóĽnieniem względem czasopisma albo jako bonus dla prenumeratorów). Trzymam kciuki. !happybth
brzoza Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 No wreszcie co? drgneło, będzie prasa dla tych ,co to kochaja się w rollerach.I super ,że k?cik z maxi będzie fachowiec znajomy prowadził. !happybth
mak Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Nie chcę powtarzać tego co napisano przedtem, więc krótko: GRATULACJE i POWODZENIA! !happybth
Czesiek17 Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Moje GRATULACJE. Proszę o zapisanie mnie na prenumeratę. Czesiek !happybth
BRODATY MIKE Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Jesli chodzi o sugestje odnosnie tego co by mialo sie znajdowac w srodku 1 nr to uwazam za NAPEWNO HELIX JAKO "KROL MAXI SKUTEROW" ztn, ten od ktorego wszystko sie zaczaelo!!!! Historia ogolna skuterow; narodziny MAXI tzn pierwsza wieksza pojemnosc / przejscie do narodzin Heli itd... Jesli tylko bede mogl w jaki kolwiek sposob pomagac w ewentualnym prowadzeniu DZIALU O HELIXACH (...) {Boze wybacz nadgorliwosc} to chetnie pomoge!!!! Ps. BOSKO ze wreszcie bedzie cos poswiecone NAM!!! Pomysl "na 5"
maciejbilu Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Heh, jak by sie uprzec to i moze jakies naklejki (takie ktore juz beda zaakceptowane) z tej ogolnopolskiej kampanii na rzecz poprawienia bezpieczenstwa "skuter na drodze"... Pozdrowka
Gość tuxedo Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Ustawiam się w kolejce po pierwszy numer, gratuluję Ojcu Redaktorowi A co mogłoby być w pierwszym numerze - opcja prenumeraty na rok 2008 pozdrawiam, tuxedo
Olsen Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 S?dzę, że nadszedł czas aby przedstawić Wam kilka szczegółów odno?nie nowej pozycji prasowej jak? już wkrótce będzie można kupić w kioskach, empikach, stacjach paliw i innych. A da radę zamówić prenumeratę z Japonii?
adams Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Jestem za poradami technicznymi, jak zrobić samemu niektóre rzeczy, które nie wymagaj? oddawania skutera do warsztatu. Proponuję zamawianie prenumeraty przez internet.
Bobas Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Super pomysł z tym miesięcznikiem !!! Kupuję na dzień dzisiejszy różne czasopisama o motocyklach, a o naszym maxi?wiecie jest w nich tyle co kot napłakał. My?lę, że grono ludzi jeżdż?cych na motocyklach bardzo mocno wzro?nie w ci?gu kilku następnych lat i w zwi?zku z tym zwiększy się popyt na tego rodzaju czasopisma. Jako zielony li?ć w ?wiecie motocykli chciałbym dowiedzieć się jak najwięcej na temat szczegółowych testów skuterów, porównania ich cen w salonach i spadków po kilku latach eksploatacji, jak we własnym zakresie dokonać wszystkich możliwych napraw ( w jednym z działów można za każdym razem opisać tekie rzeczy jak, np. wymiana paska napędowego, wymiana oleju, ?wiecy zapłonowej itp ). Czesto ogl?dam zdjęcia ze zlotów skuterowych. Jestem przekonany, że opisywanie motoatrakcji turystycznych w różnych regionach Polski to też byłby super pomysł. Przygotowuję się do zakupu kombinezonu. Bardzo niewiele jest testów porównawczych odzieży motocyklowej. To samo dotyczy kasków. Kupiłem,np. kask otwarty . Jest podczas jazdy bardzo gło?ny,ale sk?d miałem o tym wiedzieć, że będzie dobry w zasadzie tylko do jazdy po mie?cie. Jestem przecież zielonym listkiem Pozdrawiam. Bobas
Klubowicze Jordan Opublikowano 21 Listopada 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2007 moje gratulacje pomysł gazetki rewelacja jestem akiego zdania jak bobas i inni chcialbym pewne rzeczy zrobic sam jak juz minie mi gwarancja na suze strona testowa i strona techniczna to podstawa w gazetce
Slavequs Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Mariusz, mam nadzieję, że nauczycie konkurencję pisania prawdziwych testów skuterów i poważniejszego traktowania pojazdów z płozami. Życzę powodzenia.
djquest2 Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 |wietny pomysł , jestem pełen podziwu . Pewno będę mało oryginalny ale to powiem : Jako osoba ,która posiada pojazdy mniejszej pojemno?ci (50 ccm póki co) proponuję także poruszyć kwestię tuningu dwusuwowych i czterosuwowych jednostek 50 ccm . Nie oszukujmy się ale ilo?ć młodych ludzi tuninguj?cych swoje skutery ro?nie . I nie mam tu na my?li - jak zamontować katodę czy założyłem naklejki MALOSSI mój skuter jedzie 10 km/h szybciej !happybth . My?lę o pokazaniu nowo?ci w ?wiecie tuningu dwusuwowych . Przedstawieniu tego problemu - od czego zacz?ć ,jak dobierać czę?ci, jakich używać narzędzi , jakich błędów nie popełnić ,skutki prawne itp. Na zachodzie jest wiele czasopism ?ci?le zwi?zanych ze skuterami i ciesz? się one dobr? renom? i spor? ilo?ci? czytanych egzemplarzy . Ponadto powinno się wyznaczyć osobę do redagowania takich wła?nie artykułów . Oczywi?cie to s? tylko sugestie , mam nadzieję że kto? je rozpatrzy. Jeszcze jedno moje pytanko - gdzie będzie można dostać tak? gazetkę !happybth ?
Gość mtb21 Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 WItam Jak by się dało to też się pisze na prenumerate!!! Powodzenia !happybth
Wookash Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Panowie, jedno słowo- DZIĘKI. Kurde, nareszcie będzie można poczytać co? o skuterach od ludzi którzy na skuterach jeżdż?. Jako wkładkę do pierwszego numeru proponowałbym Vespę z pierwszych roczników. Koniecznie czerwon? z białymi oponami i obiciem kanapy !happybth dobrym patentem byłaby też wycinanka kartonowego modelu skutera ale to już wyższa szkoła jazdy !happybth serdecznie dopinguję cał? redakcję i trzymam kciuki za cały projekt, gazetkę napewno kupię.
tomekmajesty Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 no wreszcie !happybth będzie co poczytać a co do tego czy reklamodawcy będ? wpływać na teksty... oczywi?cie, że tak, znacie jakie? pismo obiektywne takie nie istnieje, kasa rz?di mediami i u nas i w UE a przede wszystkim w USA !happybth tylko niszowe pisma pasjonatów, którzy nie daj? reklam s? w miarę obiektywne, a wszystkie inne s? komercyjne, więc uprawia się ukryt? reklamę ale ogólnie bardzo się cieszę !piwko
Sympatycy Zenek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2007 mozna juz kupic gazetke?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 18 Grudnia 2007 mozna juz kupic gazetke? Materiał do pierwszego numeru został zamknięty 5 dni temu. Z tego co wiem gazetka wła?nie przewija się przez maszyny drukarskie. Teraz kolportaż i lada moment dwumiesięcznik "Skuter" numer 1 trafi do kiosków i Empików... miejmy nadzieje, że jeszcze przed ?więtami.
Gość E--ndriu Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Super a już my?lałem że się nie uda przed ?więtami Mariusz moje gratulacja, a ja ustawiam się w kolejce do kiosku
Rekomendowane odpowiedzi